Oleg Cassini Gelinlik Modelleri

Oleg Cssini, şık tsrımlrı ile gelin dylrının rüylrını gerçekleştirirken çözüm odklı sunumlrı ile de frk yrtn bir firm. Merve Giry ise bu önemli mrknın güçlü kdınlrındn biri. Gelin dylrının rüylrını gerçekleştirmelerine yrdımcı oln bir kıl hocsı! Bu yılın mod oln gelinlik modellerini, sezonun trendlerini ve renklerini kendisinden öğrendik…

Kriyer hytınız nsıl bşldınız?

Yeditepe Üniversitesi Mütercim Tercümnlık bölümünü tm burslu olrk bitirdikten sonr ‘Milno Domus Acdemy’de İşletme Tsrımı üzerine yüksek lisns yptım. İlk iş deneyimim Deborh Milno Cosmetics Compny’de Ar-Ge nlizleri ve mrk iletişim strtejileri lnındydı. Türkiye’ye döndükten sonr önce bir PR şirketinde müşteri ilişkileri yöneticisi olrk görev ldım, rdındn Oleg Cssini mcersı bşldı. Tekstil sektörüne girişiniz nsıl oldu?

Oleg Cssini ile ne zmndn beri çlışıyorsunuz?

Mod ve tekstil sektörüne her zmn ilgim vrdı. Bu ilgimi profesyonel hyt tşıybilmemde Domus Acdemy geçmişimin de büyük ktkısı oldu. PR jnsı tecrübem sırsınd müşteri hesplrım hep bu lndydı. Oleg Cssini de müşterilerimden biriydi. yılınd Oleg Cssini’nin Türkiye pzrın girme sürecinde PR fliyetlerini yürüttüm. Sonrsınd gelen teklif ile mrkd Pzrlm Uzmnı olrk çlışmy bşldım. Bugün Oleg Cssini’deki görevime Pzrlm Müdürü olrk devm etmekteyim.

En çok hngi ürünler tercih ediliyor?

Türk kdınlrı hem mody çok merklı hem de vücutlrını çok iyi tnıyor ve seçimlerini bun göre ypıyorlr. Klsiklerden vzgeçmiyoruz, fkt trendleri de ykındn tkip ediyoruz. Özellikle yeni nesil gelin dylrının düny trendleri ile uyumlu tsrımlr yöneldiğini görüyoruz. Düğün orgnizsyonun göre değişmekle birlikte, ince siluetli ve blık modeller eskiye göre dh çok tercih ediliyor. Abiye trfınd d, uzun etekli ve işlemeli modeller her zmn sıkç tercih edilse de, son dönemde özellikle genç kdınlrın tercihi frklı boylrdki etekler, uçuş uçuş modeller ve cnlı renkli elbiseler oluyor.

Bu seneki trendler neler?

Önümüzdeki dönemlerde sektörde ne gibi trendler bizi bekliyor? Bu yılki trendler güçlenerek ve frklı detylrl evrilerek gelecek yıl tşınck. Örneğin bu yıl sıkç gördüğümüz; illüzyon efektler, düşük omuzlr ve ekleme-çıkrm etekler gelecek yıl d krşımız çıkmyı sürdürürken, yk ve sırtt derin dekolteler, büyük fiyonklr, pelerinler, uzun kuyruklr ve uçuşn duvklr d yepyeni trendler içerisinde yer lck. Gelinliklerde bir ynd romntik ve ışıl ışıl siluetler bir ynd ise cesur ve çekici detylrl süslü modeller olck.

Abiyelerde de hreketli detylr ve dh önce hiç olmdığı kdr zengin renk tonlrı dikkt çekmeye devm edecek. Kırmızı, fuşy, mor, yeşil gibi iddilı renklerin ynı sır şmpny, somon, mint yeşili, pudr pembesi gibi pstel tonlr d krşımız çıkck. Elbiseye frklı bir doku ktn 3 boyutlu işlemeler, dev çiçek desenli kumşlr ve zrif detylrl zenginleştirilmiş mini ve dizüstü kesimler yine ön plnd olck. [gllery ids=""]

Yorum Yaz