2021 İlkbahar Yaz Trendleri Yeni Sezondan Neler Satın Almalıyız?

2021 ilkbahar yaz trendleri yeni sezondan neler satin almaliyiz 13

2021 İlkbhr Yz Trendler ve Koron Etkisi Yeni Sezondn Neler Stın Almlıyız

Hepinize merhblr bugünün konusu zten bşlıktn d belli koron. Çünkü koron nınd tbi ki trendlere etkisi olck. Sonuçt bizler dışrı çıkmıyoruz. Dışrı çıkmdığımız için, dışrd svunmmızın bir nlmı olmdığı için çıkçsı koron tbi ki trendleri etkileyecek nsıl etkileyecek derseniz?

Şu nd bile dekorsyon mesel, innılmz yüksek bir seviyede lışveriş ypıyor insnlr dekorsyon konusund. En çok stnlrd gıd ve dekorsyon ürünleri gözüküyor. Bununl berber tekstil sektörü de btmmsı ve tekstilde insnlrın bir süre sonr en zındn merk sldığı için nsıl yönetileceğini sizlere birzcık ktrmk istiyorum.

Tbi innılmz bir pijm stışı ile bşldı. Çünkü insnlr evde sürekli yıkmk istemedikleri için ve evde en zındn y benim giyecek hiçbir şeyim yokmuş y diyecekleri için, benim pijmm yokmuş fln y d sezon ilerledikçe dh benim yzlık pijmm yok fln diye düşündükleri için çıkçsı böyle şeyleri lışveriş ypmy bşlycklr.

[gllery ids="105892,105893,105894,105895,105896,105897,105898,105899,105900,105901,105902,105903,105904,105905"]

Ev, giyim, spor, giyim, yzlık dh şık giyim işte evli oln insnlr birzcık dh böyle iç giyimler böyle rht edebilecekleri m ynı zmnd bu tip şeyler yönlendiriciler. Am tbi bir süre sonr şöyle bir yönlenme bşlyck, insnlr ev ,mod o kdr çok görecekler ki sonuç olrk rtık evde şık olup rht olmnın yollrını rmy bşlycklr.

Diğer bir trend kumşlrı seçerken insnlr rtık birz dh dikkt edilecekler. Çünkü rtık dışrıd geçirdikleri süreçteki ve evde olmdığı için yni evde neredeyse 24 st boyunc o kıyfetlerle olcksınız. Bu yüzden dh d sğlıklı şeylere yöneliyoruz ve sürdürülebilirlik çok önemli bir pln geçiyor. Çünkü şu dönemde tüketimi minimum indirmek istiyor insnlr. Tüketimi derken neden bhsediyorsun? Kumşlrın geri dönüşümü olmsı işte pmuk içerikli olmlrı, sğlıklı olmlrı terlemeleri gibi şeyler.

Yz dönemine geldiği için bunlr dikkt edeceğiz. Bun göre lışveriş ypcğız. Evde çlışn insnlr çlışm yetilerini kybedecekler. Çok rhtlıktn ötürü bununl berber birzcık teknolojik kumşlrın devreye gireceğini düşünüyorum. Açıkçsı ki trend rporlrı d bu şekilde söylüyor. Rht m şık giyimle berber yeni kumşlr sürebilir gibi gözüküyor.

Kırışmyn şık yumuşk esnek m dışrıdn böyle birz dh, iyi durn knvs pntolon kıvmın d bir pntolon olbilir. Tkım elbiseler biliyorsunuz teknoloji kumşlrdn ypılıyor rtık, uçğ bile giderken böyle uçuyorsunuz. Tkım elbisenizi ynınız lmnız lzım rtık tşımnız gerek yok, ktlyıp koybiliyorsun fln gibi teknolojik kumşlrı evde kullnmy bşlycğız.

Üçüncü söyleyeceğim şey ise yine kumşlrl lklı kendinden desenli kumşlr devreye girecek. Çünkü deseni slınd biz toplum için giyiyoruz. Birzcık d tbi ki gözümüze iyi gelmesi için, m şimdi böyle desen yine isteyeceğiz. Yine böyle gözümüz bir değişiklik rmk isteyecek m çok fzl gösterişli şeylerden uzk durcğız gibi gözüküyor. Bu yüzden de kendinden desenli kumşlr devreye girecekler. Bununl berber metlik trendi çok hızlı bir şekilde devm ediyor. Şimdi birzcık spor giyimde işin içine girdiği için metlik tytlr, prlk pntolonlr gibi şeyler olmy devm edecek.

Aynı zmnd böyle yğmurluk trzı işte metlik oln her şey de devm edecek gibi gözüküyor. Desenlerden neler devm edecek derseniz pijm deyince kl ilk gelen şeylerden birine mesel puntiye hem pijmd d kullnbilirsiniz. Sosyl hytt hem dışrdki giyimde de kullnbiliriz. Bu dönemde lışveriş yprken dikkt etmeniz gereken şey şu, evde giyebileceğim bir şeyi ben dışrıy yrlybilir miyim? Tbii ki eksiğiniz vrs ev giyiminde onun içinde bir destek sğlmlısınız, m ldığımız şeyleri ytırımlık ldığınızı unutmyın bir tık dh böyle kliteli m tek prç 2 prç, 3 prç mksimum gelmeye çlışın.

Bunu seçerken de dışrıd giyilebilecek şeyler lmy çlışıyoruz şu dönemde. Çünkü bu sonsuz kdr sürmeyecek. Onu d belirtmek isterim metlik kumşlrdn d böyle güzel gözüme çrpn detylrındn biri de Zr nın ceketleri oldu. Gerçekten çok güzel metlik ceketler ypmış ben byıldım çıkçsı puntiye etkisi neden devm ediyor derseniz, slınd desenler konusund yetmişler devm ettiği için devm ediyor.

Çünkü geçen sezondn beridir yetmişler kımını görüyorduk. Şimdi o yetmişler tm olrk hytımız giriyor ve yzınd bu hippi dönemlerini yetmişlere çok güzel bir şekilde yşycğız gibi duruyor, yetmişler dönemi yüzünden d pltform topuklr geri dönüyorlr eğer ki dışrı çıkıp rtık topuklu giyilebilir bir hvy dönersek pltform ykkbılr topuklu ykkbılr hytımız geri dönüyor olcklr bun ekstrdn söyleyeceğim şey ise color bloklr hem birbiriyle ileden oln renkleri kullnmki hem de ile dışı oln renkleri kullnmk devm edecek color blocking devm trendlerden bir tnesi bir elde 5 tne frklı rengi berber göreceğiz.

Belli pntolonlr belli eşofmnlr hele bu süreçte çok güzel hytımız girmeye devm edecekler, denim pntolonlr sizler de devm edecekler ve ynı zmnd bu gölge etkisini nsıl bckt ynsıtıyorsk kollrd d ynsıtmy devm ediyoruz.

Ne ile krpuz kollr devm ediyor böyle ipek gömlekli krpuz kollr pmuktn böyle thtlı gibi durn krpuz kollr d devm ediyor olck.

Aslınd konunun koron ile pek bir lksı yokken hytımız giren şeylerden biri m şu nd çok fzl nlmını kzndı. Bu yüzden de önümüzdeki zmnlrd çok fzl göreceğimizi düşündüğüm bir diğer trend geri dönüyor. 3 Sene önce bir şey ypmıştık, htırlıyor musunuz bu işretlerin üzerine böyle sütyenleri bu rkiplerimizi fln gitmiştik. O trend yeniden geri dönüyor, htt bu elbiselerin üstlerine giyeceğiz. Böyle sutyen gibi deri prçlr bğlycğız fln derken iç giyimle krıştırm modsı devm ediyor.

Bununl berber trnsprn gücü innılmz rttı. Trnsprn d innılmz bir çıkışt iç göstermeye devm edeceğiz. Hele evdeyken herkesin böyle büyük projelerin özellikle iç çmşırı ile lklı çok şeyler pylşcğını düşünüyorum, çıkçsı bir diğer söyleyeceğim şey ise bğlm detylrı bğcık detylrı, bunlr zten bir süredir sizinde gördüğünüz şeyler.

Helenistik dönemle lklı deri dediğim gibi işte jud gördüğümüz detylrı d burlrdn geliyor. Aslınd dokuzuncu söyleyeceğim şey ise şu nki kod şimdi sezonumuz dolyısıyl zten trençkot giymeye hepimiz bşlycğız ki bende bşldım htt, m trençkotlr frklı d yorumlnıyor. Bloklr ypm işte bir trfı renkli, bir trfı frklı renkli kumşlrdn trençkotlr göreceğiz. Böyle vinil kumşlrdn derilerden vegn derilerden çok fzl göreceğiz gibi gözüküyor.

Aynı zmnd böyle frklı kesimli trençkotlr d göreceğiz. Üstü kıs ltı uzun trzı böyle değişik trençkotlr d bu sezon görmeye devm edeceğiz gibi gözüküyor.

Ar ön pln çıkn defile detylrdn birkçı en sevdiğim trende geliyoruz ve en sevdiğim tbiki ne yelek trendi, slınd ben by bir senedir htt 5-6 senedir yelek çok fzl kullnıyorum. Uzun kıs her türlü boyunu çok fzl kullnıyorum. Şimdi birzcık kıslr mod olck. Vücud ypışn türden böyle klsik yelek dediğimiz bu tkım elbise içine giyilen yelekler geliyor geri, m ynı zmnd norml bro vs kullncğız devm edecekler.

Özellikle selin mrksının çok iyi, çok komik bir yelek tsrldığını düşünüyorum.

Terlikler slınd geçen sezonlrd çok fzl gördünüz. Topuklu burnu kplı burnu çık, frklı, frklı trifler gördünüz. Onlr devm ediyor. Son gz devm, htt by by bi ptltck gibi gözüküyor, bu işte bklv gibi örme, ufuk terlikler işte ince topuklu klın topuklu öyle kplısı file detylı fln derken botteg topuklu, topuksuz terlik konusund koşuyor gibi gözüküyor.

Söyleyeceğim, bir diğer şey ise grip şpklr geliyor rkdşlr, yni öyle griptir ki tkr mıyız, tkkmz mıyız? Trend hline gelir mi onu bilemeyeceğim. Efendi de bir kç bir model gördüm defilelerde bir bölümü de böyle grip değişik şekilli şpklr göreceğiz gibi gözüküyor.

Diğer söyleyeceğim şey ise bir renk trendi slınd biliyorsunuz bhr geldi böyle renkleri spesifik eleştirmek istemiyorum çünkü her rengi görmeye devm edeceğiz. Geçen sezon trend oldu m kış rengi değildi. O yüzden slınd çok ptlmıştı. Şimdi ise böyle dikktimi tek çeken şey lil rengi oldu. Lil rengi geri dönüyor. Aslınd geri dönüyor denemez. Yeni üretilen şeylerden bir fütüristik renk.

Vtklı her şey, her şey m elbiseler, ceketler, her şey çok iyi. Bu siyh trendine ktılnlrdn biri de bu rd bu yz innılmz bir siyh trendi göreceğiz. Tbii ki bhr geliyor ve renkleriyle geliyor. Renkli deriler bhr ylrınd yzın bile kullncğız gibi gözüküyor. Renkli deriler ve renkli jenler çok trend olck. Renkli jenler ise örnek vermek gerekirse srı, pembe, mvi böyle koleksiyonlr efsne gözüküyor.

Yorum Yaz