Nicole Scherzinger

Evcil Hyvn Dostu Bir Ev

Kedi ve köpek giyim mrksı Mugo&Mud’un Kurucu Ortğı ve Kretif Direktörü Nicole Scherzinger’in Londr’dki evini ziyret ettik. Sc-her, İngiliz setter cinsi köpeği Rupert’l yş-mmdn stylish örnekler vererek, evcil hyvn dostu evlerin neden iyi fikir olduğunu nlttı.

Blog: Bize köpeğinizi nltır mısınız?

N.S: Üç yşınd bir İngiliz setter, ismi Rupert. Bu cins sevgi dolu, duyrlı, korkusuz, özgür ve eğlenceli olur. On byılıyorum.

Blog: Zmnını dh çok evin hngi köşelerinde geçiriyor?

N.S.: Her hyvn bir bireydir, bu nedenle esnek olmlısınız. Biz Rupert’ı özgür bırkıyoruz. Mutfkt bir ytğı vr m bzen holde yere uznıp uyuyklbiliyor. Üst kt çıkmsın izin yok. Am bunun sebebi güvenliği, çünkü rlrı epey çık trb-znlrı oln hşp merdivenlerimiz vr bizim.
[gllery ids="103170,103171,103172,103174,103173,103175,103176,103177,103178,103179,103180,103181,103182,"]
Blog: Evcil hyvnınızın eşylrını dekor uyduruyor musunuz?

N.S.: Genelde zevkime hitp eden, sde ve göze btmyn evcil hyvn ksesurlrı seçiyorum. Evime lcğım objeye gerçekten şık olmlıyım, ynı durum Rupert’ın eşylrı için de geçerli.

Blog: Köpeğinize yskldığınız yşm lnlrı vr mı?

NİCOLA SACHER, MUNGO&MAUD

Köpek giyim mrksı Mungo&Mud’un Kurucu Ortğı Nicol Scher ynı zmnd mrknın Kretif Direktörü. Ölçülü renk tonlrınd tsrım odklı ürettiği ksesurlrl bilinen mrkyı eşi Michel’l birlikte yöneliyor. Çift, hytlrını, Ingiliz Setter cinsi Rupert’l birlikte Londr’nın btısınd sürdürüyor.

N.S.: Rupert bnyoy girmez. Orsı benim sessiz mbedim. Kimsenin ory girmesini istemem!

Blog: Evcil hyvnl yşmkl ilişkilendirilen, eşylrın şınm ve yıprnmsı konusund ne kdr hssssınız?

N.S.: Ben düzenli bir insnım. Am evde hyvnl yşıyorsnız her şey her zmn mükemmel olmybilir. Hytınızd evcil hyvnın olmsının keyfi dğınıklığın yrttığı tüm sıkıntıyı dengeliyor. Köpek tüylerinin evin her yerinde olmmsı için Rupert’ı her gün trıyorum. Bu onun için de ev için de iyi. Tüy ve toz toplm rulosuyl kıyfetlerimdeki vey mobilylrdki tüyleri lıyorum. Evde hlımız olmdığı için bu büyük rhtlık. Zeminin tmmı tş ve hşp.

Evcil hyvnl yşmk kendinizi çizilmiş mobilylr vey her yeri çiğnenmiş oyuncklr mhkum ettiğiniz nlmın gelmemeli. Trz shibi bir hyvnsever bize köpeklerle evdeki şıklığı nsıl bir ry getirebileceğimizi nltıyor…

YAZI: KARA O’REILLY

FOTOĞRAFLAR: MEL YATES

Blog: Dekorsyond köpeğinizin ihtiycın göre yptığınız düzenleme vr mı?

N.S.: Evi dekore ettiğimizde henüz köpeğimiz yoktu. Onun için yptığım tek şey ön bhçedeki sıck su musluğuydu. Böylece prktn döndüğünde Rupert’ın çmurlu ptilerini yıkybiliyorum.

NELERE DİKKAT ETMELİ?

Blog: Evcil hyvnl uyumlu ev için önerileriniz neler?

N.S.: Çiğnenmesini istemediğiniz eşylrı ortd bırkmyın.

Yorum Yaz