Nicole Scherzinger

Evcil Hayvan Dostu Bir Ev

Kedi ve köpek giyim markası Mugo&Maud’un Kurucu Ortağı ve Kreatif Direktörü Nicole Scherzinger’in Londra’daki evini ziyaret ettik. Sac-her, İngiliz setter cinsi köpeği Rupert’la yaşa-mmdan stylish örnekler vererek, evcil hayvan dostu evlerin neden iyi fikir olduğunu anlattı.

Blog: Bize köpeğinizi anlatır mısınız?

N.S: Üç yaşında bir İngiliz setter, ismi Rupert. Bu cins sevgi dolu, duyarlı, korkusuz, özgür ve eğlenceli olur. Ona bayılıyorum.

Blog: Zamanını daha çok evin hangi köşelerinde geçiriyor?

N.S.: Her hayvan bir bireydir, bu nedenle esnek olmalısınız. Biz Rupert’ı özgür bırakıyoruz. Mutfakta bir yatağı var ama bazen holde yere uzanıp uyuyakalabiliyor. Üst kata çıkmasına izin yok. Ama bunun sebebi güvenliği, çünkü araları epey açık trab-zanları olan ahşap merdivenlerimiz var bizim.

Nicole Scherzinger Resimleri




Blog: Evcil hayvanınızın eşyalarını dekora uyduruyor musunuz?

N.S.: Genelde zevkime hitap eden, sade ve göze batmayan evcil hayvan aksesuarları seçiyorum. Evime alacağım objeye gerçekten aşık olmalıyım, aynı durum Rupert’ın eşyaları için de geçerli.

Blog: Köpeğinize yasakladığınız yaşam alanları var mı?

NİCOLA SACHER, MUNGO&MAUD

Köpek giyim markası Mungo&Maud’un Kurucu Ortağı Nicola Sacher aynı zamanda markanın Kreatif Direktörü. Ölçülü renk tonlarında tasarım odaklı ürettiği aksesuarlarla bilinen markayı eşi Michael’la birlikte yöneliyor. Çift, hayatlarını, Ingiliz Setter cinsi Rupert’la birlikte Londra’nın batısında sürdürüyor.

N.S.: Rupert banyoya girmez. Orası benim sessiz mabedim. Kimsenin oraya girmesini istemem!

Blog: Evcil hayvanla yaşamakla ilişkilendirilen, eşyaların aşınma ve yıpranması konusunda ne kadar hassassınız?

N.S.: Ben düzenli bir insanım. Ama evde hayvanla yaşıyorsanız her şey her zaman mükemmel olmayabilir. Hayatınızda evcil hayvanın olmasının keyfi dağınıklığın yarattığı tüm sıkıntıyı dengeliyor. Köpek tüylerinin evin her yerinde olmaması için Rupert’ı her gün tarıyorum. Bu onun için de ev için de iyi. Tüy ve toz toplama rulosuyla kıyafetlerimdeki veya mobilyalardaki tüyleri alıyorum. Evde halımız olmadığı için bu büyük rahatlık. Zeminin tamamı taş ve ahşap.

Evcil hayvanla yaşamak kendinizi çizilmiş mobilyalara veya her yeri çiğnenmiş oyuncaklara mahkum ettiğiniz anlamına gelmemeli. Tarz sahibi bir hayvansever bize köpeklerle evdeki şıklığı nasıl bir araya getirebileceğimizi anlatıyor…

YAZI: KARA O’REILLY

FOTOĞRAFLAR: MEL YATES

Blog: Dekorasyonda köpeğinizin ihtiyacına göre yaptığınız düzenleme var mı?

N.S.: Evi dekore ettiğimizde henüz köpeğimiz yoktu. Onun için yaptığım tek şey ön bahçedeki sıcak su musluğuydu. Böylece parktan döndüğünde Rupert’ın çamurlu patilerini yıkayabiliyorum.

NELERE DİKKAT ETMELİ?

Blog: Evcil hayvanla uyumlu ev için önerileriniz neler?

N.S.: Çiğnenmesini istemediğiniz eşyaları ortada bırakmayın.

Yorum Yaz