Tiffany elbise modelleri

Tiffny’nin New York’u

Her detyı özenle düşünülmüş Tiffny Blue Book gezimiz bir efsneyi yşmkl bşldı. Sbh Tiffny New York butiği çılmdn ettiğimiz khvltı herkesin yüreğini dh hızlı çrptırn bşlngıçtı, özenle hzırlnmış mslrd, dev çiçeklerin gölgesinde şmpnylrımızı yudumlrken Audrey’nin ruhunun bizimle olduğundn bhsediyordukrmızd. Koleksiyon tnıtımındn hemen sonr 145’inci yşını kutlyn Metropolitn Müzesinde öğleyemeği için yol çıktık. Yemekyediğimiz yersdece özel dvetler için çıln Mısır Slonuydu. Bu renkli ve eğlenceli yemeğin sonund, günümüze, minik gruplrl, Metropolitn’d bulunn Tiffny eserlerini ziyret için çok hızlı m doyurucu bir turl devm ettik. Tiffny denince kl sdece mücevhergelmesin, Louis ComfortTiffny’nin eseri oln muhteşem renkli cmlrl gerçekleştirilen vitrylr, lmblr, sehplr ve mslrın süsü oln zrifTiffny porselenlerinde hepimizin klı kldı. Tiffnygezimize renkve heyecn ktn en önemli etkinliklerden biri de NewYork’l bütünleşen Tiffny’nin dönüm noktlrın helikopter turuyl tepeden bkmktı. Bğımsızlık Heykeli’nden Ynkee Stdın kdr New York’un simgesi syıln yerlerin Tiffny’yle bğlntısını yerinde görürken 1 80 yılını doldurmsın z kln mrknın nsıl efsne olduğunu hissetmemek mümkün değildi.

Khvltımızı özenle hzırlnmış mslrdki dev çiçeklerin gölgesinde yptık (sğ üstte). Metropolitn Müzesi’ndeki öğle yemeğiniyse (üstte), sdece özel dvetler için cıln Mısır Slonu’nd yedik ve rdındn kıs Tiffny turun çıktık.

Ünü dünynın dört bir trfındn en özel tşlrı bulmsıyl özdeşleşen Tiffny, bu yeni koleksiyonu için son yılın 365 gününü ve günün 24 stini en ses getirecek tşlrı toplmk için yırmış. Denizin hipnotize edici gücü, dlglrın kırılmsı, deniz ltının orgnik formlrı; z bulunur tnznitlerle, dev ku-mrinlerle, en derin mvi turmlinlerle, çrpıcı kırmızılığ ship rubelitlerle nltılmış.

EN ÖZEL İNCİLER

Şüphe yok ki denizlere dnn bir mücevher koleksiyonu inciler olmdn düşünülemez. Güney Denizi ve Thiti incilerinin renk, büyüklük ve uyumuyl göze çrpn en özelleri Tiffny tsrımlrınd uzun zmndır görülmediği kdr yoğun.

Bu seyhtin en unutulmz nılrındn biri Tiffny’nin önceki kretif direktörü ve klbimde özel yere ship Atls tsrımlrının yrtıcısı John Lo-ring’le tnışmktı. Çok merk ettiğim Loring’le ilgili düşüncem, “Dünyd dh çok John Loring ols, her nlmd dh iyi bir hyt yşrdık” şeklinde özetlenebilir. Bu rd bir itirft bulunmm gerekirse; Oscr töreninde Cte Blnchett’in tktığı nck pek byılmdığım turkuz kolyenin orijinlini boynumdn çıkrmm için Singpurlu editörün, beni birkç kez uyrmsı gerekti.
mvi tiffny elbise modelleri |/kış modsı -/… 3KMod

[gllery ids=""]

Tiffny giyim modelleri | Bengü’nün Örgü Dünysı 3KMod

çiçek Desenli Tiffny Elbise Modelleri |/Kış Modsı … 3KMod

Tiffny giyim modelleri | Bengü’nün Örgü Dünysı 3KMod

Tiffny giyim modelleri | Bengü’nün Örgü Dünysı 3KMod

Tiffny giyim modelleri | Bengü’nün Örgü Dünysı 3KMod

Kıs Tiffny Elbise Modelleri |/Kış Modsı -/… 3KMod

Tiffny Elbise Yeni Sezon |/Kış Modsı -/Yz … 3KMod

Yorum Yaz