Nazlı Keçili

NAZLI KEÇİLİ Kimdir? Resimleri Fotoğrflrı

Üreten, çlışn, yerinde durmyn kdınlrdn biri Nzlı Keçili. Soydının on verdiği ğırlığın bilincinde oln, nne olmsı her şeyin bşınd gelen, sntın htırlnmdığı ülkemizde bu ln el tn, özellikle gençlere yol çmk üzere yepyeni bir oluşum kurn, çok değerli çok güzel ve çok güçlü kdınlrımızdn biri.

İş hytınızd bugüne kdr neler yptınız?

115 senelik bir reklmcılık geçmişim vr. İngiltere’de üniversite eğitimimden sonr ilk iş yerim Londr Grey oldu. Dh sonr Türkiye’ ye döndüm, yurtiçi ve yurtdışınd birçok ödüllere imz tn. Türk reklm sektöründe hem çok önemli işler ypn, hem de reklm ve medy sektörüne önemli isimler kzndırn Cenjns’ d işe bşldım. Bursı tm bir okuldu. Hem hyt hem de iş nlmınd büyük tecrübeler kzndım. Birçok ödüllü işe imz tn gruplrl işbirliği fırstım doğdu. Devlet büyüklerinden, bugünün önemli gzetecilerine birçoğuyl birebir çlışm imknı buldum.
[gllery ids="103057,103058,103059,103060,103061,103062,103063,103064,103065,103066,"]
Çlışm hytı bir kdın olrk size neler kttı?

Üretmek muhteşem bir duygu. Öncelikle size müthiş bir özgüven veriyor. Hytın tdını çok dh fzl lbiliyorsunuz. Çok dh orgnize oluyorsunuz ve her şeye yetişebilme beceriniz gelişiyor. Çocuklrınız doğru bir örnek oluyorsunuz. Her genç hytt ne kdr klblık bir ilesi ols d, her n tek bşın klbilecek gibi yşybilmeli. Onlr örnek olmlıyız.

Kendinize bir firm kurm fikri nsıl oluştu, tm olrk neler ypıyorsunuz?

Özellikle çocuk shibi olduktn sonr dh keyif lcğım, huzur içinde çlışbileceğim bir iş ypm ryışın girmiştim. Yrtıcılık d hep içinde olduğum ve hissettiğim bir kvrmdı. Reklm dünysınd çlışırken de özellikle yrtıcı trft birçok yetenekli rkdşın olduğunu, nck hyt şrtlrının cımsızlığınd kendilerini gösterememeleri beni hep düşündüren bir konuydu. Artkolik’in hikyesi de bu gençlerin kendilerini gösterebilecekleri bir pltform kurlım mntığıyl gelişti. Önce snl bir pltform kurduk. Dh sonr sitenin bir dergisi olsun, her n. her yerde, herkese ulşlım dedik ve böylece Artkolik Mg’i yrttık. Artkolik çok yönlü bir snt pltformu.

Dünyy kdın gözüyle bkmk nsıl bir olgu?

Müthiş bir yrıclık bence. Zmn geçtikçe bunu dh iyi

nlıyorsunuz. Kdın vroluşund, erkeğe göre çok dh fzl özellikleri oln bir vrlık. Sevgi, özveri, nçlık, doğruluk gibi birçok meziyet sybilirim.

Düşünsenize bu özelliklere ship olrk hytı tecrübe etmek ne büyük hz.

Anne olmk ile iş kdını olmk rsındki yrımlr neler?

Benim ilk frk ettiğim şey slınd yıllrc iş hytınd kendimi yorulmuş snrken slınd hiç yorulmmış olmm. Çocuk shibi olduğunuzd gerçekten yoruluyorsunuz. Kf olrk tbii ki. Ne kdr büyük sorumluluk, nltılmz yşnır. Çocuk shibi olmdn iş hytı tecrübeniz vrs dh becerikli orgnize olbilirsiniz gibi geliyor bn.

Kdınlr günü size ne ifde ediyor?

Aslınd 1857 yılınd New York ‘d 40.000 dokum işçisinin dh iyi şrtlrd çlışm mçlı protestolrıyl bşlyıp 129 kdının ölümüyle sonuçlnn bir isyn ile ilk dımı tıln kdınlr günü, kdınlr dh iyi eğitim ve yşm şrtlrı sunulmsı çısındn çok güzel bir oluşum. Anck özellikle ülkemizde sevgililer, nneler, bblr günlerinin ticri günlere dönmeden dh ypıcı ve yrrlı projelerle gündeme gelmesini tercih ediyorum.

Kıyfet seçimlerinizde yrdım lıyor musunuz, modyı tkip eder misiniz?

Herhngi bir yrdım lmıyorum. Modyı d çok tkip ediyorum diyemeyeceğim. Sevdiğim beğendiğim prçlrı lırım bzen o dönem moddır, bzen değildir, hiç fketmez benim için. Rht kıyfetleri tercih ederim bir de yerine göre giyinmeyi.

Sizce kdının gücü nerden kynklnıyor?

Doğurgnlığındn, komplekssizliğinden ve vericiliğinden… En sevdiğiniz ksesurınız nedir?

Jour Du Nil’den knt küpelerim.

Sizin bilmediğimiz bir yönünüz vr mı bizimle pylşır mısınız?

Herhlde 40- 50 metreye kdr (yıptır söylemesi) çok iyi tekne kullnbildiğimi bilmiyorsunuzdur.

Yorum Yaz