Mükemmel Makyaj Teknikleri

Doğru ürün kullndıktn sonr mükemmel mkyj ypmk hiç de zor değil. Gündüzden geceye hzırlnırken tonlrl birz oynyrk bunu bşrmk mümkün. İşte Mkyj Sntçısı Evrim Memili’yle bu trz bir mkyj çekimi gerçekleştirdik.

EYELINER FARKI

Urbn Decy Nked Plet’le gözler renklendirilmeden önce Smshbox 24 Hour Photo Finish Shdow Primer sürüldü. Mkyj rtistinin tercihi ten mkyjındn önce göz mkyjını bitirmekti. Çünkü frın tozln tenin mükemmel görüntüsüne gölge düşürebilir. Ardındn Tom Ford Crem Color for Eyes’ın 01 Pltinium rengiyle gözler renklendirildi. Kryoln Ultr Foundtion no 3’le cilt mkyjı tmmlndı ve kontür ypıldı. Ciltteki prlmlr Anstsi Contour Kit’le giderildi. Fr olrk M.A.C Ellie Goulding Full Fce Kit Hlcyon Nights pletiyle göz kpğınd gölgelendirmeler ypıldı. Mke up Store’un Bronzing Powder isimli ürünüyle ynklr ltın ışıltısı kzndırıldı. Dudklr Nrs Sex Mchine’le ntürel bir renk verildi.
[gllery ids="103100,103101,103102,103103,103104,"]
Önce Smshbox 24 Hour Photo Firıish Shdow Primer’l göz mkyj bzı oluşturuldu. Mke up Forever Soft Conceler’l göz ltın ydınlık bir görüntü verildi. 7om Ford Trceless Perfecting Foundtion SPf 15’le cilt pürüzsüz hle getirildi. Tom Ford Crem nd Powder Eye Colour 03 Golden Pech fr pletinin ltın şeftli tonlrıyl göz kpğın renk verildi. Chrlotte Tilbury The Dölce Vit Luxury Plette Colour Coded Eye Shdow’l gölgelendirme ypıldı. Smshbox Brow Tech Gloss Stick Tupe ve Sephor Gimme Brow Medium Deep ‘le kşlr dh göze çrpr hle getirildi. Tom Ford Skin llluminting Powder Duo 01 Mood Lightyüve elmcık kemiklerine ışıltı vermek için tercih edildi. Kirpikler dh çekici dursun diye birkç kirpik eklendi. Dudklr Nrs Stin Lip Pencil Biscyne Prk’l ntürel bir renk verildi.

IŞILTI ŞART

Gözler için Chnel 857 Rouge Noir kremsi dokudki hfif ışıltılı kvnoz fr tercih edildi. Tom Ford Eye Defining Pencil no 05 Bruise mürdümmor kelemle ifde dh çekici hle getirildi. Chnel Le Cryon Khol Intense Eye Pencil Rouge Noir’l kombinlendi. Fondöten olrk Tom Ford Trceless Perfecting Foundtion tercih edildi. Tom Ford Eye nd Cheek Compct Plette Pink Glow ve Kryoln Ultr Foundtion 3’le cilt mkyjı tmmlndı. Mskr olrk Chnel Le Volüme Ultr Noire’l kirpiklere hcim kzndırıldı. Nrs Brillint Levres Como rujl dudklr renk verildi.

Artık güneşi dh sık görmeye bşldık. Bu d enerjimizi rtırıyor. Bhr mkyj koleksiyonlrı, yepyeni teknolojiyle üretilen bkım kremleri, mis gibi kokn prfümlerle güzelliğimize güzellik ktmmız n meselesi.

İLK SAÇ&MAKYAJ SOSYAL AĞI

Hirmod’u duydunuz mu? Bilmiyorum. Am size kısc şöyle çıklybilirim: Düny trendlerini belirleyen ilk sç ve mkyj sosyl ğı. Bn ilk duyduğum n çok ilginç geldi Hirmod syesinde trend sç ve mkyj stillerini keşfedip, rdığınız özelliklere ship kuför slonu ve stilisti meknın göre bulbileceksin Trzınızı pylşıp insnlr ilhm vermek istiyorsnız: pp’i indirmeniz yeterli. Süper değil mi?

ÖZEL ÇANTALAR

Sinem Kobl güzellik elçisi olduğu Grnier ile birlikte Grnier BB’den ilhm ldı ve üç frklı temdn yol çıkrk, bir çnt koleksiyonu hzırldı. ‘Kusursuzluk’, ‘Aşk’ ve ‘Güzellik’ konseptleriyle özel olrk hzırlnn çntlrı, Grnier BB Krem’den vzgeçmeyenlere ithf etti. Bence bu mkyj çntlrı çok şık ve dikkt çekici.

Bu y Sephor lışveriş syflrınd bhr sezonundn esintiler yşdık. Rflrd yeni koleksiyondn ürünler yerlerini lırken, sdece Sephor’d stıln bkım ve kozmetik ürünleri de lışveriş keyfi yşyn ünlülerimizin dikktini çekti. Sevilen dizi “Kırgın Çiçeklerin oyunculrı Nil Keser ve Mehmet Aykç’ın ynı sır televizyon ekrnlrındn tnıdığımız gzeteci Murt Güloğlu, Sephor mğzsınd kozmetik ve bkım lışverişlerini yptılr. Sephor’nın renkli, eğlenceli ve enerjik dünysınd en yeni ürünleri deneyimlerken fvori ürünlerini seçip Sephor krtın vntjlrındn fydlndılr.

Yorum Yaz