Kış için ev dekorasyon önerileri

SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE GENELLİKLE KAPALI VE KOYU RENKLERE ALIŞKINIZ.

AMA BU RENKLERLE İÇİMİZİ KARARTMANIN BİR ANLAMI YOK. BU KIŞ HER ŞEYİ OLMASA DA BAZI EŞYALARIMIZIN RENGİNİ DEĞİŞTİRELİM, MEKÂNLARI CANLANDIRALIM… ANCAK DİKKAT ETMEMİZ GEREKEN BİRKAÇ NOKTA VAR!

Cnlı ve bskın renkleri kullnmk, mekânlr dh vurgulyıcı bir kimlik kzndırcktır, nck dikktli olunmsı gereken bzı noktlr vr:

Temel kurl şu: Skin olun, kendinizi sınırlyın. Bir odd en fzl 3 y d 4 cnlı renk kullnın, ksi tkdirde mekânı bir fur lnın döndürürsünüz. Prlk srılr, şeker pembeler ve koblt mviler Akdeniz evlerinde çok hoş sonuçlr yrtbilir, nck kuzey kentlerinin soğuk ışığınd fzl çık kçbilir. Kırmızılr, turunculr y d efltun tonlrı dh ivi olbilir.

Renk krtelsmdki cnlı bir rengin dört duvrd birden ynı şekilde kullnılmsı istenilen etkiyi dh d güçlendirecektir. Anck bir süre sonr duvrlr üstünüze gelmeye bşlvbilir, bu nedenle böyle bir renk seçerseniz bir iki ton dh çığınd krr kılın.

Cnlı renkleri kullnırken ynı etkideki tonlr bğlı kim. Örneğin çingene pembesi ile fıstık yeşili y d koblt mvi birlikte kullnılbilir, m bunlrın ynm pstel bir srı ilve ederseniz, denge kybolur ve tuhf bir görüntü oluşur.

Bir renk tonu hkkınd krr vermekte zorlnıyorsnız, bir deneme kutusu lın ve büyük boy bir kâğıdı boyyın. Bu kğıdı odd dolştırrk rengin değişik ışıklrd nsıl göründüğünü gözlemleyebilirsiniz.

Bir rengi çok seviyorsunuz m her trfınız o renkle çevrili olduğund ne hissedeceğinizi bilemiyorsunuz, idel çözüm, sdece tek bir duvrı bovvrk geri klnını beyz bırkmk.

Cnlı renklerin güçlü etkisini doğl hşp ve mt metlle hfifletebilirsiniz.

Belli bir grup rengi bir odd kullnmk istiyor m emin olmıvorsnız. bu konud yzılmış kitplrdn yrrlnbilirsiniz.

Cnlı renk tonlrı, pürüzlü duvr yüzeyleri, dışrıd kln borulr ve fırç izleri gibi htlrı gizlemek için ideldir.

Kış ev dekorsyonu Ev Dekorsyonu

[gllery ids=""]

Somineli-Ev-Dekorsyonu-Resimleri-6.jpg

Kış Dekorsyonu İçin Trend Fikirler SecretHome

Idho col evi dekorsyonu \uResimli Yemek Trifleri

Kış dekorsyonu nsıl ypılmlı? – Dh İyi Yşm

Sıck Bir Kış Evi… Dekorsyon YAŞAM Mynet Kdın

Evlerinizi Güzelleştirecek Çok özel ev dekorsyon önerileri …

Evleriniz için 13 muhteşem kış dekorsyonu fikri – Dekorsyon – JEYYU

Evlere kis dekorsyonu \uResimli Yemek Trifleri

Yorum Yaz