CİLT YENİLEMEDE SON TEKNOLOJİ

Kimysl Peeling’ler bugün profesyonel cilt onrımınd ltın stndrttır. Çünkü, yşlılığın izlerini hızl ortdn kldırır ve cilt sorunlrın çözüm sğlr. Cilt lekelerini ve kneyi zltır, cildi ydınltıp prlklığını geri kzndırırlr. Anck kimysl peelingler oldukç gresif olduklrındn, iyileşme ve onrım için uzun zmn gerekmektedir. Kimysl peeling sonrsınd gelişen reksiyonlr, bu uygulmlrı yptırmyı korkulu hle getirmektedir. “Sex And The City” dizisini izleyenler, dizide kimysl peeling yptırn “Smnth” krkterinin bşın gelenleri htırlycktır. Aslınd bu shnede nltıln oly,

herkesin bşın gelebilir.

Optimus Medikl &İlç şirketi, işte bu sorunlrı ortdn kldırn Renovsy Biyodinmik Cilt Onrım Sistemi’ni piysy sürdü. İtly’d Dr. Riccrdo Forte ve Ecz. Muro Cstiglioni trfındn geliştirilen sistem, Ecz. Mehtp Özcn trfındn Renovsy dıyl mrklştırıldı. Özcn, bu teknolojiyle ilgili merk edilenleri nltıyor.

Renovsy felsefesi, genç görünmeye, sğlıklı klmy ve mutlu olmy dylıdır. Bunlr her insnın cildinde görmek istediği şeylerdir. Yirmi yıldır devm eden meslek hytımd her cilde yrı yklşmk ve cilde özel protokoller ile sorunlrını gidermek gerektiğini gördüm. Biliyorum ki cildin durumu, iyi bir cilt bkım kürü ve doğru beslenme ile bğlntılı olduğu kdr kişinin hormonl ve psikolojik durumu ile de birebir ilgilidir. Titiz çlışmlr sonucu Lentte Sel Suveso’d üretimini gerçekleştirdiğimiz Renovsy ürünlerinin temeli Biopeptidler’in yni Büyüme Fktörleri’nin vrlığın dynmktdır. Biyodinmik Cilt Onrım Sistemi’nin (bio-COSun) bir diğer püf noktsı ise kişiye özel, etkin ve güvenilir bir tedvi olmsıdır.

Neden Büyüme Fktörleri?

Büyüme fktörlerinin cildimizdeki en önemli görevi, yr tmirinin ynı sır, cildin temel hücrelerinin ve dokulrının üretimini sğlmsıdır. Özellikle yşlnm sürecinde yok oln dokuyu yerine getirmede etkili oln büyüme fktörleri yeni hücrelerin oluşumunu tetikler. Aynı zmnd ciltte zmnl zln koljen, hyluronik sit, elstin fibriller gibi cildin ypıtşı mddelerinin yeniden üretimine de yrdımcı olur. Topikl uygulnn büyüme fktörleri bşlıc dermişte fibroblstlrın ve kertinositlerin çoğlmsını hızlndırır ve böylece cilt iyileşmesi ve yenilenmesini sğlr.

Cilt yenilenmesi ile cildin yşlnm sürecinde kybettiği mddeler yerine getirilir. Bu sebeple son yıllrd nti-ging bkımlrın en önemli ve yrrlı teknolojik yklşımı bize büyüme fktörlerini işret etmektedir. Renovsy ürünlerinin içindeki büyüme fktörleri nno-kpsülsyon teknolojisi ile üretilmektedir.

Nno-kpsüller içlerinde hpsedilmiş oln ypn en üst tbksınd hücrelerin rsındn lt tbklr ulşmsını sğlr.

Böylece problemin klbine dek inmek mümkün olur.

Kırışıklıklr ve pürüzlerden sıkıldınız mı?

Srkmış ve güneşten hsr görmüş cildinizden kurtulmy hzır mısınız?

Lekeleriniz yüzünden fondetensiz sokğ çıkmıyor musunuz?

Artık bununl ilgili elinizde güçlü bir svşn vr; Renovsy b/o-COS ve Renovsy Cilt Bkım Ürünleri.

Siz yine yşınız göre dvrnbilirsiniz; m cildiniz, hücreleriniz ve ruhunuz yşınızı ynsıtmk zorund değil. Sdece 4-6 hftd Renovsy dokunuşuyl değişimi görebilirsiniz.

1 CLARINS, ROUGE ECLAT NÜDE ROSE RUJ, A88

2 DEBORAH LIPPMANN, OJE, 12€ 3 ORGANIX,

ARGAN OIL & SHEA BUTTER SAÇ BAKIM YAĞI, A48 4 DERMALOGİCA, TRI-ACTlVE CLEANSE TEMİZLEYİCİ, A150 5 RODİN OLİO LUSSO, YAĞ, 116€ 6 JUİCY COUTURE, LA LA PARFÜM, 50 ML, A150 7 SENSAI, ES14 GÖZ FARI PALETİ, A190.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz