İyi Selfie Ve Fotoğraf Çekme Teknikleri

Şu sdece gözlerinin gördünüğü selfie oyunun nsıl bşldı birz ondn bhseder misin?

Belki de o güne kdr lcğım en büyük reklm işinin görüşmesine giderken Milno’dydım. Görüşmeye giderken çok heyecnlı ve oldukç gergindim.

Duomo’y ykın bir otelde klıyordum ve mod hftsı dönemi değildi ben de Duomo’nun önünde çekeceğim bir fotoğrfl insnlr burd olduğumu bilsin istedim. O güne kdr kimsenin benim neye benzediğime dir en ufk bir fikri yoktu y d kocmn bir sklım olduğundn! İnsnlrın “Sklın ne kdr uzun! Ne zmndn beri uztıyorsun?” sorulrı d beni o kdr sıkıyor ki! Bende sklımı görmesinler diye selfie’yi ylnız gözlerim görünecek; sklım belli olmyck şekilde kdrjldım. Ondn sonr d “Gittiğimiz her şehirde bundn böyle bunu ypcğım,” dedim.

Yklmyı çok istediğin m sl beceremediğin zmn zmn klın gelen bir kre vr mı? Çekemediğin o fotoğrf gözlerimizin önünde belirsin istedim.

Bir kre mi?! O kdr çok vr ki! Yptığım işte oldukç dinmik ve hızlı olmk gerekiyor. Bzen son sürt koşuyoruz, bzen kendimizi yerlere tıyoruz, insnlrın peşine düşüp yol tlıyoruz… Geçen sezon ylnızc bir mod hftsı gününü kçırdım çünkü Pris’teyken çok hstydım ve bşk insnlrın çektiği kreleri görmek beni dh d hst etti! Bütün vücudum ksılmıştı ve çok yorgundum m yine de sokğ çıkmlıydım. Fvorilerimin bşınd gelen İsviçreli bir stilist şun hngisi olduğunu htırlymdığım bir defileden çıktı. Ben de onu gördüğüm nd peşinden koşmy bşldım. Tm fotoğrfını çekecekken bir nd yere yuvrlndım çünkü resmen ğrıdn eklemlerim uyuşmuştu! Yirmi sniye içinde ise yklnmış peşinden koşmy devm ediyordum. O sırd bir kre ykldım fkt ekrndki görüntü beni korkunç bir hyl kırıklığın uğrttı. Fotoğrft yğı kesilmişti ki böyle bir kreyi sl kullnmm.

Son olrk şu nd seni en çok mutlu edecek gelişme ne olurdu?

Sn bir görüşmem olduğundn bhsetmiştim y, o bir ihtiml bscğımız kitp ile ilgiliydi, snırım şu nd beni en çok mutlu edecek gelişme bu olurdu! Mddi nlmd değil tbii ki işinin önüne düzenli bir şekilde serilmesinin mnevi değeri gibi.

Yni hl bsılı şeylere innıyorsun öyle mi?

Kesinlikle! İnternetten önce de hyttydım, durumun frkındyım yni.
[gllery ids=""]

Yorum Yaz