İşte Ekim Ayında Sizleri Bekliyen Etkinlikler

NELER OLUYOR? HERKES FİLİKALARA!

Efsne film Titnik, dev orkestr ve koro eşliğinde 28-29 Ekim trihlerinde Zorlu PSM’de izlenecek!

Beyzperdenin en önemli ypımlrı rsınd gösterilen en tş klpliyi ğltn Titnik’in kendisi kdr kült müzikleri, 28-29 Ekim trihlerinde Sinem Senfoni Orkestrsı ve Korosu ile Zorlu PSM An Tiytro’d sinem ve müzikseverleri buluşturmy hzırlnıyor. İzleyiciler, shne üzerine kurulck dev sinem perdesinde filmi izlerken, perde önünde ve shne üzerinde yer ln dev orkestr ile koro eşliğinde filmin müziklerini cnlı deneyimleyecek. Düny genelinde gerçekleştirilen bir çok gösterinin rdındn Sinem Senfoni Orkestrsı ve Korosu eşliğinde İstnbul’ gelecek. 28-29 Ekim trihlerinde Zorlu PSM An Tiytro’d gerçekleşecek Titnic Live etkinliği, izleyenlere görüntü ile müziğin iç içe geçeceği, cnlı performnsın seyir deneyiminin gücünü rtırcğı ve ezbere bildiğiniz shnelere bmbşk nlmlr ktcğı birer gece yştck.

YUMUŞAK DOKULAR

Dünynın frklı bölgelerinden gelen khveler, profesyonel bristlrın showlrı, butik khve dükknlrının lezzetlerine hzır olun.

NELER OLUYOR? RELOADED! SWAN LAKE

Modern ve muhteşem! Tchikovsky’nin klsiği Kuğu Gölü’nden uyrlnn Swn Lke Reloded sizi büyülemeye geliyor.

Dünynın en önemli koreogrflrındn Fredrik Rydmn’ın bir Pyotr İlyiç Tchikovsky klsiği oln Kuğu Gölü’nden uyrlyıp modernize ettiği muhteşem gösterisi Swn Lke Reloded dünynın en önemli bşkentlerininden sonr şimdi de sdece 5 gösteri için Ankr’d. 14-16 Ekim trihleri rsınd Congresium’d gerçekleşecek Tchikovsky’nin ynı sır dünyc ünlü pop ve rock sntçılrının d eserlerinin kullnıldığı gösteride, klsik ble ile berber sokk dnsı d kullnılck. Büyü, büyücülük ve doğüstü olylr yok. Şimdiki zmn d geçiyor ve iyi ile kötünün mücdelesinde şk istek merkezi bir rol oynuyor. Peki gerçek şk, orjinlinde olduğu gibi büyüyü bozbilecek mi?

MUGGLE’DAN SATILIK EV

Hrry’nin 4 Prive Drive’dki mektuplrın uçuştuğu, Hgrid’in kpısın vurduğu evine ship olmk ister misin? Londr’nın 25 mil btısınd Berkshire’dki ev rtık stılık! Şnsını denemelisin.

Sonbhrın vzgeçilmez lezzeti Pumpkin Spice, sıck khve tutkunlrının beklediği Ltte’si ve yeni deneyimler ryn soğuk khve severler için ilk kez Frppuccino’su ile şimdi tüm Strbucks mğzlrınd…

FRAPPUCCINO BLENDEDBEVERAGE LATTE POP ART MİKROFONU BAŞINDA

Andy Wrhol’ hyt verecek isim kim olmlıydı? Tbii ki çılgın rollerle özdeşleşen Jred Leto!

Jokerin yeni gülüşü, Andy Wrhol’un peruklrını tkmy hzırlnıyor. Suicide Squd filminin yeşil prensi Jred Leto, bu sefer de çekimlerine bşlnck “Wrhol” dlı filminde Andy Wrhol’ hyt verecek. 30 Seconds to Mrs grubunun solisti, her shnenin ltınd klkcğını Hollywood mikrofonunun d bşın geçerek knıtlıyor.

GUCCİ’NIN EN TAZE YÜZÜ

Gucci’nin son kmpnysının yüzü Vness Redgrve oldu. Pptylr, çizgiler ve desenlerle özdeşleşmiş bu kdın şimdilerde lmk istediğiniz bütün prçlrı ilk önce ve en güzel tşıynlr rsınd olck!

BİR SAATTE 7 EMMY ÖDÜLÜ

Gme of Thrones, 68’inci Primetime Emmy Ödülleri’nde 60 dkiklık “Bttle of Bstrds” bölümü ile 7 tne Emmy Ödülü ldı. Gece sonund ise dizi ekibi, Los Angeles’tki Microsoft Thetre kpılrını 12 ödül ile kpttı. Fenomen dizinin bşrılrı bu sezon dh d geç bşlyck olmsının burukluğunu ortdn kldırmış gibi görünüyor.
[gllery ids=""]

Yorum Yaz