Bayan kol saati modelleri

TASARIM KONUSUNDA dünynın en yenilikçi st ve mücevher mrklrındn biri oln Choprd, 1860 yılınd Louis-Ulysse Choprd trfındn İsviçre’de st ypım şirketi olrk kuruldu. 1920’de Cenevre’ye tşındıktn sonr lüks st üretimine geçen Choprd; 1963 yılınd Almn st üreticisi oln Scheufele ilesi trfındn stın lındı. Mütevzi bşlngıçlrın rdındn Choprd, 19. yüzyıld hsss stlerin üretimi lnınd dünyd kısts lınn bir mrk hâline geldi. Choprd st ve mücevherlerinin bşrısını pylşn iki krdeşten Krl-Friedrich Scheufele, şirketin yönetim kurulu bşknlığını yürütüyor; Croline Scheufele ise yönetim kurulu bşknlığının ynı sır, st ve mücevherlerin tsrımını gerçekleştiriyor. İki krdeş, şirketin sürekli ve hızlı bir şekilde büyümesini sğlıyor.

İlk Hppy Dimonds modellerinden, Croline’in zengin hyl gücünün ürünü oln son Hute Joillerie stlere; Krl-Friedrich’in şşmz krrlılığının sonucu oln ultr sofistike L.U.C stlerine kdr tüm düny rtık mrkyı biliyor. Son on yıld Choprd, yetenekli olduğu st ypımı ve mücevhert lnlrın sdık klrk dünyy çıldı.

Choprd mrksının kurucusu Louis-Ulysse Choprd; oğlu ul-Louis Choprdve M funuyt birlikte.

Ayrıc mrk, uluslrrsı pltformdki vrlığını pekiştiren birçok şube çtı. 1975 Pris’te çıln Frns şubesini, 1976 yılınd New York’t çıln mğz izledi. Bugün Choprd’ın; Almny, Avustury, İspny, Frns, Birleşik Krllık, İtly, Amerik Birleşik Devletleri, Ltin Amerik, Asy, Jpony, Hong Kong ve Mlezy’d toplm 13 şubesi bulunuyor.

124 ülkede ktif olrk fliyet gösteren grup, 2000 kişiye istihdm sğlyıp yıld 80 bin st ve 70 bin mücevherin üretimini gerçekleştiriyor.

Hollywood yıldızlrı ve düny VlP’lerinin tercih ettiği Choprd koleksiyonlrı özgün trzlrı ile şık, modern, klsik ve elegn çizgiler tşıyor. Uluslrrsı Cnnes Film Festivli’nin resmi sponsoru d oln mrk; ışıltılı, zrif ve eşsiz güzellikteki prçlrının tnıtımını uzun süredir Çek supermodel Ev Herzigov ile gerçekleştiriyor. St ile pırlntyı birleştirerek binlerce lüks model üreten, her yıl sınırlı syıd koleksiyon yrtn ve Hppy Sport, Hppy Dimonds, Copcbn gibi ph biçilmez koleksiyonlr d imz tn Choprd, 150 yıldır İsviçre st mrkln rsındki seçkin yerini korumy devm ediyor.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz