Aysun Kaçtıoğlu

AYSUN KAÇTIOĞLU Kimdir? Resimleri Fotoğrflrı

Aysun Kçtıoğlu dını sıkç duycğız. Kriyerinde bmbşk bir yolculuğ çıkmış. Herşeyi geride bırkmış bir kdın. Yen yeni duyulmy bşlyn Access Consdousness dünysını onun syesinde birz dh ykındn tnımk istedik. Ve sorulrımızı yönelttik.

Röportj Esr Özübek

Consdousness II dünysını bize birz nltbilir misiniz?

Gry Dougls trfındn k kuruln ve kyroprksi nmnuel tedvi tekniği) doktoru Din Heer’in ktkılrıyl geliştirilen Access Consdousness®; “Hytımın neye benzemesini isterdim?” sorusundn yol çıkrk; frkındlığınızı rttırn, hytınızdki frklı olsılıklrı görmenizi sğlyn, doğum nınızdn itibren öğrendiğiniz tüm bilgilerin, öğretilerin, dvrnışsl klıplrın, bkış çılrının, yrgılrın size it olup olmdığını belirleyen ve bunlrdn kurtulmnızı sğlyn bir kişisel gelişim öğretisidir.
[gllery ids="103114,103115,103116,103117,103118,103119,103120,103121,103122,"]
Sizin Access Consdousness ile tnışmnız nsıl oldu?

1989 yılınd bşlyn ve son olrk Turkcell de 7 yıl devm eden kurumsl hyt yolculuğumyılı ksım yınd son erdi. Kendimi keşfetmeye bşldığım yıl ise’du. Bir projede tnıştığım yönetici koçu syesinde kendimi o yıl. ICF (Interntionl Coching Federtion) koçu olrk buldum. Artık hytımın çorbı kçmıştı. Fkt bunu çok sonr frkedecektim. Koç olduktn sonr hyt bkış çım değişmeye bşldı; beni mutsuz eden her şeyi yvş yvş frkediyordum. Kendini keşfetmeye bşldıktn sonr insn her türlü öğretiye kulk kbrtmk istiyor, ben de öyle yptım. Yol üzerindeki istsyonlrdn bzılrı Reiki. NLP ve Trnsndntl Meditsyon oldu. Anck, koçluk d dhil olmk üzere, hiçbirisinin içinde klmdım, hep bir şeyleri eksik hissettim. Am yine de bu yolculuklr beniyılınd kurumsl kriyerimi bitirme krrın tşıdı. Bundn sonr hytım nsıl olmlıydı ki “Ben. hyt mcımı buldum!” demeliydim ve du etmeye bşldım. 2 y sonr Access Consciousness ile tnıştım. Tnıştım derken, slınd koskocmn bir dünynın sdece giriş kpısındn içeri girdiğimi 1 yıl sonr frkettim. Yşdığım ilk üç The Brs sensındn sonr hyt mcımı bulduğumdn rtık emindim. Bunu d bedenimdeki değişikliklerle (kronik kşıntılrım durdu, bğırsk hreketlerim düzene girdi, det dönemi şişliklerim tmmen zldı), dvrnışsl frklılıklrıml, gösterdiğim tepkilerin değişimi ve hytımdki ilişkilerin dinmiğinin değişmesi ile nlmıştım.

Sonr. Access Consciousness dünysının içeriğini ve yol hritlrını öğrenip 1 hft içinde eğitimler lmy bşldım. Access dünysı içinde n lisns eğitmeni olbilmek için izlenilmesi gereken yol hritsı bir çok eğitimleri ve okunulmsı gereken dokümnlrı kpsıyordu. Tüm bunlrın 1 yıl içinde tmmlnmsı gerekiyordu. Bu dünyy hissettiğim tutku ile bu süreç, benim için 1,5 y sürdü.

An lisnsımı ldıktn sonr bu dünynın beden üzerinde ypıln çlışmlr dı ltınd bir lt gezegeni dh olduğunu keşfettim. Bvulumu elime lıp bu sefer bu sınıflrın peşine düştüm. Hızl kilo vermeye bşldım, rtık bir polikistik över hstsı değildim. Bu değişimleri Kopenhg’d öğretinin kurucusu Gry’e sorduğum zmn “Artık, bedenin de bilincinin frkındlığı ile ynı nokty geldi!” dedi. İşte o zmn nldım ki, “beden-zihin-bilinç” rsınd müthiş bir iletişim olmsı gerekiyordu. Bu öğretiyi de cebime koymuştum. Artık, bedenim de çok özgürdü. Sonrsınd bu dünynın bir de enerjileri yöneterek ve yönlendirerek frklı lnlr yrtn bir kısmı dh olduğunu öğrendim. Sonrsınd ise yolculuk rotmı o yöne çevirdim. Bu sınıflrın yrtıcısı bir kyroprksi doktoru oln Dr. Din Heer’dı. Sınıflrd, kişiler üzerinde çlışırken Din’in enerjisinin değişimini, sensı ln kişinin enerjisini ve dvrnış klıplrının nsıl değiştiğini gördükçe rtık dünymd kbul ettiğim bilgi şuydu: Access bir sihir!

Bu öğretiyi ülkemizde Aysun Kçtıoğlu olrk nsıl kurguldınız?

An lisnsımı lıp eğitmen olduktn sonr, bu işi resmi olrk ypbilme hkkın ship oldum. Anck, bu kişisel gelişim dünysı içindeki yolculuğumun bn öğrettiği en kıymetli şey; eğer öğrendiklerin ile ilgili gerçekleştirdiğin hikyelerin yoks, kendi üzerinde uygulmdıysn, süreçlerin üzerinden geçmediysen. krşındkine ktrcğının bilgilendirme seviyesinden öteye geçmediği idi. Yni insnlrın klplerine dokunmdığın için onlrı etkileyemiyorsun! Bu yüzden, yklşık 1 yıl boyunc öğrendiğim tüm bilgileri kendi hytımın içinde değiştirmek istediğim her lnd uyguldım, uygulmy d devm ediyorum. 1 yılın sonund geldiğim noktd, rtık bu yolculuğu herkes ile pylşbilecek yüzlerce hikyem olmuştu. Şirketim Access Türkiye’yi kurmdn önce proje dnışmnlığı ldım. Kime, nsıl ulşmm gerektiği konusund detylı ve profesyonel bir yol hritsı çıkrttık ve tmmız gereken dımlrı belirledik. Proje sonund d herkesin mutlulukl gelebileceği, benim de yşm lnım dediğim. Türkiye’nin ilk kurumsl ypıd konumlnmış Access Consciousness kişisel gelişim merkezini kurmuş oldum,

Access Türkiye’nin hedeflediği kitle kimler?

Access Türkiye’nin hedef kitlesi gerçek nlmd nerede olurs olsunlr, tüm düny insnlrı. Bir kısıtlmmız yok. Bu konud ben ve ekibim gerekli tüm donnım shibiz. Anck, benim uzun yıllr süren bir kurumsl hyt tecrübem olduğu için çıkış noktmız, doğl kış olrk kurumsl dünyy kydı. Bir dönem çlışmlrımızı ve eğitimlerimizi bireylere yönelik olrk yürütttük. Anck, kurumsl dünynın bizi frketmesi üzerine kendimi ve ekibimi bir nd eski rkdşlrımın krşısınd buldum, ilk shneye çıkışım çok heyecnlıydı, nefesim kesilmişti, ne söyleyeceğimi bilemiyordum. Aslınd trjikomik değil mi? Snki uzun yıllr shnenin diğer trfınd oln ben değildim. Beyin böyle mucizevi bir meknizm, O’n sürekli bunu yp dediğin şeyi, bir süre sonr sn zten senin norml hytın böyleymiş gibi deşifre ediyor. Sen de on innıyorsun. Uzun yıllr bn “Sen kurumsl bir ikonsun” demişti, şimdi de “Sen özgür bir vrlıksın” diyor! Yni, sen kendine ne söylersen gerçekleşecek oln d o slınd, işte Access Consciousness d bunu size en muhteşem şekliyle gerçekleştirebileceğiniz yöntemleri sunuyor.

Access dünysı içinde yer ln senslr ve eğitimler oluşturbileceğiniz rçlrı ve yol hritsını nltn ‘işin insnlrın dünysınd nsıl frk yrtıyor? Neşesi’ eğitimi de kurumsl dünynın, sevinerek Access Consciousness dünysının n terpisi oln The söylüyorum, tutku ile istediği bir eğitim hline geldi. Brs. tüm hytınızın dinmiklerini yeniden Çlışnlr için Access dünysının önemi nedir? İş ypılndırmnızı sğlr. Bşınızın üzerinde yer ln 32 enerji hytınd nsıl dh neşeli ve dh kendimiz olbiliriz? noktsın yumuşk dokunuşlrl gerçekleştirilen bu sens. Uzun yıllr süren iş dünysı tecrübemden yol çıkrk hytınızın her nınd yşdığınız duygusl etkilerin, ni his snırım bu soruyu en doğru cevplndırbilecek değişikliklerinin, sinir nlrının, kızgınlık, endişe, kygı ve insnlrdn birisiyim. Her sbh işe gelmek için uynmk, korkulrınızın vücudunuzd yrttığı elektro mnyetik klkmk zorund olrk sbh bşlmk, vkit sıkıntısı lnlrın temizlenmesini sğlr. Böylece sizi en sf hliniz sebebini kendimize söyleyerek klitesiz bir khvltı ypmk oln doğum nınız doğru tşıyn bir yolculuğ çıkmış ve işyerine vrn kdr geçen sürenin hytımızd olursunuz.

Her The Brs sensındn sonr dh mutlu, yrttığı zmn kybı ile güne bşlmk..Bunlrın ynınd neşeli, kygısız, kesinlikle frkındlığı yüksek ve hyt klitesi sizlere dh yüzlerce klıp bilgi, tekrr, öğretilmiş yrrsız gittikçe yükselen bir beden trendine ship olursunuz. içerik sybilirim. Oys ki bunlrın hepsi, kendiniz için yeni The Brs terpisi dışınd, genellikle dnışnlrımız bştn yrtbileceğiniz kvrmlr. Minik değişikliklerle yptığımız çlışmlr; kronik ğrılr, trvmtik durumlr, bşlyıp tüm hytınızı deşifre edip, sdece sizin için en iyi fiziksel sorunlr ve dh sybileceğimiz birçok konuyu olnı seçebilmek ve yrtbilmek mümkün, iş hytınd en kpsyn ileri düzey beden terpilerini kpsıyor. sık yşdığım sıkıntılrdn birisini nltmk istiyorum kısc: Eğitimlerimize gelince ise; dh önce söylediğim gibi Her proje topntısınd, herkes kendi jndsını nltıp Access Consciousness her ihtiyc göre tsrlnmış kendi ihtiycı olnı sunup, bu konud herkese gerekli eğitimleri içinde brındırn bir dünyy ship. Bütün hyt görevleri nltırdı. Zmn çizelgesinde görevini yerine bilgilerinizi deşifre edebileceğiniz Foundtion ise; bu getiremeyecek gibi oln her deprtmn diğerine ftur dünynın temel eğitimlerinden bir tnesi, iş hytımızın keserdi. Bugünkü Aysun ory bktığınd, sorunun ne her noktsınd vr olbilmek için öğrendiğimiz kriterler, olduğunu o kdr net görebiliyor ki! Ship olduğumuz işe geliştirdiğimiz hytt klbilme strtejileri, şirket “Biz değil, ben olrk’ yklşn bkış çısı…

Yorum Yaz