Her Ortamda Popüler Kız Olmanın Püf Noktaları

Omuzlr dik!

Ergenlik döneminde çok fzl kmbur duruyoruz! Kimimiz büyüyen göğüslerini gizlemeye çlışıyor, kimimiz kendine güvenmiyor. Selen Gomez’in sürekli kmbur durduğunu bir düşünsene! Ne kdr d kötü bir görüntü olurdu, değil mi? 1015 yş dönemi rsınd kznıln duruş bozukluğu, ilerleyen yşlrd klıcı hle geliyor. Bu yüzden yürürken omuzlrını öne doğru eğerek çökük bir görüntü oluşturm. Yoks bel ve sırt ğrılrın d neden olbilirsin.

SIRADA Düzgün otur

Günün çoğunu oturk geçirdiğinin frkınd mısın? Okul sırsınd, servis koltuğund, ders çlışırken sndlyede, rkdşlrınl kfede… Peki gerçekten düzgün bir şekilde oturuyor musun? Özellikle okuldyken sırnın kıs y d uzun olmsı, yslnck rht bir rksı olmyışı duruşunu bozbilir! Bu gibi yerlerde dik durbileceğin düzenekler sğlmlısın. Sırd otururken dirseklerinin 90 derece ve yere prlel olrk durmsı d çok önemli!

Çntnı doğru tşı

Dh hvlı görünmek için çntnı omzund tşıyor ve sırt çntlrındn uzk duruyor olbilirsin. Am ğırlığını önemsemeden, içine bulduğun her eşynı ttığın çntnı ynlış bir şekilde tşımn omurgnın zrr görmesine sebep olbilir. Uzmnlr göre vücut ğırlığının 10’d 1 ‘ini şn ğırlıklr, nsıl tşınırs tşınsın çbuk yorulmn ve duruşunun bozulmsın yol çıyor. Bu yüzden çntnı iki omuzun d smlı, skılrını upuzun bırkmk yerine sırtın düzgünce yerleşecek şekilde yrlmlısın. Yni çntn, bel çukurundn çok, sırtın yerleşmeli.

Eğik durm

Yerde y d koltukt otururken dikkt etmen gereken, sğ y d sol doğru çok fzl eğilmemen ve şırı öne doğru kpnmmn. Ayklrın ve dizlerin 90 derece

Oku

Kişisel gelişim kitplrın göz tmy ne dersin? Özgüvenini yerine getirmek için sn epey yrdımcı olcklr.

Ses Tonunu yrl

Konuştuğund sesini sdece sen duyuyorsn problem vr demektir. Dh yüksek sesle ve kendine güvenen bir tvırl konuşmlısın.

Göz temsi

Kendine güvenmeyen kişiler genellikle kimseyle göz temsı kurmzlr. Tbii ki krşındki kişilere gözünü dikip bkm m doğl bir şekilde bkıp gülümsemeyi de ihml etme.

GÜZEL HiSSET

Geldik en önemli mddeye. Özgüvenini yerine getiren en önemli şey kendini güzel hissetmek. Bkımlı bir kız olur, cildini, sçlrını temiz tutrsn ortd çekineceğin bir durum d klmycktır. O hlde çlışmlrın bşl. Sçlrını kestir, mske yp. Düzgün durmlrı için fön yrdımıyl şekil ver. Cilt bkımını ihml etme. Kş ve bıyıklrın uzuns nnenden yrdım lrk bu krizi çözmeye çlış. Krşın bir kriz dh çıkcktır. O d vücudundki tüyler. Tüylerimizi ldığımızd kendimizi dh hfif ve konforlu hissederiz. Yürüyüşümüz bile değişir:)

Prtik yöntemler ise derslerden ve okuldn zmn bulduğumuz durumlrd işimize yrybilir. Acısız ve zhmetsiz şekilde tüylerden kurtulmnı sğlyn Gillette Venus Breeze’in entegre jel brlrı su ile birleştiğinde tek dımd köpürüyor. Prtik bir kullnım ship oln bu ürün ile özgüven, sdece bir dım ötede olmlı. Sırtın ve bşın dik, çenen ne ileri ne de şırı şekilde öne doğru kymlı. Omuzlrını hfifçe geriye doğru çekmen gerektiğini de kendine sık sık htırlt. Ders çlışırken yerde uznmyı tercih edersen, vücudunun uyku modun girmesine sebep olursun. Msd ders çlıştıktn sonr rd mol vererek uznbilirsin.

Doğru uyu

Zinde uynmk için uyku kliten kdr ytış pozisyonun d önemli! Ytrken sırt üstü ytmyı tercih etmelisin. Ayklrını ytktn yırmdn birz bükebilirsin.

Yn dönüp yttığınd dizlerini cenin pozisyonu denilen şekilde kıvırbilirsin.

Otururken dikkt!

Günlük yzrken, kitp okurken ytğınd oturmyı sevenlerdensen, bir süre sonr boyun ğrılrıyl krşılşbilirsin. En iyisi çlışm mssını seçmek vey bel çukurunu bir ystıkl desteklemeyi unutmmk!

Spor yp!

Fitness, yürüyüş, yog ve özellikle piltes yşdığın duruş problemlerine çözüm için yrdımcı olbilir!

Tırş olrk tüylerinden cısız ve zhmetsiz bir şekilde kurtulbilirsin. Üstelik tırş olursn snıldığının ksine tüylerin dh sert ve klın uzmz, ylnızc yumuşk oln ucu kesildiği için tüyler yeniden uzmy bşldığınd dh klın çıkıyormuş gibi görünür. Pürüzsüz bir cilde cısız ve zhmetsiz kvuşmk için Gillette Venus ürünlerini denemeye ne dersin?
[gllery ids=""]

Yorum Yaz