Yazlık bayan şapka modelleri

Ldies first

“At yrışın dvetlisiniz ” Bu cümleyi ilk duyduğumd erkeklerin domine ettiği bu spor nsıl dhil olcğımı düşünmeden edemedim. Pris’te düzenlenen Prix De Dine Longines yrışlrının bu denli kdın stili ve bşrısı üzerine kurulu bir orgnizsyon olduğunu hyl bile edemezdim.

İsviçre stçiliğinin önde gelen mrklrındn Longines sponsorluğundki Prix De Dine t yrışlrı için Pris’teyiz. Gözünüzde cnlnn Eyfel Kulesi mnzrsını silin. Pris’in 50 kilometre kuzeyinde Chntilly ksbsmdyız. Ksb dediğimize de bkmyın. Yenilenmiş ştolr ve ormnlrl çevrili bir msldyız. Bu eksi m bir o kdr d şık ksb, ynı zmnd krem şntinin nvtnı olmsıyl ünlü.

Msl bizim için İstnbul’d bşlıyor. Şpksız ktılmnın neredeyse sygısızlık olrk kbul edildiği yrışlr için hzırlık ypmk şrt. Elegn bir şıklık yklmk için ilk durğımız İstnbul’un en eski şpkcısı Mdm Kti. Beyoğlu’nun en hreketli psjlrındn birinde zmnd yolculuk ypr gibiyim ve ilk def şpk tkck biri olrk tecrübesizliğimle bş bşyım. Büyük, küçük, renkli ne vrs deniyorum. Seçimimden memnunum nck küçük bir sorunumuz vr. Dolbımd sks mvisi şpkm uygun elbise

ŞAPKALI SELFIE

Şpklrl selfie çekmek koly değil. Birlikte seyht ettiğimiz Melis Aygen ile uygun çıln yklybildik nck geniş kenrlı iki şpkyl birz zorlndık (sold). ‘Yrış t rblrıyl gitmek unutulmz nlrdn beriydi (ltt).

Her yıl orgnizsyonun en şık kdınını seçen Longines yetkilileri, zrfetin her türlüsünü tçlndırmy değer buluyor.

Ünlü oyuncu ve Longines mrk elçisi Aishrnry Ri Bchchn Longines Bşkm Wlter Von Knel’in kolund.

Yrtıcı tsrım şpklrın yrıştığı bölüm, Prix de Dine’in en dikkt çekici bölümlerinden biri. Geçen sene birinci oln şpk bulmk mümkün değil. Hyt tecrübelerden ibrettir sözü boşun değil elbet. Bu tür dvetler için şık bir elbise seçimi yptıktn sonr uygun şpkyı edinmek verebileceğim ilk tüyo. Aksi tkdirde benim gibi son dkik rkdş grdıroplrın ddnn kdın durumun düşebilirsiniz!
Byn yzlık şpk modelleri |ktlog en yeni modelleri … 3KMod

[gllery ids=""]
[gllery ids=""]

Byn Şpk Modelleri | Pembeoje.com 3KMod

byn şpk modelleri – – Mod Bulutu 3KMod

Yzlik spk modelleri — Resimli Yemek Trifleri 3KMod

Byn yzlık şpk modelleri |ktlog en yeni modelleri … 3KMod

Byn yzlık şpk modelleri |ktlog en yeni modelleri … 3KMod

trend Byn yzlık şpk modelleri |ktlog en yeni … 3KMod

Plj Şpksı Modelleri | Frm Mgzin 3KMod

Kış Sezonu Şpk Modelleri Ve Kombinleri | Trendstilim 3KMod

Yzlık Byn Şpk Modelleri| NetteKdın.com 3KMod

Yzlik spk modelleri — Resimli Yemek Trifleri 3KMod

Yorum Yaz