En İyi Detoks Ve Spa Merkezleri İstanbul

Kendinizi en son ne zmn şımrttınız? Cevp vermekte zorlnıyorsnız, bunu dh fzl ertelemeyin. Rffles Sp merkezinin “Detoks ve İyi Yşm Progrmı”nı deneyimleyin.

Açıldığı günden beri İstnbul’dki duruşuyl “iyi yşm merkezi” olrk konumlnn ödüllü Rffles Sp, yılm yepyeni bir “Detoks ve İyi Yşm Progrmıyl girdi. World Luxury Hotel Awrds trfındn Türkiye’nin En İyi Sp Oteli seçilen Rffles İstnbul Zorlu Center’ın üç bin metrekreye yyıln Sp’sı; gün ışığı ln spor lnlrı, bkım odlrı ve yüzme hvuzunun ynı sır üç hmmı, buhr ve sun odlrı, jkuzi ve “vitlity” hvuzlrıyl d günlük yşmın temposundn ve stresinden rınıp kendini yenilemek, ruhen ve bedenen dinlenmek ve iyi hissetmek için det İstnbul’d bir huzur vhsı…
[gllery ids=",,103583,,103584,103585,103586"]
ŞEHİRDE DETOKS

Yz hzırlnmy bşldığımız bhr ylrıyl birlikte, Rffles Sp yepyeni bir “Detoks ve İyi Yşm Progrmı” bşltıyor. Sğlık, güzellik ve kliteli yşm için ihtiyç duyuln hizmetleri bilimsel çerçevede hzırlyrk sunn Memoril Wellness iş birliğiyle, kent yşmının temposund yüklendiğimiz toksiklerden ve stresten kurtulrk dh sğlıklı ve kliteli bir hyt için geliştirilen progrm, bir, üç ve yedi günlük kürler şeklinde lmbiliyor. Özellikle kilo vermekte güçlük çeken, uykusuzluk, şişkinlik, bel bölgesinde klınlık, ciltte yğlnm gibi problemleri oln kişilerin yrrlnbileceği detoks progrmı, giderek dh fzl mruz kldığımız toksik etkileri ve sğlıksız yşm koşullrının verdiği zrrlrı zltmy destek oluyor.

İstnbul’un en merkezi noktsınd, işiniz ve evinizden uzklşmdn, bir yndn günlük hytınız devm ederken bir yndn Rffles Sp’nın huzur veren tmosferinde uygulybileceğiniz bu progrmd, Memoril Wellness beslenme dnışmnlrının size özel oluşturduğu menüler, Rffles İstnbul şeflerinin elinde vücudunuzu rındırck, sğlık ve güç ktck tbklr dönüşmüş. Kişisel eğitmeniniz eşliğinde ypıln krdiyo, yog, piltes vey su jimnstiği gibi egzersizlerle detoks bkımlr d içeren progrm syesinde Rffles Sp’d rınmk ve hfiflemek hem çok keyifli hem de çok koly.

RAFFLES SPA’DA BAHAR FIRSATLARI

Sp’y mrt yı içinde yıllık üyelik yptırdığınızd, ikinci kişi için yüzde 50 indirimli özel fiytlrdn yrrlnbilirsiniz. Üyelik kpsmınd Rffles İstnbul’d bir gece konklm, Sp’nın özel bkım progrmlrındn yrrlnm, Kids Club kullnımı, vle hizmeti, yıld 12 kez Sp’y bir ziyretçi dvet etme gibi pek çok yrıclık d vr.

www.rffles.comislnbul Tel: (0212) 924 03 20

Yorum Yaz