En İyi Detoks Ve Spa Merkezleri İstanbul

Kendinizi en son ne zaman şımarttınız? Cevap vermekte zorlanıyorsanız, bunu daha fazla ertelemeyin. Raffles Spa merkezinin “Detoks ve İyi Yaşam Programı”nı deneyimleyin.

Açıldığı günden beri İstanbul’daki duruşuyla “iyi yaşam merkezi” olarak konumlanan ödüllü Raffles Spa, yılma yepyeni bir “Detoks ve İyi Yaşam Programıyla girdi. World Luxury Hotel Awards tarafından Türkiye’nin En İyi Spa Oteli seçilen Raffles İstanbul Zorlu Center’ın üç bin metrekareye yayılan Spa’sı; gün ışığı alan spor alanları, bakım odaları ve yüzme havuzunun yanı sıra üç hamamı, buhar ve sauna odaları, jakuzi ve “vitality” havuzlarıyla da günlük yaşamın temposundan ve stresinden arınıp kendini yenilemek, ruhen ve bedenen dinlenmek ve iyi hissetmek için adeta İstanbul’da bir huzur vahası…

En İyi Detoks Ve Spa Merkezleri İstanbul Resimleri




ŞEHİRDE DETOKS

Yaza hazırlanmaya başladığımız bahar aylarıyla birlikte, Raffles Spa yepyeni bir “Detoks ve İyi Yaşam Programı” başlatıyor. Sağlık, güzellik ve kaliteli yaşam için ihtiyaç duyulan hizmetleri bilimsel çerçevede hazırlayarak sunan Memorial Wellness iş birliğiyle, kent yaşamının temposunda yüklendiğimiz toksiklerden ve stresten kurtularak daha sağlıklı ve kaliteli bir hayat için geliştirilen program, bir, üç ve yedi günlük kürler şeklinde almabiliyor. Özellikle kilo vermekte güçlük çeken, uykusuzluk, şişkinlik, bel bölgesinde kalınlık, ciltte yağlanma gibi problemleri olan kişilerin yararlanabileceği detoks programı, giderek daha fazla maruz kaldığımız toksik etkileri ve sağlıksız yaşam koşullarının verdiği zararları azaltmaya destek oluyor.

İstanbul’un en merkezi noktasında, işiniz ve evinizden uzaklaşmadan, bir yandan günlük hayatınıza devam ederken bir yandan Raffles Spa’nın huzur veren atmosferinde uygulayabileceğiniz bu programda, Memorial Wellness beslenme danışmanlarının size özel oluşturduğu menüler, Raffles İstanbul şeflerinin elinde vücudunuzu arındıracak, sağlık ve güç katacak tabaklara dönüşmüş. Kişisel eğitmeniniz eşliğinde yapılan kardiyo, yoga, pilates veya su jimnastiği gibi egzersizlerle detoks bakımlar da içeren program sayesinde Raffles Spa’da arınmak ve hafiflemek hem çok keyifli hem de çok kolay.

RAFFLES SPA’DA BAHAR FIRSATLARI

Spa’ya mart ayı içinde yıllık üyelik yaptırdığınızda, ikinci kişi için yüzde 50 indirimli özel fiyatlardan yararlanabilirsiniz. Üyelik kapsamında Raffles İstanbul’da bir gece konaklama, Spa’nın özel bakım programlarından yararlanma, Kids Club kullanımı, vale hizmeti, yılda 12 kez Spa’ya bir ziyaretçi davet etme gibi pek çok ayrıcalık da var.

www.raffles.comislanbul Tel: (0212) 924 03 20

Yorum Yaz