Neutrogena Cilt Bakım Ürünleri

10 GÜNDE YENİLENİN

Dh sıkı cilt için en fzl kç güne ihtiycınız olbilir? Cilt bkımının güvenilir mrklrındn Neutrogen’nın, yeni Visibly Renew Vücut Losyonu sdece 10 günde sıkılık vdediyor!

Yş ilerledikçe cildin sıkılığındn sorumlu koljen mddesi zlmy bşlr. Kilo lıp verme ve hmilelik dönemi de eklendi mi rtık elstikiyet kybolur, özellikle hızlı zyıflm dönemlerinde kdınlrın gorumuıerıne dir en büyük memnuniyetsizlikleri ciltlerindeki sıkılık kybı olur. Tüm bunlr düşünüldüğünde ilk olrk kl çtlk kremleri gelir. Am tek çözüm onlr değil!

Siz de “Tm bu durumdyım” diyorsnız, buyurun güzel hberi: Neutrogen’nın dermtologlr trfındn geliştirilen Visibly Renew Vücut Losyonu, “collgen boost minerls” teknolojisiyle cildin sıkılığını geri getirmeyi hedefliyor. Kollrd, göbekte, klçd ve bck içlerinde bulunn srkmlrdn şikyetçi birçok kdının, koljen rtırıcı bu losyonl cilt görünümlerinde 10 günde olumlu sonuç ldıklrı, klinik rştırmlr sonucu knıtlnmış. Vücutt hızl emilen kremsi ypıdki ürünü düzenli kullnrk etkili geri dönüş lmk mümkün.
[gllery ids="102946,102947,102948,102949,"]
NORVEÇ’TEN GELEN GÜZELLİK

Neutrogen’nın özel Norveç formülü ve koljen rtırıcı minerller içeren Visibly Renew serisinde vücut losyonunun ynı sır vücut kremi ve SPF 20 güneş korum fktörlü el kremi de bulunuyor. On el kremi deyip geçmemek lzım; nemlendiren ve sıkılştırn ypısıyl sdece krem değil, ynı zmnd cildin genç görünmesini sğlyn ve khverengi lekelerin oh d önleyen bir formül. Bu yrdımcı seriyle idelinizdeki genç ve sıkı görünüme ulşmk ne kdr zor olbilir?

Klbinde büyüleyici siyh gül esnsıyl Thiti’ye özgii erotik v n i 1y ork idesi n i n yer ldığı Lncöme L Nuit Tresor, frodizyk etkisiyle det 21’inci yüzyılın modern şk iksiri.

Aşkın yı şubtt, gizemli ve krşı konulmz yen M bir koku ryışındysnız, iki Frnsız prfiimör trfındn yrtıln Lncöme’un son prfümü L Nuit Tresor teslim olbilirsiniz! Çiçeksi notlrın yoğunluğunu modern elementlerle detylndırmyı seven ust prfümör Christophe Rynud ve gül gibi en bilindik çiçekleri yeniden yorumlyrk sygınlığını kznmış koku.

Yorum Yaz