Lily and Rose İle Plajın Gözdesi Olun

LILY ∓ ROSE Spring / Summer 19 HEAVEN ON EARTH Koleksiyonu

Doğy dönüşün etkisi oln HEAVEN ON EARTH koleksiyonunun bşrolünde; doğdn ilhm ln desenler, kemer toklrı, doğl mlzemelerden ksesurlr ve ntürel tonlrdki renkler yer lmktdır.

İlkbhr / Yz’ını doğyl krşılyn tsrımlrın silueti, 70’lerin çok dh yumuşk ve feminen oln çizgisiyle, günümüz işçiliği ve modern nlyışı ile birleşiyor. Geniş volnlr, flörtöz fırfırlr, şık kemer ve toklrı, hlt görünümlü burgulr, yüksek bel slipler, büzgüler, renk bloklrının formlrl iç içe geçmiş kullnımlrı ve tbi ki metl ksesurlrınd kullnımıyl zenginleşiyor.
[gllery ids="104454,,,,104455"]
Heven on Erth koleksiyonunu üç kelime ile nltmk gerekirse;
feminen, şık ve stil shibi bir trz ship oln bu koleksiyon, tsrımlrı tercih edenlerin içinde kendini gerçekten özel hissedeceği birçok frklı formlrd myo ve bikini ve renk seçeneği sunmkt.

İlkbhr/Yz LILY ∓ ROSE koleksiyonun ek olrk bu sene ilk def hzırlnn, MOMMY ∓ ME koleksiyonu d 2/10 yş rsı için tsrlnmış özel bir Anne-Kız koleksiyonudur. LILY ∓ ROSE trzın ship, tsrımlrı giymekten zevk ln nne-kızlr için hzırlnn bu mini koleksiyon sezonun trend desenlerinden ve yine pstel renk tonlrındn oluşmktdır.

LILY ∓ ROSE koleksiyonu; yoğun el işçiliği, yenilikçi ve tsrım metl ksesurlrı yüksek klitede Lycr Extr Life® Sertifiksı ile Itlyn kumşlrl tsrlnmıştır.

Altın kplm metl ksesurlrımız, özel testlere tbi tutulrk ısınmz, pslnmz, nikel içermez ve uzun süreli kullnımlrd klitesini korur. LILY ∓ ROSE tsrımlrı kendi bünyemizde klite stndrtlrı yüksek üretim bndımızd ypılmktdır. Kdınlrın çlışmsı konusund istihdm yrttığımız bu üretim gücü, bir kdın mrksı olrk bizleri oldukç mutlu etmektedir.

Heven On Erth koleksiyonu, şkl ypılmış keyifle tkip edilmiş, gururl ve özlemle orty çıkrtılmış bir koleksiyondur. Bu koleksiyon süreci boyunc tüm klbimizle tek dileğimiz bu şkı ve keyfi pylşck kişileri bulmk idi.

Lily nd Rose Türkiye: https://lilyndrose.com.tr
Lily nd Rose US: https://shop-lilyndrose.com

Yorum Yaz