Tissot Saat Modelleri

KÖKLÜ BİR GEÇMİŞE SAHİP OLAN TISSOT, YENİLİKÇİ MODELLERİNİN YANI SIRA İSVİÇRE MENSELİ OLMA ÖZELLİĞİNİ DE SONUNA KADAR VURGULUYOR. ÖZGÜN VE ERİŞİLEBİLİR TISSOT SAATLER, ÖZEL MALZEMELER, İLERİ İSLEVSELLİK VE ÖZENLİ TASARIM DETAYLARIYLA ÖNE ÇIKIYOR.

Tissot; Chrles-İlliden Tissot ve oğlu Clırles-Kmile trfındn İsviçre’nin I Loele şehrinde 1855 yılınd kuruldu. Kurulduğu yıl üretilen cep stiyle dikkt çeken mrknın yükselişi de ynı dönemde hşldı. 1858 yılı itibriyle, Clırles-Kmile Tissotuuyeni müşteriryışlrı için New-York ve Rusy’y gerçekleştirdiği seyhtler sonrsınd mrk, dönemin en önemli pzrlrındn biri oln Rusy’d önemli bir py elde etmeye bşldı. 1885 yılınd oğlu Chrles, Tissot Moskov sorumluluğunu devrldı.

Kzı Tissot modelleri, Rusy İmprtorluğu muhfız subylrı ve Cr Nikoly linin portresi ile tsrlndı. Ayrıc mrk dh o yıllrdn bşlyrk pusul kronometre yrısın ktılrk birçok ödülün de shihi oldu.

1884 yılınd eep kronometresi lnınd birincilik ödülü kzndı. Ardındn 1911 yılınd, ilk bilezik sti tsrldı. Yıllr süren rştırmlr sonund d 19/50 yılınd dünydki ilk nti-mgnctic stleri üretmeye hşldı. St üretiminde değişik mteryller kullnn Tissot, 15)71 yılınd dünydki ilk plstik sti üretti. Ayrıc 15K50 yılınd mrk, omeg ile birleserek SSII (Sonetc Silisse pour rindustric Horlogcre) kurdu. Bu birleşme hem mrk hem de st dünysı için önemli bir kilometre tşı. Tissot mrksı 15)8/5 yılındn beri Swtch group bünyesinde fliyetini sürdürüyor.

NBA’IN İLK RESMİ SAATİ
Ulusl Bsketbol Birliği (NBA) veTlssot, önümüzdeki yıllrı kpsyn yeni bir globl işbirliği gerçekleştireceklerini duyurdu. Bu işbirligiyle ünlü mrknın NBA, Kdınlr Ulusl Bsketbol Birliği (W NBA) ve NBA (Jel İst irme Liginin (NBA D-Leguc) ilk resmi ‘zmn tutueusıf olcğı çıklndı. Bu ortklık, mrk iciu Kuzey Amerik An Spor Ligi nde ilk resmi ‘zmn tutuculuk’ ortklığını ve HiOyılı sn şirket trihinin en büyük işbirliğini kpsıyor. Hu yeni ‘hsss zmn kydetme sistemi,-NHA sezonu ile bşlyrk tüm NBA shsınd uygulnck.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz