Zayıf Görünmenin Yolları Armut Vücut Tipine Göre Stil Tüyoları

Merhaba herkese, Elif ben! Bugün size öyle bir konum var ki; çok işinize yarayacak bir stil ipucu! Malum Türk kadını armut vücut tipli Beli ince, kalça ve basen çok daha geniş Size tane elbise seçtim. Bu problemi olanların giyebileceği! Stil ipuçlarıma hazırsanız, gerçekten kulağınızı kabartın başlıyoruzzzzzz.

Basen sıkınıtız varsa elbise seçerken dikkat etmeniz gereken şeyler var. Birincisi: Desen. Deseni seçerken; tam basen kısmına denk gelen kısmına yoğunlaşın Mesela bu örnekte olduğu gibi bu kırmızı siyah çizgili elbisede basen kısmına denk gelen çizgiler verev/diagonal olmalarıyla o kısmı iyice geniş göstereceklerdir. Biz bunu asla istemeyiz! Zaten geniş olduğundan şikayetçiyiz!

Aynı şekilde bu yatay çizgili elbisede de tam kalça, basen kısmına çizgiler denk geliyor. ve zaten çizgilerin geniş gösterdiğini biliyorsunuz. hele de daha geniş olduğu için mutsuz olduğunuz kalça, basene denk gelirse, hiç istemeyiz. Peki yani ben desen giyemeyecek miyim kardeşim?! Basenim geniş olabilir, ne giyeceğim ben? Derseniz Koton’dan bu elbise giymeye çok uygun çünkü bütününde desen var. dolayısıyla belli bir alana dikkat çekmiyor. desen her yere dağılmış olduğu için hele de kalçanın hemen altındaki kısımda genişleyen bir pilili kısmı olduğu için de elbisenin oraya oturma riski olmadığından daha iyi gösterecektir.

Zayıf Görünmenin Yolları Armut Vücut Tipine Göre Stil Tüyoları Resimleri




Önerim Renklerle ilgili Bu çok basit bir stil ipucudur! her şey için geçerli. zayıf olduğunu düşündüğünüz yere açık renk, gizlemek istediğiniz yere ise koyu renk giymek. Bu mantıkta da; ben eğer kalçayı/baseni gizlemek istiyorsam, demek ki alt kısmıma koyu renk giyeceğim üst kısma ise istediğimi giyebilirim! Burada tane örnek var. tane Mango elbise, tane İpekyol Gördüğünüz gibi üçünde de desen bel ve yukarısında Özellikle bu numaralı elbiseyi bence her kadın, vücut tipi giyebilir. çok joker bir parça! ve TL bile değil!

O yüzden bu elbiseyi gerçekten değerlendirin! Tipik anlatmak istediğime uygun desenle giymek istediğinizde bu elbiseyi seçebilirsiniz. Neden sağdaki elbise geniş kalçalılara uygun değil? Demin de gördüğümüz gibi desen tam kalça kısmında Üst taraf (zayıf olduğunu düşündüğümüz yer) koyu renk ama geniş olduğunu düşündüğümüz yerde ise açık renk var a-a! bunu istemiyoruz!! Peki, gece çıkarken ya da bir davete, kokteyle, nikaha, bir şeye giderken… Ne giyebilirim? Bunlar için de size bir önerim var! Şu altın bir stil kuralıdır! Dikkat çekmek istediğiniz yeri süsleyin gizlemek istediğiniz yeri dikkat çekmeyecek nüanslarla tercih edin. Bu Zara elbiseye baktığınızda ilk gözünüze çarpan, gözünüzü çeken detay; bu kalça, basen kısmındaki drapeler değil mi? Eh, işte biz zaten orayı gizlemeye çalışıyoruz.

Niye birisini direkt oraya baktıralım ki? Niye böyle bir şey isteyelim? O yüzden bu; No-No!! Diğer elbise ise isteyeceğimiz stil elbiseler H&M’de TL’ye satılan bu pullu ve transparan omuzlu elbise hem yılbaşılık hem de kalçasını gizlemek isteyenler için ideal. Çünkü bu elbisede detaylar yukarıda transparan üstler, gupür detaylar bütün o süs püs ile gözleri üst kısma çekiyor. alt kısmı ise görmezden geliyor. Bu elbise de alınacaklar listesine girebilir.

Geldik elbise önerilerime! Aslında bu son elbisede ben biraz size özet yapmak istedim. Kalçayı, baseni gizlemek istiyorsanız, dikkat etmeniz gereken tane ana kural var. tanesi RENK kuralı üste daha canlı renkler, altta koyu renkler tercih edin. Elbisenin neresinin dikkat çektiğine bakın eğer alt kısmında detaylar varsa göz oraya bakacaktır. bunu istemeyiz. o yüzden detaylar, nakışlar, süsler, püsler üst tarafta olan bir elbiseyi tercih edin. Üçüncüsü; desenlere dikkat! kalça, basen bölgenizde yoğunlaşan bir desen istemeyiz gözler oraya bakacağı için! O yüzden bu H&M elbise de olduğu gibi tüm vücuda dağılan deseni tercih ederiz. Ve model çok önemli! kalçalara, basene streç oturan bir elbise kesinlikle uygun değil.

O yüzden elbise, bu Zara’dan deri görünümlü bu elbisenin belden sonra bollaşan kısmı kalçalara oturmayan kısmı çok ideal! Bershka’daki bu elbisenin yanında kocaman, kırmızı bir Hayır! var bunun sebebi de tül eteklerle dikkati kalça tarafına çekiyor. bunu istemiyoruz! Dikkat üst tarafta olması bizim için ideal! Desende, bu . elbise, H&M’den TL’ye bütün desen elbiseye dağıldığı için tercihimiz. Özellikle kalça, basen tarafında yığılan bir desen istemiyoruz, elbise zaten tipik örnek bordo ile üste dikkati çekmiş, alt tarafı ise koyu renkte doğru renk proporsiyonu yakalamış bir elbise Kalça ve basenlerinden şikayet edenlere dilerim işe yarayacak tane stil ipucu vermişimdir!

Bunları kullanmak oldukça da kolay ‘Aman ne uğraşacağım!!’ falan derseniz, size tane elbise önerdim. Onları değerlendirebilirsiniz içinde ofis için de var, hafta sonu, parti için de var. yılbaşı gecesi için bile var! Beğendiğinizi seçin :) Şu anda mağazalardan alabileceğiniz öneriler bunlar!

Yorum Yaz