Zayıf Görünmenin Yolları Armut Vücut Tipine Göre Stil Tüyoları

Merhb herkese, Elif ben! Bugün size öyle bir konum vr ki; çok işinize yryck bir stil ipucu! Mlum Türk kdını rmut vücut tipli Beli ince, klç ve bsen çok dh geniş Size tne elbise seçtim. Bu problemi olnlrın giyebileceği! Stil ipuçlrım hzırsnız, gerçekten kulğınızı kbrtın bşlıyoruzzzzzz.

Bsen sıkınıtız vrs elbise seçerken dikkt etmeniz gereken şeyler vr. Birincisi: Desen. Deseni seçerken; tm bsen kısmın denk gelen kısmın yoğunlşın Mesel bu örnekte olduğu gibi bu kırmızı siyh çizgili elbisede bsen kısmın denk gelen çizgiler verev/digonl olmlrıyl o kısmı iyice geniş göstereceklerdir. Biz bunu sl istemeyiz! Zten geniş olduğundn şikyetçiyiz!

Aynı şekilde bu yty çizgili elbisede de tm klç, bsen kısmın çizgiler denk geliyor. ve zten çizgilerin geniş gösterdiğini biliyorsunuz. hele de dh geniş olduğu için mutsuz olduğunuz klç, bsene denk gelirse, hiç istemeyiz. Peki yni ben desen giyemeyecek miyim krdeşim?! Bsenim geniş olbilir, ne giyeceğim ben? Derseniz Koton’dn bu elbise giymeye çok uygun çünkü bütününde desen vr. dolyısıyl belli bir ln dikkt çekmiyor. desen her yere dğılmış olduğu için hele de klçnın hemen ltındki kısımd genişleyen bir pilili kısmı olduğu için de elbisenin ory oturm riski olmdığındn dh iyi gösterecektir.
[gllery ids="104238,104239,104240,104241"]
Önerim Renklerle ilgili Bu çok bsit bir stil ipucudur! her şey için geçerli. zyıf olduğunu düşündüğünüz yere çık renk, gizlemek istediğiniz yere ise koyu renk giymek. Bu mntıkt d; ben eğer klçyı/bseni gizlemek istiyorsm, demek ki lt kısmım koyu renk giyeceğim üst kısm ise istediğimi giyebilirim! Burd tne örnek vr. tne Mngo elbise, tne İpekyol Gördüğünüz gibi üçünde de desen bel ve yukrısınd Özellikle bu numrlı elbiseyi bence her kdın, vücut tipi giyebilir. çok joker bir prç! ve TL bile değil!

O yüzden bu elbiseyi gerçekten değerlendirin! Tipik nltmk istediğime uygun desenle giymek istediğinizde bu elbiseyi seçebilirsiniz. Neden sğdki elbise geniş klçlılr uygun değil? Demin de gördüğümüz gibi desen tm klç kısmınd Üst trf (zyıf olduğunu düşündüğümüz yer) koyu renk m geniş olduğunu düşündüğümüz yerde ise çık renk vr -! bunu istemiyoruz!! Peki, gece çıkrken y d bir dvete, kokteyle, nikh, bir şeye giderken… Ne giyebilirim? Bunlr için de size bir önerim vr! Şu ltın bir stil kurlıdır! Dikkt çekmek istediğiniz yeri süsleyin gizlemek istediğiniz yeri dikkt çekmeyecek nünslrl tercih edin. Bu Zr elbiseye bktığınızd ilk gözünüze çrpn, gözünüzü çeken dety; bu klç, bsen kısmındki drpeler değil mi? Eh, işte biz zten oryı gizlemeye çlışıyoruz.

Niye birisini direkt ory bktırlım ki? Niye böyle bir şey isteyelim? O yüzden bu; No-No!! Diğer elbise ise isteyeceğimiz stil elbiseler H∓M’de TL’ye stıln bu pullu ve trnsprn omuzlu elbise hem yılbşılık hem de klçsını gizlemek isteyenler için idel. Çünkü bu elbisede detylr yukrıd trnsprn üstler, gupür detylr bütün o süs püs ile gözleri üst kısm çekiyor. lt kısmı ise görmezden geliyor. Bu elbise de lıncklr listesine girebilir.

Geldik elbise önerilerime! Aslınd bu son elbisede ben birz size özet ypmk istedim. Klçyı, bseni gizlemek istiyorsnız, dikkt etmeniz gereken tne n kurl vr. tnesi RENK kurlı üste dh cnlı renkler, ltt koyu renkler tercih edin. Elbisenin neresinin dikkt çektiğine bkın eğer lt kısmınd detylr vrs göz ory bkcktır. bunu istemeyiz. o yüzden detylr, nkışlr, süsler, püsler üst trft oln bir elbiseyi tercih edin. Üçüncüsü; desenlere dikkt! klç, bsen bölgenizde yoğunlşn bir desen istemeyiz gözler ory bkcğı için! O yüzden bu H∓M elbise de olduğu gibi tüm vücud dğıln deseni tercih ederiz. Ve model çok önemli! klçlr, bsene streç oturn bir elbise kesinlikle uygun değil.

O yüzden elbise, bu Zr’dn deri görünümlü bu elbisenin belden sonr bollşn kısmı klçlr oturmyn kısmı çok idel! Bershk’dki bu elbisenin ynınd kocmn, kırmızı bir Hyır! vr bunun sebebi de tül eteklerle dikkti klç trfın çekiyor. bunu istemiyoruz! Dikkt üst trft olmsı bizim için idel! Desende, bu . elbise, H∓M’den TL’ye bütün desen elbiseye dğıldığı için tercihimiz. Özellikle klç, bsen trfınd yığıln bir desen istemiyoruz, elbise zten tipik örnek bordo ile üste dikkti çekmiş, lt trfı ise koyu renkte doğru renk proporsiyonu yklmış bir elbise Klç ve bsenlerinden şikyet edenlere dilerim işe yryck tne stil ipucu vermişimdir!

Bunlrı kullnmk oldukç d koly ‘Amn ne uğrşcğım!!’ fln derseniz, size tne elbise önerdim. Onlrı değerlendirebilirsiniz içinde ofis için de vr, hft sonu, prti için de vr. yılbşı gecesi için bile vr! Beğendiğinizi seçin :) Şu nd mğzlrdn lbileceğiniz öneriler bunlr!

Yorum Yaz