KARŞINIZDA TAM BİR CENTİLMEN

Biz kdınlr için erkek kokulrı her zmn için merk uyndırır. O zmn sizi son keşfimiz Gentlemen Only Absolute ile tnıştırlım! Givenchy mod evinin couture trzındn yol çıkrk orty çıkn prfüm, sfrn, trçın ve muskt gibi sıck bhrt kokulrıyl çekici bir izlenim bırkıyor. 50 ml EDP, 243 TL

Kozmetik dünysının kült rklrındn Diptyque, Florbellio ile teninizde ilkbhr hvsı yştck. Prfümün içeriğinde yer ln kyısı, osmnthus ve elm çiçeği sonbhrın buğulu hvsın tzelik ktck türden. Enerjinizi yükselteceğine eminiz! 100 ml EDP, 363 TL

TAZELİK HİSSİ

Sdece mbljlrıyl bile temizlik h issi uyndırn bu ürünlerin verdiği hfiflik denemeye değer.

Lncöme, Mircle Cushion, fondöten, 170 TL Glm Glow, SuperMud, rındırıcı mske, 50 gr, 197 TL Creed, Silver Mountin VVter, 75 mİ EDP, 762 TL Glm Glow, Youthmud, cnlndırıcı mske, 50 gr, 197 TL

UNLU STİL DURU GÜZELLİK

Sf ve prizyen görünümüyle doğl güzelliği simgeleyenMrgotRobbienin nude tonlrdki ışıltılı mkyjı bu y ilhm verenlerden. nİly ylçinky

TEN RENGİ

Dudklr stenimsi ve mt bir efekt verirken nem de sğlıyor. Tom Ford, Sble Smoke, ruj, 182 TL

PARLAK GORUNUM

Cilde ışıltılı bir bronzluk sunuyor. Yves Sint Lurent, Les Shriennes, bronz pudr, 185 TL

DOĞAL ETKİ

Kirpikleri yırrk tek tek kıvırıyor. Dolce & Gbbn, Pssion Eyes mskr, 110 TL

METALİK DOKU

Metlik khve tonlrıyl etkileyici bkışlr yrtmk için idel. Clrins, fr pleti, 116 TL

Merveillnce expert

Yerleşik mimik çizgileri ve sıkılık kybın krşı bitkisel uzmnlık NUXE lbortuvrlrı GÜNGÜZELİ çiçeği özlerinden yşlnm krşıtı bkımd etkili 12 molekül elde etti. Bu moleküller elstin ve koljenin ynınd cilt yşlnmsınd kilit rol oynyn VİMENTİN dlı proteini de hedef lıyor.

Merveillnce® expert serisi etkin formülleri, benzersiz dokulrı ve hoş kokusuyl yerleşik mimik çizgilerine krşı svşıyor; cildin sıkılşmsınd ve toprlnmsınd etkin rol oynuyor.

Doğl içerikleriyle ön pln çıkn seri krm cilt, norml cilt ve kuru ciltlere özel 3 frklı gündüz kremi, gece kremi, göz çevresi kremi ve serumdn oluşuyor.

ANTI-AGING BAKIMDA FRANSA’NIN NUMARASI

ECZANELERDE Kynk: IMS Helth – PEC Eczne ve prfrmsi tüketici stış -Frns’d yşlnm ve kırışıklık krşıtı bkım pzrı -‘den Nisn sonun kdr – YTD – ciro bzıd. Fotoğrflr orijinlinden frklılık gösterebilir.

15 DAKİKA YETER

Grnier’nin cildiniz için 1 hftlık nemlendirici serum içeren ve süper nemlendirme sğlyn yeni Nem Bombsı Kğıt Mskeleriyle 15 dkikd tzelenin.

Cildin tüm ihtiyçlrını krşılmk için doğdn gelen içeriklerle cilt bkımınd yenilikleri Türk kdının ulşılbilir kılmyı hedefleyen Grnier, yine bir ilk sunuyor: Asy’nın üstün cilt bkım kültüründen esinlenerek geliştirdiği Nem Bombsı Kğıt Mskelerle sdece 15 dkikd cildin 1 hftlık nem ihtycının krşılnmsını sğlıyor. Denemeye hzır olun!

[gllery ids=""]

Yorum Yaz