GERÇEK SEKS SAHNELERİ

BİR ADAM VE BİR KADIN, trtışmlrının en hrretli nlrını yşıyorlr. Birbirlerine duyduklrı öfke birden tutkuy dönüşerek dudklrını bir ry getiriyor ve üzerlerindeki

giysileri det prçlyrk çıkrıyorlr, iki beden tek vücut hline gelirken… ‘Kees!’ Set sistnlrı etrft koşturmy bşlıyor. Hemen iki bornoz getiriliyor ve oyunculr hiçbir şey yşnmmış gibi onlrı giyerek, shnenin gerginliğini üzerlerinden tmk için kenr çekiliyorlr. Aslınd her şey bundn ibret.

Ülkemizin bilinen gerçeği… Bir film seyirci krşısın çıkmdn önce mutlk ilk olrk seks shneleriyle konuşulur. Bşlık ise hep ynıdır; ‘Bu shneler çok konuşulck!’ Günümüzün yerli sinemsınd (Erotik film dönemini symzsk) ‘Snt için soyunurum’ y d ‘Gerekirse öpüşme ve seks shnelerinde yer lırım’ sözlerini dh çok duymy bşldık. Hytımızın önemli bir prçsı oln seks, neden filmlerde skınılıyor ki? Bir sinem seyircisi böyle bir shneyle krşılştığınd muhtemelen klındn şu cümleler geçiyordur; ‘Vücudu ne kdr güzelmiş’, ‘Mmm…’ y d ‘Bu shneyi nsıl çektiler cb?’ İlerleyen stırlrd, size son sorunun cevbını vereceğiz.

Oyunculr ne kdr çıplk shneleri olduğu ve vücutlrının ne kdrının görüneceği konusund yönetmenle bir nlşmy vrmk zorund.

İlk kurl bu… Birçok sette çlışmış bir insider; “Gerçekten seks ypmk zorundsınız, diyen bir yönetmen, gerçek yönetmen değildir” diyor ve ekliyor; “Sonuçt herkesin özellikle kmer önünde korumk istediği bir mhremiyeti vr ve bu limit tmmen oyunculrın kendi özgür irdesiyle belirleniyor.” Çırılçıplk görüntülenmek konusund bir problemi olmynlrın d kptm gereği duyduklrı özel kısımlrı için yrdım penis çorplrı, hmurlr, göğüs bntlrı ve ten rengi iç çmşırlrı yetişiyor. Böylece oyunculrın cinsel orgnlrı birbirlerine direkt tems etmiyor. Tbii bzen oyunculr soyunmk istemediğinde bzı kmer tktikleri de kullnılmıyor değil. Ayrıc sette, shnenin bitiminde giyilmesi için bornozlr, göğüs uçlrını dikleştirmek için buzlr, yüksek etkili fondötenler ve ortm rhtltıcı bir koku vermek mcıyl bhçe prfümleri hzır bulunduruluyor. Her şey oyunculr için.

Oyunculrın ise bu durumdn keyif ldığını düşünüyorsnız çok ynılıyorsunuz! “Henüz seks shnelerini eğlenceli buln bir oyuncuyl krşılşmdım. Bu öyle bir iş değil” diyor bir bşk insider. Erkeklerin norml yşmd d hâkim olmkt zorlndığı ereksiyon hli söz konusu shnelerde nsıl tepki veriyor diye merk ediyorsnız, bir de şu çıdn düşünün; nsıl sevişmeniz gerektiği bşk birisi trfındn nltılıyor, yedi st boyunc sette çlışıyorsunuz, son derece sıck bir oddsınız ve onlrc insn sizden umuln performnsı gerçekleştirmenizi bekliyor. Ayrıc diğer shnelerde de olduğu gibi kçırdığınız her nokt, o shnenin bştn tekrrlnmsın neden oluyor. Bunlrın içerisinde, kmer çısını yrlmk ve repliğiniz vrs onu htırlmk zorund olmnız d bulunuyor. Ereksiyon d ne çok zor ne de çok koly bir oly, thmin edersiniz ki. Bzen nı dh iyi ynsıtmk için ilginç yöntemleri olnlr d vr. Affedilmeyenler filminin yönetmeni Frnco Zeffîrelli zmnınd, bşroldeki Brooke Shields’in orgzm yüzü tkınmsı için yk prmklrını sıktığını itirf etmişti. Peki, set ekibindeki herkes bu shneleri izliyor mu? Bu, tmmen oyunculrın kendilerini rht hissetmesine bğlı… Rhtsız olcklrını söyledikleri tkdirde devreye ‘kplı set’ giriyor. Setin önceliğinde kimler vrs, (yönetmen, kmermn ve kostüm sorumlusu oluyor genellikle) sdece onlr sette klıyor.

UNLU YILDIZLAR KONU HAKKINDA NELER . SÖYLEDİLER?

HUGH GRANT:

“Gerçekten ypmsk d, seks shneleri benim için her zmn eğlenceli olmuştur.”

CAMERON DIAZ:

“Bu rolümüzün bir prçsı. Ben de yptım. Hepiniz bunu görmüş olmlısınız.”

RYAN GOSLING:

“Aslınd seks ypmmy çlışm shnelerinden mi bhsediyorsunuz?”

ANGELINA JOLIE:

“Bir insndn, böyle bir shne için seninle işbirliği ypmsını istemek oldukç grip bir his.”

ROBERT PATTIN SON:

“Bence birbirinizle ne kdr rhtsnız, bu shnelerde yoğunluk hissini vermeniz o kdr zorlşır. ‘Onun krşısınd kendimi utndırmmm gerekir’ diye düşünüyorsunuz.”

Kostüm sorumlusu shnenin bitiminde koştur koştur bornozu oyuncuy giydirmeden set kimseye çılmıyor. Anck bundn sonr ekibin geri klnı içeriye girebiliyor.

Seks shneleri oyunculrın doğçlmlrıyl ilerliyor. “Oyunculrı rencide etmemek dın kimse nsıl sevişeceklerini onlr söylemek istemez” diyor bir insider. Bzı durumlrd ise oyunculr, yönetmenin elinde bulunn seks shnelerinin çekilmiş videolrının bir kopysını, çekimden 24 st önce isteyebiliyorlr.

Böylece oyuncu o gün ord olmk istemezse, dublör konusund zor durumd klmk pek de söz konusu olmuyor. Shne sırsınd ilginç dvrnışlrd bulunnlr d yok değil. Önlü oyunculrdn biri krkterinin rk kısımdn ilişkiye girmesi (köpek pozisyonundn bhsetmiyoruz) gerektiğini söylemiş. “Shne sırsınd kdın oyuncunun sürekli rksını çeviriyor, krkterinin seks sırsınd prtnerinin yüzüne bkck bir krkter olmdığını iddi ediyordu” diyerek bzılrının işini fzl ciddiye ldığını nltıyor ynı insider. Uzun yıllr berber oln ve erkek trfın ldtmsı sonucu yrıln iki ünlü oyuncu, bir film için tekrr bir ry geliyor.

Aşk shnelerinin çekiminden önce kdın oyuncu, erkek oyuncunun fındığ oln lerjisini bildiği hâlde birkç fındık tıştırıyor. Sır öpüşme shnesine geldiğinde erkek oyuncunun dudklrı bu durum direkt reksiyon gösteriyor. “Oyuncunun hytını tehdit eden bir lerji değildi fkt kdın oyuncu birkç st cı çekeceğini biliyordu” diyor insider. Güzel bir intikm şekli!

Vücut dublörü olrk çlışn ve Nils filminde Anne Archer’ın dublörlüğünü ypn Shelley Michelle; “Dennis Hopper shnenin gerçekten seks ypılırs, çok dh

iyi görüneceğini söylüyordu. Bu konud ciddi olmsın innmdım ve senryoy sdık klmmız gerektiği söyledim. Anne Archer m onunl bu shneyi neden çekmek istemediğini nlmıştım. Archer ilk öpücükten sonr geri çekildi ve shneye ben devm ettim” diye nltıyor. Shelley sinem trihinin en kışkırtıcı shnelerinden biri oln Shron Stone’un Temel İçgüdü filmindeki bck çm shnesinde de hzır bulunmuş. Bşt bu shne konusund krrsız kln Stone, en sonund jinekologun verdiği görüş çısını izleyicilere de göstermeyi kbul etmiş. Bu rd, Özel Bir Kdın filminin çoğu shnesinde Juli Roberts’m olduğunu düşündüğümüz kusursuz, sütun gibi bcklr slınd Shell ey’e it.

Sinem trihinde gerçek shnelere imz tn oyunculr d yok değil, htt Shi LBeouf un, Nemfomnyk filminin seçmeleri için kız rkdşıyl çektiği gerçek seks görüntülerini göndermesi gibi yrıntılr d vr. Oyle y d böyle, seks shneleri krşınız çıktığınd bunlrı klınız getirmeyin ve tdını çıkrın, mc

KAHVERENGİ TAVŞAN

Cnnes Film Festivli’nde de gösterilen ve oly yrtn, Chloe Sevigny’nin bşrolde oyndığı 2003 ypımı filmdeki mstürbsyon shnesi tmmen gerçek.

9 ŞARKI

Filmin yönetmeni Michel VVinterbottom: “İnsnlrı, yemek yerken görüntüleyebiliyorsnız, seks gibi doğl bir eylemi yprken de görüntüleyebilmelisiniz.”

CALIGULA

Mlcolm McDovveirın rol ldığı film Rom İmprtorluğu’nd geçiyor. Film, erotik shneleri ilk kez oyunculrl bir ry getiren film olm özelliğine de ship ynı zmnd.

BAISE-MOI

2000 ypımı Frnsız film, tüm cinsellik içeren shnelerin gerçek olmsı sebebiyle birçok ülkede ysklndı. İçerdiği şiddet shneleriyle de oldukç konuşuln filmlerden biri.

DECCAL

Bir nnenin ysını nltn Lrs von Trier’nin Cnnes Film Festivli’nde oly yrtn filminde, seks shneleri gerçek olms d mstürbsyon shneleri tmmen gerçek!
Bu 9 Sevişme Shnesini Bundn Sonr Dh Dikktli İzleyin! Çünkü … 3KMod

[gllery ids=""]

Yorum Yaz