Moda Cruz

Bu rlr herkes ondn bhsediyor. Modcruzun kurucusu Melis Güçtş, ikinci el lışverişin inceliklerini nlttı.

Mod Cruz, Türkiye’deki ikinci el lgısını hem yrtmkt hem de geliştirmekte önder rol oynuyor.

Modcruz’u bşltırken, bu snl grdırobun bu kdr büyüyeceğini thmin etmiş miydin?

Aslın bkrsn dh d büyüyeceğine innıyorum. Amerik’dn döndükten sonr Türkiye’de 2’inci el pzrının yetersiz olduğunu gördüm. Yurt dışınd çok tutmuş oln bu konseptin burd d bşrılı olcğın inndım. Lüks ürünleri dh uygun fiytlrl lm şnsı bir çok insnı etkiledi, çünkü temelde lüks prçlrı 2’inci el dh ucuz lmk üzerine kurguldık projeyi. Kullnıcılrımızın istekleri doğrultusund Zr, Twist gibi ort segment ürünleri de eklemeye bşldık sonr.

Modcruz’un vntjlrı neler?

Aln d stn d fırst sunuyor. Şöyle düşün, 1000 liry ldığın bir çnty verdiğin pr ile bşk şeyler ypbilirdin. Bunu sğlmk mcıyl ürünü stmy krr verirsen tekrr kendine bşk bir fırst yrtmış oluyorsun. Bizim vermek istediğimiz mesj, dh fzl yeni ürün lmn gerek yok, elindekini de stıp burdki kzncınl örneğin bir uçk bileti l, ttil yp, tüketme ve fırst yrt.

Ürünlerin n syfd dh çok yer lmsı için stıcıy birkç ipucu verir misin?

Fotoğrf kliteleri gerçekten çok önemli. Yeni bir forum sistemimiz gelecek, ord d detylı nltıyoruz. Bir elbise konuyors, önden, rkdn, mini stillife şeklinde görsellerinin olmsı çok dh iyi oluyor. Stıcının kendi punı d çok önemli.

Ne kdr stış ypmış, krgolmd sıkıntı vr mı, lışveriş ypn insnlr stıcıy yüksek pun veriyor mu, bunlr frk yrtn detylr. Tkipçisi fzl oln, grdırobund beş ve dh fzl ürünü oln kullnıcılrın n syfd yer lm şnsı rtıyor. Yeni ktıln ktılımcılr d esktr fırstlr veriyor sistemimiz.

Alışveriş ypn kitlenin profili nedir?

Ornlr göre 24 ve 35 yş rlığı en çok ciroyu ypıyor. Neyi tkip ediyors, ordn benzer grdıroplr, ürünlere ulşıyor, zevkleri içinde bir ln yrtıyor. Bu d frklı yş gruplrın kendi sınırlrını çizme fırstı sunuyor.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz