Sevgili Bulmak: Club505 vs Tinder

Club505 vey Tinder gibi bir rkdşlık uygulmsınd sevgililik düzeyinde bir ilişki kurmnın, bilindiği gibi zor bir durum olmdığını söyleyerek bşlybiliriz. Özellikle de erkeklerin bu konudki özgüven eksikliği, en büyük engeldir. Bu engeli şrk istediğiniz kriterlere bile ship oln bir kız rkdş bulrk hoş bir ilişkiye bşlybilirsiniz. Dolyısı ile de sğlıklı bir ilişkiyi, rkdşlık sitelerinde bulmycğınız yönünde bir endişeye kpılmyın. Skin olun, kendinizden emin olun ve birz d girişken olun, gerisi gelecektir. < href="https://club505.com">Zengin sevgili nsıl bulunur sorusun ynıt oluşturbilecek özelliğe ship oln syısız web y d mobil uygulmlr ile iletişime geçebileceğiniz kdınlrı etkileyebilmek için bu durumlrın oluşmsı şrt. Diğer etkenlere de frklı yönden bkbilir ve yine dikkt etmeniz gereken noktlr hkkınd bilgiler verebiliriz.

Doğru Bir Profil Her Şeydir

< href="http://www.club505.com">İstnbul’dn rkdş bul özelliğine ship oln pltformlr içerisinde ilgi toplybilmek ve bu şekilde ilişkiler kurbilmek için gereken doğru bir profil, topyekun bir svşın ortsınd düny ekonomisini elinde bulundurmk gibi bir şeydir. Dolyısı ile de profil fotoğrfı, profil bilgileri ve bunun gibi diğer etkenler için çok çok hsss bir şekilde yklşmnız gerekiyor. Öncelikli olrk profil fotoğrfı seçiminde dikktli olmnızı öneririz. Bu şmd yüzünüzün net bir şekilde belirgin olduğu, frklı herhngi bir kişinin yer lmdığı bir fotoğrf kullnılmlıdır. Özellikle de evcil ve sevimli hyvnlr, kriktürler ve bunun gibi diğer fotoğrflr, 2000’li yıllrın bşınd olduğu gibi işe yrmıyor. Club505 sitesine evcil hyvnınızın fotoğrfını koymy denediğinizde lgoritmlr bunu frk edip sizi uyrcktır. Anck Tinder’ ne fotoğrfı isterseniz koybiliyorsunuz. Her ne kdr Tinder bu konud dh özgür bir pltform gibi gözükse de kullnıcısı çısındn kriktür ve evcil hyvn fotoğrflrın mruz klmk bzen bir kbus olbiliyor. Sdece kendinizin yer ldığı, özgüvenden çtlyck bir edyl, buğulu bkışlr ve krizmtik bir duruş ile kendinizi gösterdiğiniz bir fotoğrf, sizi üye olduğunuz sitede trendlere çıkrcktır. En iyi rkdşlık sitesi ve tnışm pltformu oln clup505 rcılığı ile oluşturbileceğiniz profiller içerisinde genel olrk birçok frklı ktegoride bilgi lımının ypıldığını ve bu yönde eşleşmelerin sğlndığını d bu noktd ekleyebiliriz. Dolyısı ile de profil fotoğrfının ynı sır profil bilgileri ve kişisel bilgiler ve ynı derecede önemlidir. Burç bilgileri, hobiler, kişisel tnıtım yzılrı ve bunun gibi içerikleri de hsss bir şekilde oluşturmnız gerek.

Kdınlr Hitp Etmenin Yollrı

Tinder’d bütün erkekler rkiptir. Bu yüzden krşısındki kdın iyi ve eğlenceli dvrnn bir erkek, krşılşmy bir sıfır erken bşlr. Bir kdın hitp edebilmek ve onu etkileyebilmek için üç özelliğe ship olmk gerekir; özgüven, özgüven, özgüven. Bşk hiçbir niteliğiniz olms bile ylnızc bununl ilgilerin odğı olcğınızdn emin olun. Clup505 gibi pltformlrd bile ylnızc 505 erkeğin bulunduğu ve geriye kln tüm kullnıcılrın kdın olduğu ortmlrd, özgüvensiz dylr hep bir dipte klıyor. Bu yüzden profil bilgileriniz, fotoğrflrınız ve diğer sizi tnıtn her şey özgüveninizi ynsıtmlıdır. Bu şekilde yine bir mesj trken kendinizden emin bir edyl, herhngi bir çık vermeden, gereksiz gülmeden ve ttlı sert bir konuşmyl etkileyebileceğiniz kdın syısı listelenemez. Bu hususlr dikkt ederek kıs süre içerisinde oldukç bşrılı dönütler lbilir ve ilişkilerinizi şekillendirebilirsiniz. Tinder’ üye olmk için bury, Club505’e üye olmk için de bury tıklybilirsiniz.

Yorum Yaz