Bayan Modern Saç Modelleri

Mry Ktrntzou nun yndn sçlrı

Son Bhr dmg vurck sç modellerinden biri de Mry Ktrntzou defilesinde gibi yndn yrılıp, yrım toplnn sçlr. İlk bkışt fzl ypışmış izlenimi veren sçlr gün geçtikçe gözümüzü ldı.

Bynlrın değişmez bkımı sç, sçlrımız bkımlı oldu mu kendimizi çok güzel hissederiz. Tylor swift bunlrdn sdece birisi dünynın tnıdığı Tylor swift sıkç değiştirdiği sç trzıyl çok konuşuluyor. Yıllr içerisinde kpk kızı sntçıyı değişik sç modelleriyle görmüşüzdür. Değişik sç modelleriyle de dünyd mod kımı yrtmıştır. En son kullndığı önleri küt kkül uçlrın doğru dlglnn sçlrıyl dikkt çekmiş. Günümüz bynlrın yeni bir model yrtmıştır. Yeni meşhur olduğu zmn srı doğl dlglı sçlrı ile çok uzun süre konuşulmuştu. Bu sç modeli de uzun süre dünyd yygınlşıp birçok byn trfındn kullnıldı. Sdece yıllr içerisinde sçlrındki bukleler birz dh belirginleşti.

Tylor swift yılr içerisindeki sçlrındki evrim dünydki çoğu bynın modeli olmuştur.  Yrı toplnmış dlglı sç modelini ünlü kpk kızı oln sntçı kullnmıştır. Günümüzde birçok byn ünlü sntçılrın sçlrını kendilerine uygulmışlrdır. Tylor swift topuzu çok meşhur olup yıllrc topuz modeli yygınlşmıştır. Bu dünyc meşhur byn düz sçı çok z kullnnlrdn genelde dlglı sçı tercih eder. Kendisine ve tipine düz sçtn ziyde dlglı sç ykışmktdır. Zten bu bütün bynlr için geçerlidir herkes kendine ykışn sçı kullnmlı. Kimseyi tklit edip ykışn ykışmyn sçı kullnıp komik durum düşmemelidir.

Ünlü sntçı Tylor swift dğınık toplnmış topuzlrıyl d çok ünlüdür. Htt meşhur buklelerini şrkı söylerken çok fzl kullnmktdır. Sntçıy düz ve uzun sçt fzlsıyl ykışmktdır. Am sntçı dlglı sçı tercih eder dğınık toplnn bukleli topuzlrınız büyük çiçekler kullnmk t bir moddır. Tbi çiçekleri gün içinde kullnmyız gece giyeceğimiz kıyfetlerle kullnbiliriz. Gece bile kullncğımız sçlrd ytktn klkmış gibi dğınıklığı uygulrsk çok dh çekici olbiliriz. Dğınık sç günün modsı unutmyın ve her zmn kendinize ykışn sçı kullnın.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz