YENİ SEZON İÇİN ERKEKLERE ALIŞVERİŞ REHBERİ

Bu y itibrıyl stil shibi erkeklerin ilk hedefi, grdıroplrını Sonbhr/Kış sezonundn en özel prçlrl doldurmk olmlı. İşte lışveriş öncesi, 5 dımdn oluşn prtik bir rehber.

Öncelikle yeni sezond iki bb trendin ön pln çıktığını söyleyebilirim: Özellikle Pris ve New York podyumlrınd üniform temlı prçlr ön plndyken Londr ve Milno podyumlrınd retro görünümlü centilmenler boy gösteriyordu. Öte yndn 90’lr gençliği ve western görünümler de sezonun diğer ilhm kynklrı olrk podyumlrd boy gösterdi. Bu sezon öne çıkn temlr, renkler, desen, doku ve ksesurlr şöyle:

Desenler

Kykycı gençlerden dem vururken, slognsızprçlr düşünülemez.

Kykycı gençlerden dem vururken, slognsız prçlr düşünülemez. Swetshirt’lerde kocmn slognlr bu sezon d sokk giyim mrklrının gözdesi. Bufflo ekoseleri bu temyı güçlendirirken, çizgiler, renklerde ombre geçişler özellikle gömleklerde ve örmelerde yer lıyor. Kesilip tekrr dikilmiş kısımlr, bu sezon “tsrım” tozu serpiyor. Askeri temd vzgeçilmez oln kmuflj. Geometrik desenler, çizgiler ve retro çiçeklerle Amerikn yerlilerinin Nvjo desenleri oldukç hreketli.

Renkler

Iskeri temy hs renkler belli: Hki, zeytin yeşili ve gri.

Askeri temy hs renkler belli: Hki, zeytin yeşili ve gri. Elbette khveler, siyhlr, beyzlr, kremler ve denizci ve hvcı mvileri (“Air Force mvisi”) de sezonu nltn renk pletinde kendine yer buluyor. Metlik dokulrd pembe ltın ve ltın tonlrı rol çlıyor.

Retro görünümlerde bordo, khve ve tütün tonlrı göze çrpıyor. Lcivert ve siyhın modernizmine, tptze çık mviler eşlik ediyor. Deve tüyü rengindeki prçlrınızı bu sezon, retro görünümlerde bu tonlrl kullnmy özen gösterin. 90’lr grunge’ındys kum, toprk ve mürdüm tonlrı ön plnd. Aynı tonlrın kızıl güneş ltınd solmuş hlleriyse yerlilerden esinlenen temd sıkç kullnılıyor.

Dokulr

ÜnJform demek kullnışlılık demek. Teknolojik kumşlr, normlde iç str olrk kullnıln kumşlrın dış tşmsı, kpitoneler, dynıklı yünler, sezonun öne çıkn dokulrındn.

Her erkeğin dolbınd mutlk gerçek koyun postu bir sherling ceketin bulunmsı doğru olur. Bu ceketler kullnışlılıklrının ynınd geçmiş dönemleri htırltmsıyl d retro trendinin bş ürünlerinden. Kdifeler, ipek ve stenler bu trendin lüks dokulrı rsınd yer lıyor. Tüvitlerse tüm mskülenliğiyle devm ediyor. Sherling ceketlerin ters yüz edilmiş hlleri , kykycı trendine mensup genç kitleyi yklmkt gecikmezken, uçlrı kesilmiş htt güvelerce yenilmiş hissi verilen bol ve dökümlü prçlrl rhtlıkl kombine edilebiliyor. Etnik desenli biyeler, kilim desenleri ve ymlr, sezon etnisizm ktıyor.
[gllery ids=""]

Yorum Yaz