MİMİKLERE DİNAMİK DOLGU NEDİR?

İSVİÇRE BİLİM İNSANLARINDAN MİMİKLERE

Hemen itirf edeyim, mümkünse sıfır müdhleyle yş lmyı hyl eden kdınlrdnım. Bunun bir sebebi, mimiklerini kybetmiş, “şiş” bir yüzün bn dh genç görünmemesi. Bu konudki “kötümserliğimi” İsviçre bilim insnlrı yok etmiş olbilir. 25 Şubt’t (ülkemizde Seltek Estetik A.Ş. trfındn temsil edilen) Teoxne Lbortuvrlrı’nı ziyret ettim. Kendimi bu konulrd z bilgisi bulunn “chil” ktegorisine koysm d, merkezi birlikte ziyret ettiğimiz uzmn doktor grubunun soru ve yorumlrı syesinde dinmik dolgunun estetik lnd heyecn verici bir gelişme olduğun ikn edildim. Cenevre’deki lbortuvrd çlışn uzmnlrdn birinin söylediği çok ilgimi çekti: Dinmik dolgu Teosyl RHA şimdiye kdr ypıln uygulmlrdki sonuçlrı beğenmeyen, mevcut seçeneklere ikn olmyn, iyi görünmek uğrun (yüzdeki) ifdesini kybetmek istemeyenler ve özellikle yeni nesil için geliştirilmiş bir ürün. Bu dolgu, yüz mimiklerini, gülümsemesini, duygulrını ynsıtn kendine hs yüz ifdesini kybetmek istemeyenlerin, (yüzdeki) kişiliğini yitirmek istemeyenlerin seçeneği (olmy dy) bir lterntif. Düne kdr “estetik istemiyorum” diyenlerin dhi sıck bktığı bir ürün.

DİNAMİK DOLGU NEDİR?

Cenevre’deki Teoxne Lbortuvrlrı’nd geliştirilen dinmik dolgu Teosyl RHA, doğl mimik hreketlerinizin özgürlüğünü korurken olbilecek en iyi görünümü kznmnızı sğlıyor. Özel üretim tekniği syesinde yuz hreketlerine bğlı germe vey sıkıştırm esnsınd ortm uyum sğlıyor, performnsını koruyor. Özetle, genç görünmek phsın yüz ifdenizi kybetmiyor, kendinizin en iyi görünen versiyonu oluyorsunuz.
[gllery ids="103975,,103976,,103977,103978,103979"]
BİRKAÇ SORUDA DİNAMİK DOLGU

Avşr Polikliniğinden Estetik, Plstik ve Rekonstrükllf Cerrhi Uzmnı Op. Dr. Dilek Avşı dinmik dolgu sorulrını cevpldı. 3K MODA: Dinmik dolgu hngi bölgelere uygulnbiliyor?

DİLEK AVŞAR: Ağız çevresi, ynk bölgesi, lın, dudk, kzyğı gibi yüzün en hreketli bölgeleri için uygun,

3K MODA: Dolgunun ömrü ne kdr?

D.A.: Klıcılık süresi 12-18 y. Bu süre kişinin cinsiyetine, yşın, yşm koşullrın ve genetik fktörlere göre değişebiliyor. Tekrr uygulmlr klıcılık süresini destekliyor.

3K MODA: Uygulmnın kendisi ne kdr sürüyor?

D.A.: Mimik çizgilerinin durumun göre 10-20 dkik kdr. 3K MODA: Bu dolgu her mevsim uygulnbilir mi?

D.A.: Bu uygulmlrl cildin kybetmiş olduğu hylüronik sidi yerine geri koyuyoruz ve hcimsel kyıplrın önüne geçiyoruz. Yılın her yınd ypılbilir, www.cnxiresteltk.com.tr

Yorum Yaz