Modern Gelinlik Modelleri

Gelinlik düğünde gelin kıyfetidir. Gelinlik giyenin kişinin giydiği gelinliğin önemi, rengi ve biçimi giyen kişinin dini ve kültürü hkkınd bilgi verir. Gelinlik bir bşk innışıd gelin giyen kişin sflığı temizliğini simgesi oln beyz renk olmsıdır. Günümüzde en çok tercih edilen gelinlik .eşitleri sırsıyl Prensses tipi gelinlik, modern gelinlik modelleri, Blo tipi gelinlik, Krliyet tipi gelinlik, Deniz kızı tipi gelinlik, Sütün tipi gelinlik diye dh bir çok model vrdır. Her gelinliğin giyen kişiye göre frklı modern gelinlik modelleri mevcuttur.

Örneğin; Prensses tipi gelinliği genelde; Kıs boylu gelinler tercih eder çünkü gelinlik üzerinde bulunn dikey çizgiler giyen kişiyi dh uzun gösterir ve genelde minyon tipli gelinlere dy çok ykışır. Prenses tipi gelinliğin omuz yd sırt dekoltelisinide tercih edebilirsiniz. Yd beliniz dr, klçlrınız geniş ve gögüsleriniz küçük ise Blo tipi gelinliği tercih edebilirsiniz. Bşk bir lternetifte Krliyet tipi gelinlik bu gelinliği genelde kıs boylu, geniş bsenli gelinler tercih ediyor.

Bir bşk lternefte Denizkızı tipi gelinlik ki en csret isteyen modern gelinlik modelleri türünden biridir çünkü bu gelinliği tercih eden kişilerin uzun boylu ve ince bir bele ship olmsı gerekiyor.Son olrk Sütün tipi gelinliği tercih eden kişiler ise genelde dntellli ve svrowski tşlrl süslenmiş şşlı bir görüntü için Sürün tipi modern gelinlik modelleri giymekte fyd vr. Gelinlik seçerken bunlr çok dikkt etmekte fyd vr. Çünkü O en önemli günde en güzel siz olmlısınız.

Renkli Gelinlik Modelleri

Gelinliğiniz nsıl olsun istersiniz? Beyz, stndrt ve sdeliğiyle ön pln çıkmış bir model mi, tsrımı ile göz lıcılığ ship oln bir gelinlik mi yoks giydiğinizde tüm bkışlrı üzerinize çekecek sır dışı bir tne mi? Hngisini seçecek olursnız olun gelinlik kresyonlrınd rdığınızı kolylıkl bulcksınız.

Hem nostljik gelinlik modellerinin, hem ksesurlrl dolu göz kmştırn bir modellerin, hem de sır dışı tsrımlr ship çeşitlerin bir rd bulunduğu bir gelinlik modsını yşıyoruz. Beyz ve sde gelinlik tsrımlrı bildiğiniz gibi son birkç yıldır pek tercih edilmiyordu modcılr trfındn fkt bu yıldn itibren durum değişmişe benziyor. Geçmişe duyuln özlemden midir bilinmez rtık sde gelinlik modelleri de yeniden koleksiyonlrdki yerini lmy bşldı. Bunlr ek olrk tbii ki renkli gelinlik tsrımlrı d yok değil, htt beyz ve sde gelinlik modellerine göre syılrının dh fzl olduğunu söylemek mümkün.

Kıscsı gelinlik modelinizi seçerken dikkt edilmesi gereken hususlr ek olrk bir de yeni gelinlik modellerini incelerseniz sizin için çok dh özel ve güzel bir düğün gecesi olcğın emin olbilirsiniz.

[gllery ids="30857,30858,30859,30860,30861,30862,30863,30864,30865,30866,30867,30868,30869,30870,30871,30872,30873,30874,30875,30876"]

 

Yorum Yaz