En Trend Tırnak Tasarımları

en trend tirnak tasarimlari 11

Mnikürünüzün sdece iyi görünmesi yetmez, ynı zmnd iyi hissettirmesi de gerekir. Cillı ve ışıltılı bir mnikürün sğlık yrrlrını düşündünüz mü? Bu mkle size hem güzel hem de prtik tsrımlr için bzı fikirler verecek.

Pedikürün Artılrı ve Eksileri

Tırnk sntı, hstlrın ikinci bir görüş lmktn keyif lbileceği popüler bir trend. Bununl birlikte, pedikür yptırmnın bzı eksileri de vrdır. İşte pedikür yptırmnın rtılrı ve eksileri:

Profesyoneller

Pedikür çok rhtltıcı olbilir. Ayrıc ruh hlinizi ve stres seviyenizi iyileştirmeye yrdımcı olbilirler. Htt bzı insnlr Pedikür ile gelen rhtlm syesinde uyku klitelerinin rttığını söylüyorlr.

Pedikürler de uygun fiytlı olm eğilimindedir. Genellikle diğer birçok güzellik uygulmsındn dh ucuz oln yklşık 30-50 $ ‘ ml olurlr.

Eksiler

Birçok insn yklrın msj ypılmsındn hoşlnmz. Bzı insnlr bu deneyimi rhtsız edici bulur ve tedvi sırsınd rhtlmyı zor bulur. Ek olrk, bzı insnlr bir güzellik slonund pedikür yptırdıklrınd enfeksiyon kpbileceklerinden korkrlr. Çoğu enfeksiyonun uygun hijyen protokolleri izlenerek önlenebileceğini unutmmk önemlidir.

[gllery ids="108998,108999,109000,109001,109002,109003,109004,109005,109006,109007,109008,109009,109010,109011"]

En Popüler Tırnk Tsrımlrı

Tırnk sntı, hstlrın ikinci bir görüş lmktn keyif lbileceği popüler bir trend. Hstlrın seçebileceği çeşitli frklı tırnk tsrımlrı vrdır ve bunlr kendi benzersiz trzlrın göre özelleştirilebilir.

En popüler tırnk tsrımlrındn bzılrı krilik tırnklr, Frnsız mnikür ve pedikürdür. Akrilik tırnklr, şefff bir kplm ile kplnmış ince bir plstik levhdn ypılmıştır. Uygulmsı ve çıkrılmsı kolydır ve kırılmdn vey çtlmdn yklşık iki hft dynır. Frnsız mnikür, el ve yk prmklrınd beyz uçlr içeren geleneksel bir tırnk tsrımıdır. Pedikür tırnklrı norml tırnklrl ynı uzunluktdır nck düz kenrlr yerine kvisli bir şekle shiptirler. Her yeni bir şey tkmk istediklerinde onlrı yptırmk zorund klmdn uzun, zrif tırnklr isteyen insnlr için mükemmeldirler.

Hstlr yrıc tırnklrı için çeşitli frklı renkler rsındn seçim ypm seçeneğine de shiptir. Pembe ve mvi gibi prlk renkler rsındn seçim ypbilirler vey siyh ve khverengi gibi dh ince tonlrı tercih edebilirler. Htt hstlr yrtıcı olbilir ve kişiliklerini vey ilgi lnlrını temsil eden tsrımlrd tırnklrını boyybilir. Bu, hstlrın kişiliklerini sergilemeleri için hrik bir yoldur ve kendilerini dh güvende hissetmelerini sğlybilir.

Bu, hstlrın dh mutlu ve sğlıklı olmsın yrdımcı olbilir ki bu d özgüven sorunlrıyl mücdele eden herkes için hrik bir şeydir. Güzellik dünysınd tırnklr çok önemlidir. İnsnlrın kendileri hkkınd dh iyi hissetmelerini sğlybilirler, bu d genel olrk güvenleri ve esenlikleri üzerinde olumlu bir etkiye ship olbilir. Tırnk bkımı, tırnk bkımının önemli bir prçsıdır, nck ynı zmnd, sevdiğiniz bir şeyi ypmk istediğinizde rhtlyıp eğlenebilmekle de ilgilidir.

Tırnklrınızı Gün Boyu Güzel Tutmnın Yollrı

Çoğu insn gibiyseniz, muhtemelen her hft tm bir mnikür yptırmy vktiniz yoktur. Vktiniz ols bile, özellikle celeniz vrs, hrik bir tırnk işi ypn bir slon bulmk zordur.

Neyse ki, kuföre gitmek zorund klmdn tırnklrınızın gün boyu hrik görünmesini sğlmnın bsit yollrı vr. İşte evde kullnbileceğiniz dört ipucu:

1. Bz kt kullnın. Tırnklrınızın kuru ve kırılgn hle gelmesini önlemek için bir bz kt gereklidir. Bşk bir oje vey dolgu mcunu uygulmdn önce uygulyın.

2. Düzenli olrk renk kullnın. Frklı renkleri denemekten korkmyın – onlr gerçekten tırnklrınızın en iyi şekilde görünmesini sğlybilir.

3. Temiz tutun! Ellerinizi düzenli olrk yıkdığınızdn emin olun ve tırnklrınızı koprmktn kçının – bu enfeksiyon yol çbilir.

4. Bunlrı düzenli olrk dosylyın. Zmnl, tırnklrınız doğl olrk dh düz ve dh z kıvrımlı hle gelecektir – bun törpü şınmsı denir ve normldir. Çok düz olmlrını önlemek için r sır köşeli yerine yuvrlk bir eğe ile eğeleyin.

Yrtıcı Nil Art Tsrımlrı

Tırnklrını sergilemek için yrtıcı ve benzersiz bir yol ryn hstlr tırnk sntın yönelebilir. Bu tür bir tsrım, hstlr görünüşleri hkkınd ikinci bir fikir verebileceğinden son derece fydlı olbilir.

Hstlrın seçebileceği birçok frklı tırnk sntı stili vrdır. Bzı örnekler rsınd geometrik tsrımlr, puntiyeler ve şeritler bulunur. Hstlr yrıc tırnklrını çeşitli renk vey desenlere boytmyı d tercih edebilirler.

Tırnk sntı, hstlrın kişiliklerini ve benzersiz trzlrını sergilemeleri için hrik bir yoldur. Ayrıc kendilerine güvenen ve güzel hissetmelerine yrdımcı olbilir. Birçok hst, kendi zmnlrınd ypbilecekleri eğlenceli bir ktivite olduğu için tırnklrını boymyı sever.

Yorum Yaz