En Etkili Zayıflama Yöntemleri

en etkili zayiflama yontemleri

Obezite günümüzde oldukç yygınlşmış oln rtık bir hlk sğlığı problemi hline gelmiş oln tehlikeli bir hstlıktır. Obezitenin tehlikesi genelde yrttığı diğer hstlıklrdn gelir. Obezitenin engellenmesinde en etkili yol obeziteyle bştn bir mücdele içinde olmktır. Beslenmeye dikkt edilmesi ve hreketli bir hyt sürülmesi burd en önemli husustur. Obezitenin sğlığı tehdit edecek bir boyut geldiğini gördüğümüzde biz doktorlr olrk çeşitli yöntemler geliştirip bu konud yrdımcı olmk istiyoruz.

Kullndığımız bşlıc yöntemler rsınd mide blonlrı ve cerrhi işlemler bulunur. Mide blonlrı meliytsız yöntemler olduğu için ve endoskopik olrk uygulndığı için dh çok tercih edilmekte. Anck mide blonu uygulnbileceği hst syısı sınırlı syıd dır. Bunun sebebi mide blonunun etkinliğinin meliytlr göre dh z olmsı. Mide blon çıkrıldıktn sonr etkisinin ortdn klkmsı dır görmekteyiz ki mide blonu ile kilo verebilen hstlrd d mide blonu çıkrıldıktn sonr geri kilo lımı söz konusudur. Mide blonu tkıldıktn sonrki süreçte elde edin.

< href="http://www.3kmod.com/wp-content/uplods/2021/06/en-etkili-zyiflm-yontemleri.png">Beslenme lışknlıklrı eğerki mide blonu çıkrıldıktn sonr d korunbilirse, hst bu yöntemle çok güzel kilo verebilir. Mide blonu dışınd kullndığımız cerrhi yöntemler meliytl uygulnn tüp, mide gibi gstrik by pss gibi çeşitli meliytlrdır. Bu meliytlrın uygulnmsı için hstmızın belli bir kilonun üzerinde olmsı gerekir. Bu kilo hesplrı vücut kitle endeksi denen boy göre kilo hesplnmsıyl orty konuş. Eğer ki kişinin kilosu cerrhi ihtiycı oluşturck kdr fzlys.

Çeşitli tetkiklerden geçirdikten sonr meliyt için doğru bilgilendirilmesi ve kişi için en uygun oln meliytın seçilmesi gereklidir. Biz hekimler olrk çeşitli yöntemlerle hstlrımızın fzl kilolrın tedvi edilmesi için elimizden geleni ypıyoruz. Anck idel kiloy ulştıktn sonr bile bu bşrının klıcı olbilmesi için mutlk kişinin kendi irdesiyle hytınd klıcı değişiklikler ypmsı, beslenme lışknlıklrı ve egzersiz lışknlıklrını hyt boyu sürecek bir düzene sokmsı gerekmektedir.
Hepinize sğlıklı huzur dolu ve mutlu günler dilerim.

Yorum Yaz