2021 Yazlık Bayan Çanta Ayakkabı Modelleri Trendleri

2021 yazlik bayan canta ayakkabi modelleri trendleri 7

Trend lrm çrşf elbise trendi. Bu ne demek cb? Şimdi siz ystıkl çekilen fotoğrflrı fln gördünüz. Bu ok, bunlr böyle trend değil böyle bir kım slınd m çrşf elbise trendi bşlıyor neden derseniz böyle pmuklu kumştn hfif kırışık elbiseler geliyor hytımız. Htt bu çrşf beyz elbiseleri çrşf benzediği için çlıyoruz. Aslınd norml bildiğiniz elbiseler yni ve yz çok ykışcğını düşünüyorum kt detylr hytımız geri dönüyor hem de elbiselerde fln d görmeye devm edeceğiz. Zten yzın bir yerlerden hv lmmız lzım.

Türkiye’nin bu kesinlikle detylı shb frklılştırm yorumunu çok beğendim. Versce de tbi ki yine efsneler yrtmış bir diğer trend yerimize gelecek olursk teknolojik inmeden dolyı şimdi evde müzik dinliyoruz. Filmi diziyi izliyoruz, sürekli bunlrl meşgul olmy bşldık. Bu yüzden de slınd bunlr dir grup işretleri, müzik gruplrı, tişörtleri, işte dizi tişörtleri ve swetshirtler görmeye devm edeceğiz. Akıllı bir mrk tbii ki bunlr ytırım ypmlı ve koleksiyon çıkrmlı.
[gllery ids="105908,105909,105910,105911,105912,105913,105914,105915,105916"]
Çünkü şun millet kfyı yemiş, bir şekilde y müziğe srdı, diziye srdı herkes deli gibi. Netflix, kişilik birlik şirketleri gibi netflix biliyor. O yüzden de lmynlr d şu dönemde gerçekten netflix üyeliklerini ldılr, o yüzden bunlrl lklı içerikler de kıyfetler de bekliyorum. Chnnel Hem çntlrıyl hem ykkbılrı ve çntlr d ptch modeli diye bir model vr ve örme gibi durn böyle bklv deseni gibi dizilerden oluşturulmuş bir çnt.

2021 Yzlık Byn Çnt Aykkbı Modelleri Trendleri

Çok ylın çok miniml şırı şık. Herkesin gözüne hitp edecek rengrenk koleksiyon çıkrdıklrı bir model oldu. Herkes çok beğendi. Böyle klsik hnımlr için şhne bir dokunuş oldu. Bence diğer bir çnt ise birzcık dh kokosh diyebileceğimiz bir çnt modeli böyle bgette benziyor. Aynı zmnd böyle kruvsn diye dlndırıln htt ordn çıkış ypn bir çnt kset model çntsı vr. Kocmn böyle bi zincir ile berber tkılıyor m isterseniz tbiki zinciri içine koyup böyle koltuk ltınd tşıybilirsiniz.

Tbiki öyle geceye uyrlnbilen gündüz de uyrlnbilen kıllı bir prç mddi durumu el verenler hem de trendi tkip etmek isteyenlere gerçekten önerebileceğim bir prç oldu ve Chnnel sndletler diğer bi prçmız, bu şhne sndletleri innılmz çok fzl göreceğiz.

Böyle birz böyle kb, ykkbı, spor ykkbı trendi vrdı y bu kendini sndlyeye doğru bırkıyor. Bu Chnnel’in sndletleri zten oldukç kb sndletler. Bunlrı bhr ilesinde çorplrl bhr ylrındn çıkışlrd çıplk yklrl giymeye hzır olun. Diğer bir trendimiz ise Adids’ın yeni modeli dın bir mrk çıkrsydı d hiç de fen etmez. Çünkü o kdr fzl trend oldu ki bu ykkbılr böyle birz dh kumş ykkbı trzı bhr d innılmz, uygun ve çok rht olduğu söyleniyor.

Kendim bilmediğim için çok bir şey söylemeyeceğim m nerden esinlendi derseniz 3 sene önce çıkrıln Vlenci’nın çorp spor ykkbı modellerine sinirlendiklerini düşünüyorum çıkçsı. Onunl berber, kıml berber oluşturulmuş modeller. Diğer bir mrkmız ise mine ykkbılrı ile çıkış ypn bir mrk olduğu için çıkç çok gözüme çrpn bir mrk değildi m bu sezon bir giriş yptı gerçekten böyle jelibon gibi böyle rengrenk ve ynı zmnd böyle şefff nlrı d vr.

Olmynlr d vr. Böyle küçük topuklu değişik ykkbılr yptılr ve birzcık dh şık diyebileceğimiz böyle çok dh fzl klsik olmyn ykkbılr slınd, birz d böyle sportif ve gelip geçici bir trend slınd m ilk prç olm yolund ilerliyorlr ve bunlrı ters köşe yprk giymek slınd trend. Jen pntolonlrl eşofmnlrl birleştirmeyi çok fzl göreceğiz.

Diğer bir trend hber ise yine çntlrdn cep tkm cepler çok trend oldu demiştik. Bu çntd slınd tkm ceplerden oluşn bir çnt. O yüzden de böyle böyle bozuk pr bölümlerinde zincirleri vr, ikisi de trend bu rd hem cep trendi vr işte bu belgesellerden fln gelme hem böyle zincir trendi vr, işte ikisini birleştiren hrmnlyn spor kombinler diyebiliriz.

Trendler ve ynı zmnd bget modellerine de benzediği için çıkçsı çok fzl trend ve şu nd ilk prçlr rsınd. Hoşçklın.

Yorum Yaz