2021 Yazlık Bayan Çanta Ayakkabı Modelleri Trendleri

2021 yazlik bayan canta ayakkabi modelleri trendleri 7

Trend alarm çarşaf elbise trendi. Bu ne demek acaba? Şimdi siz yastıkla çekilen fotoğrafları falan gördünüz. Bu ok, bunlar böyle trend değil böyle bir akım aslında ama çarşaf elbise trendi başlıyor neden derseniz böyle pamuklu kumaştan hafif kırışık elbiseler geliyor hayatımıza. Hatta bu çarşaf beyaz elbiseleri çarşafa benzediği için çalıyoruz. Aslında normal bildiğiniz elbiseler yani ve yaza çok yakışacağını düşünüyorum kat detaylar hayatımıza geri dönüyor hem de elbiselerde falan da görmeye devam edeceğiz. Zaten yazın bir yerlerden hava almamız lazım.

Türkiye’nin bu kesinlikle detaylı shb farklılaştırma yorumunu çok beğendim. Versace de tabi ki yine efsaneler yaratmış bir diğer trend yerimize gelecek olursak teknolojik inmeden dolayı şimdi evde müzik dinliyoruz. Filmi diziyi izliyoruz, sürekli bunlarla meşgul olmaya başladık. Bu yüzden de aslında bunlara dair grup işaretleri, müzik grupları, tişörtleri, işte dizi tişörtleri ve sweatshirtler görmeye devam edeceğiz. Akıllı bir marka tabii ki bunlara yatırım yapmalı ve koleksiyon çıkarmalı.

2021 Yazlık Bayan Çanta Ayakkabı Modelleri Trendleri Resimleri




Çünkü şuan millet kafayı yemiş, bir şekilde ya müziğe sardı, diziye sardı herkes deli gibi. Netflix, kişilik birlik şirketleri gibi netflix biliyor. O yüzden de almayanlar da şu dönemde gerçekten netflix üyeliklerini aldılar, o yüzden bunlarla alakalı içerikler de kıyafetler de bekliyorum. Channel Hem çantalarıyla hem ayakkabıları ve çantalar da patch modeli diye bir model var ve örme gibi duran böyle baklava deseni gibi dizilerden oluşturulmuş bir çanta.

2021 Yazlık Bayan Çanta Ayakkabı Modelleri Trendleri

Çok yalın çok minimal aşırı şık. Herkesin gözüne hitap edecek rengarenk koleksiyon çıkardıkları bir model oldu. Herkes çok beğendi. Böyle klasik hanımlar için şahane bir dokunuş oldu. Bence diğer bir çanta ise birazcık daha kokosh diyebileceğimiz bir çanta modeli böyle bagette benziyor. Aynı zamanda böyle kruvasan diye adlandırılan hatta oradan çıkış yapan bir çanta kaset model çantası var. Kocaman böyle bi zincir ile beraber takılıyor ama isterseniz tabiki zinciri içine koyup böyle koltuk altında taşıyabilirsiniz.

Tabiki öyle geceye uyarlanabilen gündüz de uyarlanabilen akıllı bir parça maddi durumu el verenler hem de trendi takip etmek isteyenlere gerçekten önerebileceğim bir parça oldu ve Channel sandaletler diğer bi parçamız, bu şahane sandaletleri inanılmaz çok fazla göreceğiz.

Böyle biraz böyle kaba, ayakkabı, spor ayakkabı trendi vardı ya bu kendini sandalyeye doğru bırakıyor. Bu Channel’in sandaletleri zaten oldukça kaba sandaletler. Bunları bahar ailesinde çoraplarla bahar aylarından çıkışlarda çıplak ayaklarla giymeye hazır olun. Diğer bir trendimiz ise Adidas’ın yeni modeli adına bir marka çıkarsaydı da hiç de fena etmez. Çünkü o kadar fazla trend oldu ki bu ayakkabılar böyle biraz daha kumaş ayakkabı tarzı bahara da inanılmaz, uygun ve çok rahat olduğu söyleniyor.

Kendim bilmediğim için çok bir şey söylemeyeceğim ama nerden esinlendi derseniz 3 sene önce çıkarılan Valencia’nın çorap spor ayakkabı modellerine sinirlendiklerini düşünüyorum açıkçası. Onunla beraber, akımla beraber oluşturulmuş modeller. Diğer bir markamız ise amine ayakkabıları ile çıkış yapan bir marka olduğu için açıkça çok gözüme çarpan bir marka değildi ama bu sezona bir giriş yaptı gerçekten böyle jelibon gibi böyle rengarenk ve aynı zamanda böyle şeffaf anları da var.

Olmayanlar da var. Böyle küçük topuklu değişik ayakkabılar yaptılar ve birazcık daha şık diyebileceğimiz böyle çok daha fazla klasik olmayan ayakkabılar aslında, biraz da böyle sportif ve gelip geçici bir trend aslında ama ilk parça olma yolunda ilerliyorlar ve bunları ters köşe yaparak giymek aslında trend. Jean pantolonlarla eşofmanlarla birleştirmeyi çok fazla göreceğiz.

Diğer bir trend haber ise yine çantalardan cep takma cepler çok trend oldu demiştik. Bu çantada aslında takma ceplerden oluşan bir çanta. O yüzden de böyle böyle bozuk para bölümlerinde zincirleri var, ikisi de trend bu arada hem cep trendi var işte bu belgesellerden falan gelme hem böyle zincir trendi var, işte ikisini birleştiren harmanlayan spor kombinler diyebiliriz.

Trendler ve aynı zamanda baget modellerine de benzediği için açıkçası çok fazla trend ve şu anda ilk parçalar arasında. Hoşçakalın.

Yorum Yaz