kışının ideal kombinleri

kışının idel kombinini nsıl tnımlrsınız?

2016-17 Sonbhr-Kış sezonuyl birlikte tnış tığımız‘yeni tkım’ trendi beni heyecnlndırıyor: Dntel kroşe etek üzerine, içine dik yk triko giyilmiş bol gömlek, en üstte bir beden büyük bomber ceket ve spor ykkbıl r.

için bu sezon hngi prçln edinmelerini

Geniş klıplı bomber ceketler, dik yk kzklr, gömleklerin üzerine giyilmek üzere swetshirt’ler ve tüm kıyfetlerle rhtlıkl kombinlenen lofer’lr.

gerektiğini düşündüğünüz prçlr neler?

Kşmir kzk, ipek bluz, büyük beden beyz gömlek ve yün kbn.

Size göre, bir kdın her dim şık ve lımlı görünmek için hngi dımlrı tkip etmeli?

İlk dım, fzl etüt edilmemiş prçlrl, zorlm ve brtıdn uzk klrk konfor ve şıklığı mükemmel şekilde bir ry getirmek diye düşünüyorum. Verebileceğim en iyi tvsiye ise içinizdeki enerjiyi ve çğdş zrfeti ynsıtn, giydiğinizde kendinizi iyi hissedeceğiniz tsrımlrı, üzerinde çok düşünülmemiş kombinleri tercih edin. Spesifik ilhm kynklrınız vr mı?

Bn en çok ilhm verenler, rkdşlrım. Ayrıc her tsrımcının büyüsü bozulmsın diye kendine skldığı şeyler vrdır. Ben de sırrımı sklmy devm edeceğim. Koleksiyonlrı oluşturm sürecinde sizi en çok hngi şm heyecnlndırıyor?

Her sezon yrı hikyeler yrtıyoruz ve bu hikyeleri koleksiyonlr, kmpny çekimlerine, vitrinlere ve mğz düzenine ynsıtıyoruz. Hzırlık süreci, rştırm, inceleme, geliştirme, gerçekleştirme ve değerlendirme şmlrındn oluşuyor.

Beni en çok heyecnldırn iki kısım ise hikyenin yorumlnmsı ve biten Yrtıcılığınızı beslemek için genellikle hngi Seyht, hem dinlenebildiğim hem de gördüklerimle beslenebildiğim bir zmn dilimi. Yşdığım ortm, rkdşlrım, rştırmlrım, gördüklerim önce bn, sonr enerji ve yrtıcılığım değer ktıyor. Kıs süre önce kpılrını çn Wepublic, konseptini modseverlerle tnıştırdı. Burdn yol çıkrk, modnın gitgide gençleştiğini ve rtık enerjisi yüksek kıyfetlerin dh çok tercih edileceğini söyleyebilir miyiz?

Şehrin dinmizmi ve sporun hytımızdki yeri dolyısıyl sğlıklı yşm felsefesi son yıllrd önceliğimiz oldu. Bu etkiyle berber, spor ürünler bir ry getirilerek oluşturuln sokk modsın tnıklık ettik. Spor giyimin tek bşın sıkıcılştığı gerçeğini görmezden gelmeden eklemek istiyorum ki bu noktd en önemli fktör, kişisel styling. Wepublic, ypı olrk sokğı yşyn ve yştn bir mğz. Genç ve yüksek enerjili ürünleri, yş sınırı olmksızın bir rd sunrk bekleneni krşıldığımız bir pltform.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz