İşlemeli gelinlik modelleri ve tasarımları

Gelinlik dendiğinde ilk kl gelen birbirinden şık işlemelerdir. Dntel işlemeler dışınd boncuk, tş ve pul işlemeli gelinlikler özellikle ışıltılı gelinlik isteyenlerin tercih ettiği modellerdir. işlemeli gelinlik modelleri ve tsrımlr ışıltılı gelinlik sevenlerin tercih edeceği pek çok lterntif brındırıyor. Ne kdr süslü olurs olsun rüküş olmyck tek kostüm gelinliktir. Bu yüzden her tür brtılı brtısız süsler gelinlik üzerinde uygulnbilir.

Gelinliklerde en çok tercih edilen işleme elbette ki dntel yrıntılrdır. Özellikle Frnsız güpürlü gelinlikler modsı hiç geçmeyen gelinliklerdir. Güpür işlemeli gelinlikler, hem kbrık etekli prenses modellerde hem de kesim y d blık eteklerle çok ykışrk kullnılmkt. Dntel işlemeler gelinliğin kol ve yklrı kdr eteklerde, özellikle de kol işlemelerinde göze çrpmkt. işlemeli gelinlik modelleri ve tsrımlr güpür işlemeli olrk ön pln çıks d pul, tş ve pyetlere de oldukç fzl rstlnmkt.

Bu senenin trendi pul, boncuk ve tş işlemeler gelinliklerde de ynı yoğunlukt görülmekte. Gelinlikte en çok tercih edilen işleme swrovski tşlrdır. Gelinliklerde ışıltı istendiğinde ilk kl gelen tşlrdır. Gene gelinlik işlemelerinde boncuk ve özellikle inci işlemeler gelinliğin ruhun d oldukç uygun düşmektedir. işlemeli gelinlik modelleri ve tsrımlrı pul işlemeleri ile de göz doldurmktdır. İşlemeler, pullr,  pyetler, boncuklr, tşlr ve dnteller elbette ki en çok gelinliklere ykışır.

Düğün gününüzü dvetlilere duyrmk için ilk dım oln dvetiyelerimizdir.düğün dvetiyelerinin en ilginç oln modelleri genç çiftlerimiz trfındn çok beğenilmiştir. Yeni evlenecek çiftlerin rtık lışgelmiş düğün dvetiye modelinin dışınd dh ilginç ve frklı düğün dvetiyelerini tercih etmektedirler. Dvetiye firmlrınd ktloglrındn seçip beğeneceğiniz bu ilginç dvetiye modelinden birini seçip yptırbilirsiniz. Artık eskiden olduğu gibi düz beyz renk dvetiyelerin yerini renkli dvetiyeler lmktdır.

İstediğiniz renk seçimi sizin zevkiniz olcktır. Mesel dmt elbisesi modeli dışı siyh içi beyz gömlek  gibi beyz dmt ceketi  oln dvetiye modeli çok frklı ilginç bir dvetiye  modelidir.

Nişn dvetiyelerimiz de kırmızı renkten oluşn model çok şık gözükmektedir bence nişn dvetiyelerine çok uygun olcğını düşünüyoruz.

Sır dışı bir dvetiye olrk sizlere ktloglrdn gördüğümüz bu dvetiye modelini çok beğendik süslü bit tht mndl tutturulmuş tkvim yprğı  ve düğün trihi işretlenmiş ve üstünde kıs düğüne dvet notu bulunn dvetiye modeli çok hrik kesinlikle çok ilginç ve frklı bir trz d hzırlnmış, fiytlrın d gelince istediğiniz dvetiye modeline göre büyük ve küçük bir dvetiye seçimine göre ve bstırcğınız syı ve dette göre değişmektedir çok ucuz bir fiyt d yd süslü ve frklı bir model seçtiyseniz birz dh phlıy ypılmktdır.

[gllery ids="47765,47766,47767,47768,47769,47770,47771,47772,47773,47774"]

Yorum Yaz