Dekorasyonun kalbi Paris’te

13-17 Ock trihleri rsınd Pris’te düzenlenecek oln Pris Slon du Meuble, yrısı ülke dışındn olmk üzere yklşık 1.500 firmyı ğırlyck. 190.000 nr’lik bir ln yyıln fur, üç bölümden oluşuyor. 1418 Ock trihleri rsınd yine Pris’te ypılck oln Mison&Objet furı ise, ev dekorsyonun yönelik rekor ktılım ulşmyı plnlıyor.

Dekorsyonl ilgilenenlerin. Ock yınd olmlrı gereken tek yer vr: Pris. XXI. yy. m henüz bşınd, dünynın dekorsyon üreticileri, şk, mod ve sntın klbinin ttığı bu romntik kentte bir ry geliyor. 1.500 gibi yüksek syıd firmnın ktılcğı Pris Slon du Meuble, 50.000 ziyretçiyi ğırlyck. Uç bölümde hzırlnn furd, N klsik ve çğdş mobilylrın ynı sır, “Grnd Mrche” (büyük pzr) olrk dlndırıln ve klsik ve çğdş mobily sektörlerini bir ry getirerek genel döşeme birimlerini ve tmmlyıcı mobilylrı brındırn bir diğer bölüm bulunuyor. Ispny ise furın onur vif konuğu. Furın “Le Metropole’ isimli bölümü, çğdş mobilylr yrılmış. Merkl izlenen bu bölümde yeni tsrım ve ürünlere eşlik e, den yeni fikirlere, yeni ihtiyçlr ve yeni çevrelere ver veriliyor. Bölüm, hreketli bir yşm sntını ynsıtmnın ynınd, geleceğin de temsilcisi. Kültürel ve ticri özelliklerini bir rd brındırırken, sdece modern mobilylrı değil, işlevselliğin öne çıktığı ürünleri de izleme fırstı sunuyor. Pris Slon du Meuble genç tsrımcılrı yüreklendirme görevini de üstlenen bir fur. Bu sebeple tsrlnn bir diğer birim ise “Design Lb Geleceğin genç tsrımcılrını, okullrını, grfikerlerini ve iç mimrlrını bir ry getiren bu bölüm, ‘L Metropole ün kimliğini ve felsefesini de çıklıyor. “Le Villge bölümünde ise estetiğin sürekliliği, teknik yenilikler ve klsik mobilylr tnıtılıyor.

1418 Ock trihlerinde Pris’te düzenlenen bir diğer fur ise Mison&Objet. Dünynın özellikle ev ksesurlrı konusundki en büyük yetenekleri beş gün süresince Pris’te bir ry geliyor. Fur. Philippe Strck’ı yılının tsrımcısı olrk seçiyor. Orijinl fikirleri, özgün felsefesi ve duygusl trzıyl objelere oln tutkusunu hiçbir zmn yitirmeyen Strck’ın tsrımlrını izlemek mümkün. Dünynın pek çok yerinden gelen firmlrın buluştuğu Mison&Objet, iç mekân dekorsyonundn sofr sntın, ev tekstilinden obje ve hediyelere kdr ilgi çekici pek çok ürünü keşfedeceğiniz bir orgnizsyon… Prorrıoslons Orgnizsyon;

Tel: (0216) 467 4 7 45.

[gllery ids=""]

 

Yorum Yaz