Topuklu Ayakkabı Modelleri

Topuklu Aykkbı Modelleri 2021

Aykkbı modelleri bynlrımızın en önem verdiği hususlrdn biridir. Bynlrın yykkbı dolplrınd en z üç dört çift mevcuttur. Snırız ki ykkbı modeli sevmeyen byn hiç çıkmz gibi yni kısc bynlrın vzgeçilmezidir. Özellikle topuklu ykkbı tsrımlrı bynlrımızı dh uzun boylu ve dh czibeli hoş bir görünüme ulştırdığı içindir. Günlük ve iş hytlrınd kıyfetlerinin kombinlerken genel de hep topuklu ykkbı tsrımlrı tercihlerinin bşınd geliyor. 2020-2021 topuklu ykkbı tsrımlrı bynlrımızın kendilerini çok trz ve mükemmel hissedecekleri tsrımlrdn hzırlnmış. Bu model ykkbılr d en öne çıkn modeller rsınd stiletto trzı modeller geliyor.

[gllery ids="105593,105594,105595"]

Kış mevsimi içinse tşlı ve çizme trzı topuklu tsrımlr ön pln çıkmış. Ynınd fiyonk, zincir ve tş detyı bulunn pltform topuklu ykkbılrın berber ynı fermurlı ince topuk ykkbılr d yılın trendleri rsın girmiş durumd. 2021 yz ylrı için de koleksiyonlr d oln tsrımlr ise mntr topuk, dolgu topuk ve çiçek desenli modelleri çok rhtlıkl kıyfetlerinizle kombin ypbileceksiniz. İlkbhr ve Sonbhr yklrı içinse topuklu bot modelleri çok trend ister etek isterseniz jen vey kumş pntolonunuzun ltın tercih ederek kombininizi tmmlybilirsiniz.

Sizler İçin Dh Önce Yyınlmış Olduğumuz Mklemiz

Topuklu Aykkbı Modelleri

Özel gecelerin, günlük giyimin ve hemen her lnd bynlrın sıkç tercihi oln topuklu ykkbı modelleri sezonund mrklrın özel koleksiyonlrıyl çekiciliğini sürdürmeye devm ediyor. Topuklu ykkbı denildiği zmn kl gelen mrklrı sizlere sunlım. Bmbi, Derimod, İnci, Keml Tnc gibi mrklr, byn ykkbı tsrımlrınd en şık topuklu modellerini sunuyor. Bu ykkbı  tsrımlrınd  mğzlrını yepyeni koleksiyonlrl doldurmuşlr. Bu mrklrın tsrımlrı,sezonu için incelenebilir şıklıkt diyebiliriz. Genel olrk sizlere suncğımız tsrımlrın bu mrklr rsındn seçildiğini belirtmek istiyorum.

Seçimde en önemli dety renktir. topuklu ykkbı modelleri rsındn renk seçimini doğru yptığınız tkdirde, kendi renginizi orty çıkrmış olursunuz. Mesel siyh, prlk topuklu ykkbı tsrımlrını biliyoruz. Bu tsrımın üzerine tercih edebileceğiniz beyz yd siyh elbise, sizimodsın hzırlmış olur. topuklu ykkbılr sdece ve sdece doğru bir renk seçimiyle dolb eklenebilir. Bu yüzden renk seçimini iyi düşünmelisiniz. Rengi de giyeceğiniz elbise tsrımın göre hoş kombin edebilirsiniz. Yd kendi renginizi mrklrın butiklerinde yer ln ykkbı modelleri rsındn ypbilirsiniz. Geçtiğimiz sezond bynlr pembe ve siyh renginin büyüleyici görünümüne kendilerini kptırmışlrdı. En çok stıln renk oln bu iki renk, bynlr trfındn sıkç tercih edildi. Fkt durumsezonund pek ynı klmıyor. topuklu ykkbı modelleri dh çok mvi, siyh, kırmızı ve khve renk tonlrınd dikkt çekiyor.

Tbi renk seçiminin ynınd model seçimini de doğru ypmk son derece önemlidir. Yine giyeceğiniz ln göre dolgu topuk, ince topuk, pltform topuk, yüksek topuk, rugn topuk ykkbılrı tercih edebilirsiniz. Günlük giyimde topuklu ykkbı tsrımlrı rsınd en çok dolgu topuklu ykkbılr tercih ediliyor. Özel gecelerde vey iş yerlerinde de bynlr pltform topuklu ykkbı modellerini tercih ediyorlr. Model seçimini tmmen sizlere bırkıyoruz. Kendi modnız göre şık tsrımlrı seçeceğinize eminiz. Biz hem geçtiğimiz sezon, hemde yeni sezon topuklu ykkbı tsrımlrını sizler için hzırldık. En zındn bu modellere göz trk idel oln topuklu tsrımını seçebilirsiniz.

[gllery columns="2" ids="957,958,959,960,961,962,963,964,965,966,967,968,969,970,971,972,973,974,975,976" size="lrge"]

Yorum Yaz