Deri Bot Modelleri

Byn deri bot modelleri birbirinden frklı tsrımlr ile bot severlerin beğenisine sunuldu. Birbirinden ünlü mrklr birbirleri rdın yeni modellerini bynlrl buluşturuyor. Her biri teker teker yeni bomblrını ptltıyorlr.yılı çok hızlı,dinmik ve oldukç çekişmeli olrk bşldı. Ünlü ykkbı mrklrının yeni modellerini defilelerde ve ünlü mnkenlerle tnıtıyor olmsı d zten kış sezonund hreketlenecek oln piysy birz dh erken ve çekişmeli bir hreketlilik kzndırdı. Tüm bunlrın üzerine birde bynlrın büyük tlepleri eklenince bot piyssı, üreticiler oldukç heyecnlndı. sezonu bot modelleri önceki senelere göre birz dh topuk ve deri ğırlıklı. Yygınlşmış oln deri kullnımı ve doğru kullnımlrl orty çıkmış oln deri kombinler de deri bot modellerine oln rğbeti bir hyli rttırdı. Özellikle topuklu deri bot modelleri son yıllrın ptlmsını ypck demek çokt ynlış bir söylem olms gerek.

Byn bot modellerinde üreticilerinsezonund dikkt ettikleri en önemli noktlrdn bir tnesi de üretilen botun ufk d ols topuklu olmsıdır. Çünkü yüksek topuklu botlr kışın kyıp düşme gibi tehlikeleri de berberinde getirdiği sonucu d bir gerçek olduğu için lçk topuklu botlr d tüketicinin beğenisine sunulmuştur. İklim şrtlrın göre yşdığı bölge de kış sezonunun zorlu y d diğer bölgelere göre nispeten dh z kr ve yğmur gibi doğ olylrının yşnıldığı yerlerde topuklu bot kullnımı oldukç yygındır. Topuklu botlr ile dh zrif göründüklerini düşünen bir çok byn çoğu zmn yşdığı bölgenin iklim koşullrını dikkte lmk yerine kendi görünüşünü çok dh ön plnd tutmktdır.

Bu nedenledir ki deri bot modellerinde en çok tercih edilen ve edilecek oln topuklu bot modelleri olmuştur ve olcktır.  Deri botlrd görülen bir diğer özellikte kullnım rhtlığı sğlmsı çısındn topuk çeşitliliğinin de tlnmyıp, dikkte lınrk kullnıcının beğenisine sunulmuş olmsıdır. Kullnıcı kendi zevki ve yşdığı yerin özelliklerine göre rhtlıkl kullnbileceği ister klın, ister ince ve isterse de dolgu topuk botlrı tercih ederek şıklığını tmmlybilir. Deri ile muhteşem bir uyum ship oln zımb ve fermur gibi ksesurlr syesinde deri botlrın lbenisi, çekiciliği ve kendini ldırm özelliğinin bir kt dh rttığı görülmektedir.  Deri botmodelleri ile ypcğınız doğru kombinler syesinde tepeden tırnğ şıklığ bürünmemeniz imknsız bir hl lck.

[gllery ids="22397,22398,22399,22400,22401,22402,22403,22404,22405,22406,22407,22408,22409,22410,22411,22412,22413,22414"]

Yorum Yaz