Zen Pırlanta Modelleri

Globl olrk ekonomik gelişmeler hkkındki görüşleriniz nelerdir?

Bütün dünyd bir durgunluk hkim. Bu yıl pzrın büyümeyeceği kesin. Bu ortmd rekbet öne çıkck. Bu rekbet ortmınd bşrılı olbilmek için hem ürününüz özel olmlı hem de fiytlrınız mkul olmlı.

İş yemeklerinizde tercihleriniz nereler oluyor?

Pper Moon. L Petite Mison.

Ttil tercihlerinizi nsıl belirliyorsunuz?

İki yd bir bzılrını iş ile birleştirdiğim ttillerim oluyor. Yzın güney shillerini, kışın d kyk merkezlerini tercih ediyorum. Ttillere mutlk ilemle çıkrım. Zmn zmn dostlrımız d bizimle oluyor.

Zen Pırlnt Yönetim Kumlu Bşknı

Pırlntyı ülkemizde sevdiren, tkıy frklı bir bkış çısıyl bmbşk bir boyut kzndırn, ilk ldığımız pırlntyı prmklrımız tktırn Zen Pırlnt’nın yrtıcısı Emil Güzeliş müthiş bir iş dmı. Yrtıcı, zeki, ykışıklı, süper bir bb, mükemmel bir eş ve inovtif çözümler getirdiği sektörün lider mrklrındn birinin yrtıcısı.
[gllery ids="103019,103020,103021,103022,103023,103024,103026,103025,103027,103028,103029,103030,103031,"]
Röportj Mukddes Ky Güney

Sevdiğiniz isi ypmk zorluk (leğiL keyif verir…

Mod dünysı He rnız nsıl, modyı tkip eder misiniz?

Mod sektöründeki gelişmeleri elimden geldiğince tkip ediyorum. Yptığımız iş modnın bir prçsı. Tbii mücevherde mod tekstilde olduğu kdr hızlı değişmiyor. Kdınlrın kıyfetlerini tmmldıklrı en önemli ksesurlrı tkılrı. Kıyfet trzlrı mücevher seçimlerini de etkileyebiliyor.

Mrk seçimleriniz neler? Alışverişlerimde Prd. Zegn, Dmt tercih ettiğim mrklrdn.

Aksesur olrk ne kullnırsınız, olmzs olmzınız nedir?

Erkekler ksesur konusund kdınlr kdr şnslı değiller, dh z lterntifimiz vr. En önemli ksesurlrımız st, kol düğmesi ve krvt. Sürekli olrk st ve kol düğmesi kullnıyorum, severek tşıdığım stlerim vr. Erkek ksesurlrındn oluşn özel bir koleksiyonumuz bulunuyor.

Erkekler hem iş hem de günlük yşmd sürekli kullndıklrı bu ksesurlrı Zen Pırlnt’dn seçebilirler. St, kol düğmesi, krvt, cüzdn, kemer gibi ksesurlrı zrif bir pırlnt ile süsleyerek hzırldığımız çok şık bir koleksiyonumuz vr.

Hobileriniz vr mı?

Su ve kr kyğı ypıyorum. Özellikle su kyğı bn büyük zevk veriyor. Vktim olsydı dğcılık ypmk isterdim. Dğcılık hep ilgimi çekmiştir, doğd, bir noktd ylnızsın, kendini dinliyorsun ve sınıyorsun.

İş dmı olmk zor mu?

19 yşınd Kplıçrşı’d ilk mğzmı çtım. Çok uzun yıllrdır iş hytının içinde oln biri olrk söyleyebilirim ki iş dmı olmk çok fzl sorumluluk lmk demek.

Am tbi önemli oln yptığınız işi sevmeniz. Sevdiğiniz işi ypıyorsnız size zorluk değil, keyif verir.

Yorum Yaz