2 DAKİKA EGZERSİZİ SEYAHAT ENGEL DEĞİL!

Nerede olduğunun önemi yok: Bu şekillendirici progrm tek şeyi gerektiriyor: Seni!

Ah ttil h… içinden şunu söylüyor olbilirsin: Şimdi hvuz kenrınd keyif ypm vkti, otelin köhne spor slonunun koşu bndınd ter tm değil. Fkt ttildeyken egzersizden uzklşmkseni oyunun dışın itebilir. (Egzersizi es geçtiğinde, tekrr geriye dönmen çok zor olur.) Ve şunu d eklemiş ollım: Ttildeyken yiyip içtiklerin kendi kendini ykmıyor.

Çözüm mü? Sdece temel bir egzersiz progrmıyl tüm kslrının becerisini koruybilirsin ve bunun için bir ekipmn d ihtiycın yok. Ağırlık ve Kondisyon Uzmnı, Shpe Up Shortcuts kitbının yzrı ve WH Amerik Fitness Direktörü Jen Ator, “Bu bsit bir egzersiz olmsın rğmen, klp ritmini ve metbolizmnı ciddi şekilde hrekete geçiriyor” diyor. Aynı zmnd esnekliğini ve krın kslrının gücünü rttırıp, klçnı, bcklrını ve omuzlrını şekillendirip, şezlong rht bir şekilde geri dönebilirsin.

Bu süper etkili egzersizleri ister seyhtteyken yp, ister süper etkili bir progrm olrk hftd üç gün uygul, ilk egzersizle bşl, 50 sniye boyunc ypbildiğin kdr tekrr yp, 10 sniye dinlen. Ardındn bir sonrki hrekete geç. Dört hreketi de tmmldıktn sonr bir dkik mol ver. Toplmd üç tur tekrrl.

Dizlerini büküp yere sırtüstü uzn, yklrını yere bs, kollrını vücudunun ynınd tut. Topuklrını yere bstırırken klçnı yukrı kldır, vücudun dizlerinden omuzlrın kdr düz bir çizgi gibi olmlı (). Sğ yğını kldır, dizini 90 derece bük, kvl kemiğini yere prlel hâle getir (b). Üç sniye bu şekilde tut, rdındn yğını indir ve sol trfl tekrrl. Değiştirerek devm et.

Alternting Reverse Lunge Klç Ve Bsen Eriten Egzersiz

Bcklrını klç genişliğinde çıp ykt dur, ellerini bşının rksınd birleştir (). Sğ bcğınl geriye doğru dım t ve sol dizin 90 derece oluncy kdr vücudunl eğil (b). Kendini bşlngıç pozisyonun geri it. Bu, bir tekrr eder. Bcklrını değiştir ve tekrrl.

Plnk Wlk-Up Krın Ve Göbek Eriten Egzersiz

Plnk pozisyonun geç, ön kollrını yere koy. Dirseklerin omuz hizsınd olsun, bcklrını vücudunun rksınd uzt (). Sğ elini yere koy (b), rdındn sol elini de yere koyup, kollrını düz uztrk şınv pozisyonun geç (c). Sğ kolunu indirerek bşlngıç pozisyonun dön, rdındn sol kolunu indir. Tekrrl, sol elinle bşl; değiştirerek devm et.

Skter Hop

Sol bcğını sğın rksınd çprz yp ve yrım squt pozisyonun lçl; sğ kolunu yn ç, sol kolunu ise klçnın hizsınd sğ çevir (). Sol doğru zıpl, bcklrını ve kollrını değiştir (b). Bu, bir tekrr eder. Bir trftn diğer trf değiştirerek hızlıc zıplmy devm et.

[gllery ids=""]
[gllery ids=""]

Yorum Yaz