Orta boylu bayanlara uygun kombin örnekleri

BAHAR KONGEL FRANSEZ

www.blnk-mg.com Kurucusu, Mod Editörü

3K: Nereye gitmek üzere böyle bir kıyfet giyersiniz? BAHAR KONGEL FRANSEZ: Bu kıyfeti kombinierken her zmnki gibi kendimi çekim ypıyor znnediyordum. Hylimde Ingiltere’de bir kır evine çy prtisine gidiyorum.

3K: Kişisel stilinizi sizden dinleyebilir miyiz?

B.K.F.: Kişisel stilim prensipsizlikler üzerine kurulu. Net bir tnımı yok. Ben kıyfetlerin çoğunu kostüm gibi görüyorum. Onlr benim için ruh hlini değiştiren rçlr. Belki mesleğimden dolyı böyle bir ilişki kurmuş olbilirim. Y d böyle biri olduğum için bu işi ypıyor olbilirim. Sttü ve kimlik ifde eden ezber prçlr yerine beni güldüren, mutlu edenleri seçiyorum. Ardığım tek şey onylnm grntisi değil de hikye nltıyor olmlrı ve bn bir his vermeleri. 3K: Çizgilileri nsıl kombinliyorsunuz?

B.K.F.: Grdırobumun yüzde 80’i çizgi ve grfikten oluşuyor snırım. Mutlk üzerimde her gün bir çizgili prç olur; gözlük, çorp, çnt… Çizgiler bir mtemtik problemindeki çrpı işreti gibi, neyle kullnırsn kulln gücünü ktlıyor. Kısc çizgileri çoğunlukl cnlı renklerle y d çok desenli prçlrl, özellikle pop ksesuvrlrl tmmlıyorum.

3K: Çizgili giyinmek bğımlılık mı? Sizdeki dozjı nedir?

B.K.F.: Sırf çizgili giyme konusundki bğımlılığım değil, çizgili oln her şeye bğımlılığım vr. Mod çekimlerimde, kombinlerimde, evimde… Ben olbildiğim çoğu yerde hep vrlr. Sdece kıyfet değil, pljd gördüğüm çizgili plj şemsiyeleri, sokktki bir kfenin çizgili brndsı, yy geçitleri, yol işretlerinin o yrttığı grfik ve mtemtiği gözlemlemek hep çok zevkli. Dh güvenlikçi, klsik insnlr değil de yeni denklemler oluşturmyı, yeniliği seven özgür ruhlr çizgileri dh çok sever gibi bir gözlemim vr. Çizgiler normle, ezbere, klsiğe bir tepki, bir tvır! 3K:Yeni sezondn stın lmyı plnldıklrınız?

B.K.F.: Yeni sezond Proenz Schouler’in çizgili ipek kftnını ldım. Jcquemus’un koleksiyonunun tümünü lbilirim. Ayrıc Acne’nin çizgili terlikleri vr klımd.

3K: Bu konud size ilhm veren birileri vr mı?

B.K.F.: Çizgiliye ve grfiğe tutkusu nedeniyle son zmnlrd en sevdiğim kişi Jcquemus; koleksiyonu ve kmpny çekimleri innılmz güzel. Tim Wl-ker’ın çizgili çekimlerinin her biri klımddır. Tbii ki Jen Pul Gultier, Tim Burton krkterleri ve Pris’teki Plis Royl unutulmz.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz