YAZA BİR KALA: İlkbahar-Yaz Modası

Clzedoni, yzı için koleksiyonunu İtly’nın Veron kentinde düzenlediği muhteşem her yıl gerçekleştirdiği, gelenekselleşen ve her sene frklı sürprizler içeren “Clzedoni Summer Show”un bu seneki temsı neon renkler ve jungle temsıydı.

Yz mevsiminin ilk demleri, seksi sıcklr bizi hzırlyn, özel günleri de içinde brındırn myıs yınd işinize yrycğını düşündüğümüz etkili ipuçlrını sizin için derledik!

ADA HAVASI

Hilfiger Denim ilkbhr-yz koleksiyonlrı, ddn dy getirilen özgün yorumlrın cool hvsını tşıyor. Btı kıyısının rhtlığındn New York’un klblık sokklrın uznn koleksiyond yırtık ve ymlı, btik boym ve yıknmış tsrımlr ön pln çıkıyor.
[gllery ids="103936,103937,103938,103939,,,103940,103941,,103942,103943,103944,103945,,103946"]
Mod tutkusuyl yşyn, frklı yetenek ve hylleri tşıyn İstnbul Mod Akdemisi (İMA) öğrencileri, yrtıcılık ve özgünlüğü her şeyden üstün tutn İMA kdemik kdrosunun profesyonel bkış çısı ve deneyimleriyle yoğruluyor.

Mod Tsrımcısı & İMA Eğitmeni

IMA’nın en önemli özelliklerinden biri olon globl ve yurt dışı bğlntılı eğitim nlyışıyl bunu destekleyen çlışmlrı, öğrencilerine uluslrrsı bir bkış çısı ve oltypı kzndırıyor. İMA d kemikleşmiş birtkım kurllr komoklon ziyde onlon rştırmy, denemeye, cesurc riskler olmy ve kendi doğrulrını keşfet-meye yöneltiyoruz. Çünkü benim için en önemli olon şey, öğrencilerin tsnm dillerini, prmk izlerini deneme ynılm yöntemiyle bulbilmeleri.

RAF STESMANS İMA Eğitmeni ‘İMA, mod olnınd yetenekli ve bu lndo kriyer ypmyı hedefleyen gençleri, donnımlı bir mod eğitimiyle geleceğe hzırlıyor. Burd eğitim gören öğrencilerimize dinmik, çık fikirli, çğdş, yrtıcı, modern bir düny görüşü soğlmy çlışıyoruz. Eğitimlerimizde sektör profesyonelleri, yöneticileri ve tsrımcılrl öğrencileıi bir ry getirerek uygulmlı endüstri projeleri hyt geçiriyoruz. Bu projeler syesinde İMA öğrencileri, lirmolrın, kurumlrın ve bsın dünysının söz shibi isimleriyle tnışrk profesyonel hyt hzırlnıyor.”

AMANDA JOHNSTON

University of the Arts London London College of Fshion İMA Eğitmeni profesyonel okodemlk kdrosu ve uluslrrsı stndrtlrd sğlodığı eğilimle öğencllerini üst düze şrtlordo yetiştiriyor. Sohip olduğu üst düze teknik ekipmonlrl öğlenciler, İşlerini kolylıkl geliştirebildiklerinden dolyı çok şnslılr. İMA öğrencilerinin tleksiyonlnnı lendon College of Fshion’dokter [LOFJ kdr boşonlı buluyorum. İMA’nm öğrencileriyle geıçekleştirdiği srım ve sektörel projeleri öğrencilerinin işlerine ve vizyıkmn ktkı sğlıyor.”

SOFİSTİKE İÇERİKLER

İMA, mod lnınd kriyer ypm hedefiyle yol çıkn öğrencilerini mod yolculuklrının her şmsınd destekliyor. Birbirinden frklı yetenek ve eğilimleri göz önünde öğrencinin frkım orty koymsın olnk sğlıyor.

RAHAT VE ŞIK ADIMLAR

Ilush Puppies’in ilkbhr-yz koleksiyonu yz ylrının ruhunu ve enerjisini yklrınız ynsıtıyor. Modern çizgileriyle şıklığın ynınd rhtlığı d sunrken her kombini tmmlyck renk ve model lterntifleriyle bu yz mod severlerin tercihi olmy hzır!

Yorum Yaz