Suki Waterhouse Ve Bradley Cooper

MUZÎP TAVIRLARIYLA SEMPATÎMÎZÎ KAZANAN SUKI WATERHOUSE İLE KARÎYERÎ, YENÎ FÎLMÎ VE BRADLEY COOPER ÜZERÎNE

“Geçmişte bbml hstneye gider ve (Bbsı İngiltere’nin en iyi estetik cerrhlrındn) meliyttn çıkn hstlrı ziyret ederdim. Estetik müdhleye sl krşı değilim; htt genç, yşlı meliyt oln pek çok insn tnıyorum. İyi bir meliytın en önemli noktsı belli olmmsı. Bu konud çılgın dvrnmyın ve mutlk iyi bir cerrh görünün.”

“Modellik dünysın dım ttığımd çok gençtim.

Dh doğrusu hiçbir şeyi umursmdığım bir yştydım.

Sdece pr kznmyı hedeflemiştim. Oys şimdi klıcı işler orty koymk istiyorum.

Love, Rosie filminde Lily Collins ve Sm Clflin’in rsın giren bir kızı oyndım. Bir nevi, o şk hikâyesindeki zehirli okum. Gerçekten innılmz bir tecrübeydi. Sm çok esprili ve kendiyle de gyet brışık bir insn. Onunl oln shnelerimiz en koly shnelerdi.”

“Eskiden çok yrmzdım.

Oyunculuk, modellik ve şrkı söylemek okuld beni bşımı derde sokmktn lıkoyuyordu. Tekrr oyunculuk ypmk istediğimden emin değildim, bu hâlen benim için hsss bir konu. Zir modellikteki gibi seçmelere gidip, tercih edilmediğimde gülümseyerek krşılybileceğim bir meslek değil bu. Her seçmede üzerine hzırlık ypmnız gerekiyor.” Onun hkkınd konuşmy bşlrsm susmm.

(Brdley Cooper’dn bhsediyor.) Bir fter prtideydik ve bn gecenin devmınd onunl bir kulübe gidip gitmeyeceğimi sordu. Cirque Le Soir’e gittik. Gerçekten iyi bir dnsçı. Ben de fen syılmm. Güzel bir ikili olmuştuk.”

Suki, BAFTA Ödül Töreni’nde pembe Emili Wicksted elbisesiyle.

Yeni İNGİLİZ GÜLLERİ

İNGİLİZLER BEYAZPERDENİN ATEŞİNİ TEKRAR ALEVLENDİRİYOR. ŞİMDİLİK İNGİLİZ CENTİLMENLERİ BİR KENARA BIRAKIYOR VE RADARIMIZDAKİ İNGİLİZ GÜLLERİNİ TANIYORUZ.

KATHERINE WATERSTON

Yş:34

Çıkış Yptığı An:

Yşı sizi ldtmsın! Hollywood’l yeni tnışn oyuncu, Pul Thoms Anderson’ın merkl beklenen InherentVice filmiyle krşımızd olck. Ardındn Steve Jobs filminde izleyeceğiz.

EMILY BROWNING

Yş:26

Çıkış Yptığı An:

Emily’i slınd ykındn tnıyoruz. Sucker Punch,

Uyuyn Güzel gibi filmlerde rol ln İngiliz güzel, God Help the Girl filmiyle dındn dh çok bhsettirecek.

HANNAH MURRAY

Yş:25

Çıkış Yptığı An:

Kendisini Krnlık Gölgeler filminde ve Gme of Thrones dizisinde izlediğimiz Hnnh, sıl çıkışını bşrolü Emily Browning ile pylştığı God Help the Girl filmiyle ypck.

OLIVIA COOKE

Yş:21

Çıkış Yptığı An:

Btes Motel dizisiyle çıkış ypn Olivi’yı en son Sinyl, Ölüm Alfbesi filmlerinde izledik. Olivi’nın bir sonrki projesi ise tekrr beyzperdeye uyrlnn Oscr ödüllü film Ben-Hur.

“Unutulmyck olnlr klır Y htırlmycklrımız?”

[gllery ids=""]

Yorum Yaz