Renkli plaj elbiseleri

Geçtiğimiz yz sezonun dmg vurn myolr şimdi dh sportif çizgilerle det bir plj üniformsın dönüşüyor. Fermurlılr y d hlter yklr ilk tercihleriniz olbilir.

Altı sene pzrlm lnınd çlışn Duygu, Centrl Sint Mrtins’te desen tsrımı eğitimi lıyor ve rotsını bu ln çeviriyor, “ilhm kynğı doğ oln Printwitch’in desenleri son derece neşeli. Mutlu yerlerde, rht bir şekilde giyilmeliler” diyen Duygu, desenlerini kimonolr tşıdı. Printwitch’in kimonolrının fiytlrı 200 TL ve

TL rsınd değişiyor. Koleksiyon ’dn ulşbilirsiniz.

Kimonolr bu yz shillerde egemenlik kurck. Bu egzotik prçyı yorumlyn dört tsrımcı; doğdn, Uzkdoğu kültüründen, festivllerden ve yz mevsiminin insnı kıpır kıpır eden enerjisinden esinlendi. Gelin kimonoyu yeniden keşfedelim.

MİN/YASEMİN KARAGÜLLE

Min’inİlkbhr/Yz koleksiyonunun temelleri sekiz yıl öncesine dynıyor. Kendisi için yptığı tsrımlrı, çevresi trfındn yoğun ilgi görünce küçük çplı üretim denemelerine girişen tsrımcı Ysemin Krgülle’nin tsrımlrını, ttil hfifliği, festivl coşkusu ve gençlik dinmizmi besliyor. Min’in fiytı 495 TL oln kimonolrının ynı sır pntolon ve elbiselerini de houseofmin.com u y d Alçtı Sign in Store’u ziyret ederek görebilirsiniz.

LA PLAGE/ CEYLAN PERAHYA

Ceyln Perhy’nm L Plge imzsı tşıyn kftn ve kimonolrı çoğunlukl ipek ve ipek sten kumşlrdn ypılıyor. Kullnıcılrının tlepleri üzerine koleksiyon ktıln ipek koton ve koton kumşın hyt verdiği prçlr d üzerinizde yokmuş gibi hfif ve rht. L Plge kimonolrın kumşlrı Frns ve İtly’dn geliyor, Türkiye’de üretiliyor, rtık sdece myo ve bikini üzerine değil, gece gündüz giyebileceğiniz her prçy yk uyduruyor. Fiytlrı 225 TL ve 350 TL rsınd değişen Plge’m kimonolrı Bodrum S.A.G.A Ylıkvk Mrin’dve Çeşme’de Bshque’s Concept Store’d stışt.

MONO KİMONO/ GİZEM ÖNEN

İngiltere’de öğrenimini tmmldıktn sonr bir çikolt firmsınd mrk müdürlüğü ypn Gizem, sert bir U dönüşle mod sektörüne tılıyor. Tsrldığı her bir kimononun yrı bir hikyesi vr. Jpon efsneleri, dövme snl müzik, doğ ve nimeler form değiştirip Mono Kimono’lrı süslüyor. Kimonolrın fiytlrı 220 TL ve 270 TL rsınd değişiklik gösteriyor. Dh ykındn bkmk için, Selfestte Glt, MAE ZAE Krköy ve Bodrum Ylıkvk Midnight Express’e uğrybilir y d www.monokimono.com’u tıklybilirsiniz.

Sınırlı syıd üretilen Mono Kimonolrın her birinin üzerine frklı sntçılrın el çizimleri nkış ve bskı teknikleriyle uygulnıyor.
PLAJ ELBİSESİ MODELLERİ – PIMOOD 3KMod

[gllery ids=""]

rht düz renk plj elbise modelleri – Vitrin Modelleri 3KMod

plj elbisesi modelleri |ktlog en yeni modelleri ve … 3KMod

Plj elbisesi modelleri 3KMod

PLAJ ELBİSESİ MODELLERİ – PIMOOD 3KMod

rht düz renk plj elbise modelleri – Vitrin Modelleri 3KMod

Plj elbisesi modelleri 3KMod

plj elbisesi modelleri |/kış modsı -/yz … 3KMod

Plj elbisesi modelleri 3KMod

Byn Plj Elbise Modelleri – Vitrin Modelleri 3KMod

Yorum Yaz