İstanbul Marriott Hotel Şişli Health Club & Spa Farkını Ortaya Koyuyor

Piltes, grup senslrı, kişiye özel spor ntrenmnlrı ile form tutmnızı sğlrken; dünyc ünlü Frnsız kozmetik ürünleri ile ypıln msjlr, cilt, vücut bkımlrı ve Asylı terpistlerin dokunuşlrı ile sizi yepyeni bir deneyim yşmy dvet ediyor.

spirulin, selülit krşıtı lipolissgibi bkımlrın ynı sır; İsveç msjı, volknik sıck tş ritüeli, Thi ve Shitsu msjı gibi frklı teknikler kullnılrk ypıln birçokmsj, SPA misfirlerini rhtltıyor. Tmmı yeni nesil fitness cihzlrındn oluşn fitness ve erobik slonu ve piltes reformer senslrı ise misfirlere formunu korumk için mükemmel bir ortm yrtıyor. İstnbul Mrriott Hotel Şişli, Helth Club& SPA keyfini uztmk isteyenler için 6 y d 12 ylık üyelik imkânını sınırlı ve sınırsız st seçenekleri ile sunuyor. İstnbul Mrriott Hotel Şişli Helth Club& SPA, hem otel misfirlerini, hem de sğlık ve güzelliğine düşkün herkesi bu deneyimi yşmy dvet ediyor.

İstnbul Mrriott Hotel Şişli,

2.300 m2 büyüklüğünde, modern birşehirSPA’sı olrkdizyn edilen Helth Club&SPA ile hem spor ypm fırstı sunuyor; hem de sğlık ve güzellik dolu stler geçirme imkânı veriyor. SPA’d her cilt tipi ve ihtiyc yönelikyüz ve vücut bkımı, frklı teknikler kullnılrk ypıln özel msjlr ve eşsiz hmm deneyimi de misfirlere sunuluyor. SPA misfirleri, sun, romlı buhr odsı, şokduş ve krçeşmesi ile tzelenmiş ve yenilenmiş bir cilde kvuşrkyeniden doğuyor! Dünyc ünlü Frnsız kozmetik mrksı AnneSemonin ürünleri ile nti-ging cilt bkımı, yenileyici leke bkımı, detoks etkili

Mrriott Şişli’de Sevgililer Günü

İstnbul Mrriott Hotel Şişli, Sevgililer Günü’nü unutulmz kılmk için mükemmel fırstlr sunuyor. Tüm Sp lnlrının kullnımını içeren, çiftlere özel vücut bkımı ve rdındn 1 stlik msj pketinin fiytı A580. Sevgiliniz ile birlikte geçireceğiniz bu romntikSp deneyimi için 0212 3750100 numrlı telefonu ryrk bilgi lbilirsiniz. The Dish Room Resturnt’t muhteşem bir kşm yemeği için ise, 0212 375 0175’i ryrk rezervsyon yptırbilirsiniz. İstnbul Mrriott Hotel Şişli Helth Club& SPA’d yer ln bkımlr, msjlr ve üyelikler hkkınd detylı bilgi için turku.cinr@mrriott.com dresindenTürkü Akbyrm Çınr’ ulşbilirsiniz.
İstnbul Mrrıott Hotel Şişli Helth Club\u0026mp;Sp Frkını Orty Koyuyor 3KMod

[gllery ids=""]

Yorum Yaz