Oscar de la Renta Koleksiyonu

YEŞİL TERAPİ

Muz ve Hindistn cevizi ğçlrı, bmbulr burnın mjoritesini oluşturuyor. Bu bhçeyi tuvl gibi ele ln ve snki bir resim çiziyormuş gibi tsrlyn ressm, Yves Sint Lurent’ın en büyük tutkulrındn birinin de yrtıcısı olmuş ynı zmnd. Yıllr sonr bkımsız bir hlde bulduklrı bhçeyi yenileyen Sint Lurent ve prtneri Pierre Berge, belki de Mrkeş’in en önemli turistik meknlrındn birini yrtmış oldulr böylece. V-lentino’nun Güney Frns’d bulunn ve Uzk Doğu’dn esinlenerek tsrlnn bhçesinin büyüklüğü sdece (!) 4062 metrekre. Ord zmn geçirmekse ph biçilir ol-

201S ilkbhr-yz koleksiyonu için ütopik tmosfer yrtn Dries vn Noten, poetik bir bhçeden içeri dvet etti bizi.

OSCAR’IN BAHÇESİ

Dominik Cumhuriyeti’nde Punt Cn’dki evi Oscr de l Rent’nın kçış noktsı oldu yıllr boyunc. Bhçesiyle birebir ilgilenen tsrımcının, özellikle muz ğçlrını, plmiyeleri ve bodur yeşillikleri sevdiği biliniyor.

Rom’dki hytındn kçmk için 25 yıl boyunc gittiği yerse Toskn’dki evinin bhçesi L Vgnol oluyor tsrımcının. Birz d Avrup’dn Amerik kıtsın gidelim… Oscr de l Rent’yı beyz keten pntolonu ve gömleği içinde Dominik Cumhuriyeti’ndeki bhçesinde yürürken düşünün. Bu bir hyl ürünü değil. Tsrımcının Punt Cn’d bulunn evini norml bir bhçeden blt girmemiş bir ormn dönüştürmesi, onun en büyük tutkusunu çığ çıkrıyor. Peki y 1905’ten 1911’e kdr çocukluğunun büyük bir bölümünü Güney Frns’d bulunn evlerinin bhçesinde geçiren Christin Dior’un bir çiçekten esinlenerek New Look’u yrtmsı sizce tesdüf mü? Hiç snmıyorum. By Dior’un çiçek ve bhçe merkı kendisinden sonr d dümeni devrlnlrı etkisinde bırkıyor belli ki.
Wht is Oscr de l Rent? “It is pretty dress,” he replied … 3KMod

[gllery ids=""]

Oscr De L Rent Designer Informtion – 2nd Tke 3KMod

Oscr de l Rent Designs for Cure 3KMod

Remembering Oscr de l Rent : An Icon Who Dressed Icons 3KMod

Oscr de l Rent’s Hot Creer in the World of Hute Couture … 3KMod

Style Pntry | Oscr De L Rent 3KMod

Wht is Oscr de l Rent? “It is pretty dress,” he replied … 3KMod

Oscr De L Rent | POPSUGAR Fshion 3KMod

Yorum Yaz