Neslihan Atagül Doğulu

Neslihn Atgül Doğulu’yu uzun zmndır tnıyoruz. Serbest çğrışım tdınd sürekli konusu değişen sohbetler eşliğinde, krşımd her şeyden konulbileceğim bir kdın vrdı. insnlrl, kvrmlrl, şkl ve hytl ilgili bzı insnlrın doğuştn diğerlerinden dh fzl bilgisi vrdır. Eğer bunu doğru kullnırsnız sizin için çok büyük kolylık sğlr. Tm tersi de zptır. Neslihn kendisi ve çevresindekilere dh fzl yrdımcı olmk için bu hediyeyle brışmış. 23 yşınd ve şimdi gençliğinin en güzel dönemi. Küçük yşt tnıdığımız Neslihn, şimdi hliyle tvrıyl tm bir kdın. Bütün yz konuşuln oly düğününde mutluluk hli ve coçkusu genel mizcınd d vr. Snyiye kurduğumuz sette bütün zor plnlr, beklemelere krşı sbırlı ve rhttı. Etrfınd bir hre gibi durn özgüveni bşldığı her işin içinden bşrıyl çıkmsını sğlıyor. Ship olduğu bütün özelliklerin bu kdr bskın olmsının sebebi bu. Bu enerjisi ynındkilere de geniş bir ln sğlıyor. Çünkü Neslihn yşıyor. Herkesin tnıdığı, oyuncu, ünlü Neslihn onun gerçek hli. Neslihn’ın sırrı d bu. Hytt kendi olrk vr. Bşrısı özünü sklmmsı vr. Birkç yıl önce sl bir ry getiremeyeceğimiz prçlr bir rd çok uyumlu görünüyor. Sen bu konud ne düşünüyorsun? Kişisel trzını nsıl tnımlrsın ve sence bu stilin oturmsı nsıl sğlndı?

Ben glib giyinmek konusund çok cesur değilim umrım zmnl cesurlşırım. Evet bn d ilginç geliyor. Bzı prçlr gerçekten birbirinden lksız görünse de birleşince muzzm görünebiliyor.

Sosyl medyd çok ktif olmdığını, hyrnlrınl ilişki kurmk için kullndığını söylemişsin. Eğer bu kdr ünlü olmsydın sence nsıl bir hesbın olurdu?

Belki bir tık dh fzl çektiğim portre ve şehir fotoğrflrını pylşırdım. Şu nd onlrı pylşıyorum m o zmn dh çok ve rhtlıkl koybilirdim.

İyi-kötü çizgisi çok net bir toplumuz. Bu tbii ki dizilere de ynsıyor bu. Kr Sevd’d ise en gri krkter Nihn bence. Zor bir kdın ve bu onu gerçek ypıyor. Sen en çok nesini seviyorsun Nihn’ın?

Bence Nihn grisi olmyn bi krekter. Çok netti geçtiğimiz sezon. Siyhs siyh beyzs beyzdı. Am Kr Sevd’nın ikinci sezonund grisi olck diyebilirim. Nihn’ın kriz yönetememe durumu vr. Bu durum bn çok ttlı ve komik geliyor.

Düğününde birden fzl gelinlik giydin. Onlrı seçerken en çok neye dikkt ettin?

İlk giydiğimi dh çok nikh için seçmiştim. Sde m şık olsun istedim. ikinci giydiğim ise tmmen hylim-dekiydi. Zeynep Tosun’ nlttım o d bn çok güzel tm istediğim gibi bir şey hzırldı.

Dünyd ve Türkiye’de ctive wer ve rhtlık trendi

Düğüne hzırlnırken Kdir de ben de çlışıyorduk, yoğundu. Am şimdi hiçbir şey htırlmıyoruz. Çok mutluyuz çünkü.

Bzı insnlrın sbit prçlrı vrdır. Yıllr boyunc o kıyfeti lmktn vzgeçmezler. Seninkisi ne?

Bot, deri ceket ve kovboy çizmem. Ayrılmm onlrdn. Eskidiğinde de yenisini lırım. Yni dolbımd her zmn onlr vrdır. Bir de sürekli gözlük lıyorum.

Bu yzki grdırobundn kış ve önümüzdeki yz hngi prçlrı ytırım yprsın, sklrsın?

Genelde çok sevmem lışverişi. ihtiyçlrımı lır çıkrım ve çok vkit geçirmem. Am bu çekimde giydiğim Vlentino çizmeyi kesinlikle lcğım.

İlk kez bir mrknın yüzü oldun. Sçlrın zten çok güzel. Pntene’le işbirliğini nltır mısın birz. Bizi nsıl projeler bekliyor?

Evet, ilk def bi mrkyl işbirliği ypıyorum. Sçlrımı çok seviyorum ve güveniyorum onlr. Mutlu ve iyi hissetmemi sğlyn en önemli prçlrımdn biri sçlrım. Altın Kelebek vr önümüzde. 0 gecenin hzırlıklrı beni çok heyecnlndırıyor. Sürprizlerimiz vr! Bu işbirliği umrım iki trf d şns getirir.

Düğüne nsıl hzırlndınız?

Düğüne hzırlnırken Kdir de ben de çlışıyorduk. 0 yüzden birz yoğun geçti bizim için. Am şimdi hiçbir şey htırlmıyoruz o yorgunlukl ilgili. Çok güzel bir düğündü ve biz çok mutluyuz.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz