GENÇ ALIŞVERİŞ

İSTANBUL’DA GENÇLERİ EN ÇOK HANGİ SEMTLER ÇEKİYOR? BU SEMTLERDE HANGİ ALIŞVERİŞ NOKTALARINA UĞRUYORLAR? BU AY BU MAĞAZALARIN KEŞFİNE ÇIKTIK. DOĞRUSU ÇOK EĞLENDİK! DEKORATİF OLDUĞU KADAR İŞLEVSEL DE OLAN ÜRÜNLERİN YERALDIĞI BU MAĞAZALAR ARASINDAN BAZI ALTERNATİFLERİ SİZİNLE PAYLAŞIYORUZ.

HAZIRLAYAN: SEDA IŞILTAY, FOTOĞRAFLAR: AYŞE AKHAN AKLEMAN

MİZAHİ ATÖLYE

Mizh bsınıyl ilgilenenlerin ykındn tnıdığı Zihni Sinir, yrım bırktığı “proce”lerine Proce’de devm ediyor. Her türlü yrtıcı ürünün ynı yerde tsrlndığı, üretildiği, sergilendiği ve stış sunulduğu bir tölye bursı. Proce’de, hylle bğlntıyı koprmdn tsrlnmış objeler üretiliyor. Bu objeler elle tutulbilir, htt kullnılbilir hyller. Temmuz yınd Bodrum Gümüşlük Akdemisi’nde “gece mkineleri” projesine sizler de ktılbilirsiniz. Atölye-dükkân pzr hriç her-gün 12.00-19.00 stleri rsınd çık. Proce, Abdülhkmoll Sok. 17-2, Arn-vutköy-İstnbul. Tel: (0-212) 287 18 12. www.zihnisinir.com

RENKLİ DÜŞLER İÇİN

Mgic Box, rengârenk süprizlerle dolu hedilelik eşylrın toplndığı bir mekân. Hediye seçmenin zor yânını sizler için kolylştırck birçok lterntif sunuyor. Tüylü klemler ve süslü defter seçenekleriyle okul dünysını d renklendiriyor. Çoğunlukl ithl eşylrın bulunduğu mğzd, her zevke göre frklı renklerde ve desenlerde gece lmblrı ilk olrk gözümüze çrptı. Mgic Box, Atls Psjı 207/10. Beyoğlu-İstnbul. Tel: (0-212) 292 13 32.

DÜĞMEDEN BİR DÜNYA

Sdet Hnım’ın evinin bir köşesinden çıkmış bir düny bursı. Bu dünyd göreceğiniz herşey el emeği ürünü. El ypımı bebeklerle süslenmiş ystıklr, çerçeveler, ynlr, stler, duvr süsleri sizi çocukluğunuz geri götürecek. Düğme, Atls Psjı 30. Beyoğlu-İstnbul. Tel: (0-212) 245 57 39.

DÜNYAYI TAŞIYAN DÜKKAN

Artemis, dünynın yirmi kdr ülkesinin frklı kültürlerini ve otntik özelliklerini ynsıtn, el ypımı beşbin kdr ürünün bulunduğu bir mekân. Ürünlerde toprk, tş, deri, muz ve hurm lifi, bmbu, rttn gibi mlzemeler kullnılmış. Afrik kbilelerinin törenlerde y d günlük hytt kullndıklrı eşylr, çevreci diyebileceğimiz ğçlrı kesmeden kbuklrındn yrlnılrk ypılmış ürünler, Doğu dünysının Btı’y hediyesi. Artemis, Osmnğ Mh. Yoğurtçu Şükrü Sok. 48 /1. Kdıköy-İstnbul. Tel: (0-216) 349 27 50.

ETNİK ÜRÜNLER

Armdillo’d size bşk bir dünynın ürünleri sunuluyor. Bmbu çn, dekortif biblolr, kızılderili eşylrı, otntik mskeler ve enstrümnlr, primitif objeler, hşp tkvimler ve ynlr. Endonezy, Avusturly ve Uzkdoğu’dn gelen ürünler tüm dünyyı bir mekând buluşturuyor. Armdillo, İstikll Cd. Hlep Psjı 140/93. Beyoğ-lu-İstnbul. Tel: (0-212) 292 13 54. www.etniksntlr.com

Genç Kızlrın Kıyfet Alışverişinde Dikkt Etmesi Gerekenler …

Alışveriş Poşetleri Ml Alışveriş Genç Kdın Roylty Free Stok …

Alışveriş Merkezinde Genç Gülümseyen Güzel Esmer Alışveriş Roylty …

Genç Funky Hipster Kdın Burun Mvi Tuğl Duvrın üzerinden …

Yorum Yaz