Doğuma Hazırlığı Nedir? Nasıl Yapılır?

Destek, nnelerin en önemli ilcı

İki çocuk shibi bir nne olrk, düşünüyorum d nnelerin desteğe ne kdr d çok ihtiycı vr. Mümkünse eşinizin ve ilenizin desteğine…

Bir kere öncelikle hmileliğinizde yeterince desteklenirseniz, bu dönemi çok rht geçirebiliyorsunuz. Rht ve mutlu bir hmilelik için dh fzlsın ihtiyç vr elbette. 54. syfmızd bu konud yrıntılı bir hber sizi bekliyor.

Peki, y doğum! Anne dyı sğlıklı ve coşkulu bir doğum için hmilelik boyunc doğum mutlk hzırlnmlı, m slınd doğum ekibinin de desteği bu noktd çok önemli. Doğumun ess khrmnlrı nneler de ols, o muhteşem nlrın yrdımcı oyunculrı rsınd önemli rollerden biri de ebelerin. Belki de yüzyıllr boyunc doğum, onlrın desteği ile sorunsuz ve rht gerçekleşmedi mi?
[gllery ids="104367,,104368"]
Ne kdr d kutsl bir meslek. Şhit olduğu her bir doğumd yepyeni deneyimler ve duygu yoğunluğu yşyn Ebe ve Doul Zelih Erdoğn d, doğum yptırdığı nnelere bşındn sonun kdr birebir destek veren profesyonel ebelerden… Onun heyecn veren pozitif doğum hikyelerini rtık bu ydn itibren dergimizde okuybileceksiniz. Yeterince desteklenen nne dylrı için, sezryen sonrsı norml doğum d mümkün. Bu konud uzmnlrın önerileri ve nnelerin deneyimlerine yer verdiğimiz hberimiz, ikinci ve üçüncü doğumunun norml olmsını hyl edenler için. Doğum sonrsı bebekle krşılşıln o eşsiz nlrd vkit kybetmeden ypılmsı gereken ilk şeyi hepimiz biliyoruz: Emzirmek. Elbette bşrılı bir emzirme için de nneler bebeğin doğduğu ilk stlerde, sğlık personeli trfındn sıcğı sıcğın desteklenmeli ve bilgilendirilmeli. Emzirme Hftsı’n özel hzırldığımız hberimiz, yeni nneleri ydınltıcı ve cesretlendirici bir içeriğe ship.

Hngimizin hytınd her şey mükemmel gidiyor ki?

Belki de önemli oln pozitif olmyı bşrbilmek. İşte iş hytıyl ilgili küçük yştn beri mükemmeli yklmış oln sevgili Ece Erken tm d böyle biri. Hmileliğinin bşındn itibren eşinin desteğini belki hiç göremedi, m ilesinin desteği ve kendi çizdiği yold şimdi hem çok mutlu bir nne hem de çok mutlu bir çocuk yetiştiriyor. Onun hikyesi, biz nnelere güçlü olmmız gerektiğini bir kez dh htırltıyor. Çocuklrımızın sğlığın hepimiz çok önem veriyoruz. Özellikle büyük şehirlerde okul döneminde sık sık hstlnn çocuklrımızın okul devm sürecini nsıl yönetmemiz gerektiği ile ilgili kimi zmn boclm yşybiliyoruz. Armız yeni ktıln yzrımız değerli Dr. Gülnihl Şrmn, bu noktd bize ışık tutuyor.

Sevgiyle klın, kendinize ve ilenize çok iyi bkın.

Yorum Yaz