David Gandy

Zyıf ve ndrojen erkeklerin podyumlrı ele geçirdiği bir dönemde kslı, mskülen vücuduyl bir nd en seksi model thtın oturn Dvid Gndy yıllrdır bu unvnını koruyor. Krizmtik, çekici ve hyırsever modelle Londr’d buluştuk.

Televizyond bir modellik yrışmsını kznınc mod dünysın dım tn Ingiliz Dvid Gndy, çıkışını’d Dolce&Gbbn reklm kmpnysıyl yptı. Mrk onunl yıllrc çlıştı, htt Dvid’i onurlndırn (ve çekimlerinden oluşn) bir msüstü kitbı çıkrdı. Myıs syımızdki seksi mod çekimiyle syflrımızd ğırldığımız bu çrpıcı erkekle bu kez Londr’d buluşmmızın sebebi, Mrks & Spencer’ hzırldığı “Dvid Gndy for Autogrph” isimli erkek myo koleksiyonunun tnıtımıydı. Sekiz prçlık koleksiyon hzirnın ikinci hftsı itibrıyl Türkiye’de (ve dünyd), Mrks & Spencer mğzlrınd stışt.

3K: Bu krizmtik soydınızın bir hikyesi vr mı?

DAVID GANDY: Aslınd çok sde bir soydı, mnsı “toprk shibi”. Dünyd ve özellikle Amerik’d çok Gndy, htt Gndy Bech dınd yer vr.

3K: Tsrlmk, kendi koleksiyonunuzu hzırlmk her zmn klınızd oln bir şey miydi?

D.G.: Mod dünysının kretif kısmınd olmyı her zmn çok istedim. Yıllrc modellik yptığım için kulğ tuhf gelebilir nck ilgi odğı ve göz önünde olmk benim için hiçbir zmn doğl, kendimi iyi hissettiğim bir durum olmdı. Bunc yıl sonr bile bunu hl gripsiyorum. Gönlüm hep işin kretif, objektifin önünde olmyn lnınd çlışmktn ynydı.-gibi ekibimle bunu pylştım, tsrlmyı istediğimi nlttım. Sizler bu durumdn nck hberdr oldunuz çünkü ben hep beş yıllık plnlr yprım. Mrks & Spencer için hzırldığım erkek myo ve iç çmşırı koleksiyonu projeleri böyle orty çıktı.

3K: Hep böyle beş yıllık plnlr mı yprsınız?

D.G.: Pln ypmyı severim. Pln olmdn hedefleriniz doğrultusund bir strteji geliştirmeniz mümkün değil. Aklımd şu nd d pek çok güzel fikir vr… Bunu birz strnç oyunun benzetiyorum, plnlı ilerlediğinizde bir sonrki hmlenizi, ulşmk istediğiniz noktyı görebiliyorsunuz. Benim her zmn bir plnım vrdır. O plndki bzı mddeler gerçekleşir, bzılr ıhyl olrk klır, o önemli değil. Mesele hrekete geçip yol lmktır.

3K: Günlük “ypılcklr liste”niz de vr mı?

D.G.: Hyır m belki de o yüzden sürekli ypcklrımı düşündüğüm için uykuy dlmkt zorlnırım.

3K: O zmn zihninizi dinlendirmek için neler yprsınız?

D.G.: Henüz çok iyi bir çözüm bulmdım. Uyku yine de en iyi ilç olurdu. Am özellikle de gece ve uzun yold rb kullnmk bn her zmn iyi geliyor.

“BOŞ DURMAK BANA YARAMIYOR”

3K: Çlışmdığınız, boş bir gününüz nsıl geçiyor?

D.G.: Gelecek hft tm dört boş günüm vr. Benim için bu büyük bir lüks. Sürekli dünyyı turldığım için çok rstlnn bir durum değil. Çlışmdığım zmnlr y spor ypıyorum y d rb yrışlrını izliyorum. Son üç yıl içinde nck geçen ksım birkç gün ttil ypbildim. Sürekli bir proje, çekimler, iş vr.

3K: Bu koşuşturm içinde hytınızı nsıl dengeliyorsunuz?

D.G.: Bun iyi trfındn bkıyorum: Pek çok hylimi gerçekleştirdim, dünyyı geziyorum, mesleki nlmd mod endüstrisinde beni mutlu ve ttmin eden işler ypıyorum. Bşrılı olmk bn devm etmek için gerekli gücü veriyor, ruhumu zenginleştirip dh d motive ediyor. Boş durmk bn pek yrmıyor, epey çekilmez, huysuzun teki, so-

HAYIRSEVER, AKTİVİST, DUYARLI

• Dvid Gndy hyır işlerini çok önemsiyor, ilgili kuruluşlrl ktif olrkçlışıyor. Bugüne kdrdüny çpınd etki yrtn pekçok orgnizsyonun prçsıoldu. Mesel 19 Şubt’d, Hiti depremzedeleri için pr toplmkmcıyl düzenlenen “Fshion for Relief” (Yrdım İçin Mod] mod şovun ktıldı.

• ‘deki Londr Mrtonu’nd, İngiltere merkezli (dünydki fkirlik ve hksızlıklrl mücdele eden kuruluş) yrdım kuruluşu Oxfm için koştu.

• Dvid Gndy, UK Btterse Dogs & Cts Home (Birleşik Krllık Btterse Köpekler ve Kediler Evi] kuruluşunun ilk ünlü elçisi seçildi. Hyvnsever Dvid, herhngi bir ihtiyçtn bkım muhtç kedi ve köpeklerle ilgilenen ve hepsini shiplendirmeyi mçlyn bu kuruluşun bir prçsıolmktn çok mutlu, www.btterse.org.uk •’te kendi kurduğu hyır kuruluşu Blue Steel Appel syesinde, hyır kurumu Comic Relief’in düzenlediği Red Nose Dy etkinliği için pr topldı.

Mod dünysının en gözde ismi Dvid Gndy yıllrc Doke&Gbbn’nın bs modeliydi, mrk onun dın kitp d çıkrdı (sold ve üstte). Mrks&Spencer için, Pul Newmn ve Robert Redford’un 60’lı yıllrdki stillerinden ilhm lrk hzırldığı sekiz prçlık myo koleksiyonunun reklm yüzü de kendisi (ltt). murtkn bir dm oluyorum. Öyle zmnlrd etrfımd olmk istemezsiniz.

3K: Peki geriye dönüp bktığınızd ne görüyorsunuz?

D.G.: Bu nokty kdr oln hyt yolculuğuml gurur duyuyorum. Üzerimde skil y d shte durn bir iş ypmdığım innıyorum. Mrks & Spencer’l birlikte çıkrttığımız, “Dvid Gndy fo Autogrph” erkek myo koleksiyonu d çok içime sindi. Yük sek klite ve uygun fiyt tm sekiz frklı renkte myo hzırldık.

3K: Myo koleksiyonunu hzırlrken en çok hngi konud titizlendiniz?

D.G.: Mod dünysındki pek çok insnın klı bir krış hvd. Ulşılbilir bir koleksiyon hzırlmk benim için öncelikliydi. Ve orty frklı bir iş çıkmsını istedim. Mesel her myoy su geçirmez (ıslk myo) torbsı ekledik.

ŞU AN DÜNYANIN NERESİNDESİN?

3K: Hytınızdki öncelikler neler?

D.G.: Hytımdki öncelikler çok fzl. Şu nd 35 yşındyım ve mesleğim, işim hl önceliğim. Htt bir “bucket list”im, yni mutlk ypmk ve bşrmk istediklerim listesi vr. Anck tüm bunlrın d önünde, önceliklerimin tepesinde ilem vr. Ailemle vkit geçirebilmek benim için önemli. Teknoloji syesinde nnem, bbm, kız krdeşim ve de yeğenlerimle her gün iletişim içindeyim. Ailemin bir kısmı Ispny’d, nnemler burd, Londr’d.

3K: Anneniz sizi telefonl rdığınd ilk neyi sorr?

D.G.: ilk “neredesin” diye sorr, dünynın neresinde olduğumu merk eder. Sonr diğer sorulr geçer.

DAVID GANDY HAKKINDA

Üniversitede pzrlm okudu.

Dolce&Gbbn mrksının Light Blue reklmlrdki seksi rkeğinin, NewYork, Times Squre’deki dev posteri hiç unutulmdı (ltt sğd). O koku hl en çokstnlrrsınd. Nomi Cmpbell, Gisele Bündchen, Ev Herzigov gibi klınız gelen tüm top modellerle ve Scrlettjohnsson gibi oyunculrl çlıştı. Mrio Testino ve Steven Meisel gibi mod dünysının en prestijli fotoğrfçılrıyl çekimleryptı.MrioTestinoonun için, “Dvid, sğlıkve pozitifenerji yyıyor. Erkekmodellerin dünysıonunl değişti” demişti.

Sğlıklıyşmkisteyenlere duyurulur: Dvid Gndy’nin kendi fitness ve spor pliksyonu vr. Erkekler için stilve giyim önerileri sunn pliksyonu d (dvidgndyfitness.com). Yzmyı çok seviyor, pekçokdef dergilere konukeditörlükyptı. Arb yrışlrıen büyüktutkusu. London Evening Stndrd dergisi trfındn “En etkili 1000 Londrlı” listesine dhil edildi. Londr’dkiYzOlimpiytlrı’nın kpnış töreninde ülkesini temsil eden tek erkek model oldu.

3K: Hyır işleri konusund çok hsss ve ktif olduğunuzu biliyoruz..

D.G.: Aynen, önceliklerimden biri de hyır işleri. Birlikte çlıştığım vkıflr ve yürüttüğüm projelere nsıl pr bulurum, iyileştirmek için neler ypbilirim gibi konulr kf yorrım.

Göz önündeki isimlerin, bu konud örnek teşkil ettiği ve ilhm verdikleri için hyır işleri ve sosyl sorumluluk gibi konulrd ktif olmlrı bence çok önemli. Anck herkes bir şeyler ypbilir, ypmlı d. Ben sesimi duyurbilmek konusund şnslıyım. Göz önündeyseniz bu zorunluluk. Günümüzde ünlüler bu mnd dh etkili. Sosyl medy syesinde genç nesil onlrı tkip ediyor, neler söylediklerine kulk veriyor. Göz önünde isimler olrk gençlere verdiğimiz mesjlr çok önemli. Mrks & Spencer’ (bu proje için) evet derken önce üretimin nerede ypıldığını, mlzemelerin nereden elde edildiğini sordum. Bunlr d hsss olduğum konulr.

3K: Son soru: Kdınlrd en çok tkdir ettiğiniz özellikler neler?

D.G.: Kdınlrd tkdir ettiğim o kdr çok özellik vr ki…

“GÖZ ÖNÜNDEYSENİZ DÜNYADA FARK YARATABİLECEK İSLER YAPMAK, AKTİF OLMAK, HAYIR İSLERİYLE İLGİLENMEK, ELİNDEN GELENİ YA PMAK BENCE ZORUNLULUK; ÜNLÜ İSİMLER OLARAK GENÇLERE VERDİĞİMİZ MESAJLAR ÇOK ÖNEMLİ”

Dvid Gndy seksi tnımını fzlsıyl hk ediyor. Mrks & Spencer, “Dvid Gndy for Autogrph” koleksiyonu için çektirdiği kreler de (sold), ünlendiği diğer reklm fotoğrflrı d (üstte) bunu doğruluyor. Dvid’in kendi koleksiyonundki fvori deseni (ltt) ve her myoyl verilen ıslk myo torbsı ).

Kzyğıdesenli myo,DAVID GANDY FOR AUTOGRAPH, £129.95.

Anck en bşt, erkeklere nzrn çok dh insncıl olmlrın ve ynı nd birçok işi ypbilmelerine hyrnım. Biz erkekler tek göreve odklnırken kdınlr ynı nd 10 konuy yetişebiliyor. Bunlr sdece birkçı, dediğim gibi kdınlrın hyrn olunck pek çok özelliği vr. Ve benim ekibimin çoğu kdınlrdn oluşuyor.
MCM Dvid Gndy – Erik Brechtel 3KMod

[gllery ids=""]

Dvid Gndy – Wikipedi, the free encyclopedi 3KMod

Dvid Gndy Asst (@DvidGndyAsst) | Twitter 3KMod

Dvid Gndy gleri de fotos y noticis | hol.com 3KMod

Dvid Gndy Covers August Mn Mgzine My| FORD Models 3KMod

Dvid Gndy – Model Profile – Photos & ltest news 3KMod

Yo Hombre: Dvid Gndy | yodon | EL MUNDO 3KMod

Dvid Gndy Hirstyles | Celebrity Hirstyles by TheHirStyler.com 3KMod

Dvid Gndy: True British gentlemn | Menstyle.cz 3KMod

Dvid Gndy: ‘I never wnted to be fmous’ – Yhoo7 3KMod

Yorum Yaz