CHROMMAX İLE BANYOLARDA YENİ BİR TEKNİK

CHROMMAX İLE BANYOLARDA YENİ BİR TEKNİK YENİ BİR KAPLAMA TEKNOLOJİSİ OLAN CHROMMAX, BANYO ARMATÜR VE AKSESUARLARINDA ÖMÜR BOYU GARANTİ SAĞLIYOR.

Eczcıbşı Artem, NASA’nın uzy rçlrını dış etkilerden korumk mcıyl kullndığı PVD (physicl vpour deposition – fiziksel buhr fzınd kplm) kplm yöntemine ship yeni bir teknoloji oln Chrommx ile bnyo rmtür ve ksesurlrın ömür boyu kplm grntisi sunbilecek nitelikte. Chrom-mx, krom kplı ürünlerin üzerine ek bir tbk oluşturrk yüzey dynıklılığını rtırn bir teknoloji. Yoğunlştırılmış tomlr yüksek ısıd buhr fzınd krom kplı yüzeylere uygulnıyor ve elms sertliğinde yeni bir yüzey elde ediliyor. Bu yeni yüzey ile ürünler dynıklılık ve klıcı prlklık özelliğini kznıyor. Çelikten iki kt dh sert hle getirilen yüzeyler, her türlü dış etkiye krşı dynıklılık sğlıyor. Chrommx uygulnn ürünlerin yüzeyleri orijinl görüntüsünü yitirmiyor.

Lekelenmeye ve krrmy krşı grntili Chrommx, n-tioksidsyon özelliğiyle de özellikle tuz ve deniz hvsı gibi zor koşullr krşı ekstr direnç ve korum sğlıyor, sit içerikli temizlik mddelerinden de etkilenmiyor. Chrommx yüzey kplm teknolojisi ile hstne, otel, okul, lışveriş merkezi gibi genel kullnım çık mekânlrın bnyo rmtür ve ksesurlrınd zmnl oluşn şınm, krrm ve çizilme sorunlrının çözümlenmesi hedefleniyor.

PVD yöntemininyoğun bir şekilde uygulndığı Chrommx teknolojisi, ürünlerin kullnıldığı süre boyunc ilk prlklığını sürdürmesini sğlıyor. Artem, Chrommx yüzey kplm teknolojisini, Arion ve Ares bnyo rmtür serilerinde; eviye btrylrınd ve Arkitekt bnyo ksesur serisinde kullnılıyor. Bu yeni teknoloji ile ürünlere prlk krom, sten, pslnmz çelik gibi frklı renk lterntifleri uygulnbiliyor. Kplm sürecinde herhngi bir tık üretmediği için kirliliğe de yol çmyn Chrommx’ın, çevre dostu bir teknoloji olduğu belirtiliyor.

Vitr Artem Q line, Ktlog Rehberi

02_39_04.jpg

Kendirli Ypı rtem Yer ve Duvr krolrı,prke,perkelm,niğde …

Artem \u201cAvrup Su Etiketi\u201d sertifiksını ldı – 29.01….

Artem Burs Yetkili Stıcısı – Arm Dontım – Artem Burs …

Yorum Yaz