Yılbaşı için alışveriş rehberiniz

SİYAH İNCİLER

Dimond, yılı için siyh inci koleksiyonunu hzırldı. Tsrımı Nci Şenocklı trfındn ypıln ve OsmnlI’yı siyh inci ile süsleyen bu yüzüğün imltınd 18 yr beyz ltın, pırlnt ve siyh inci kullnıldı. Akmerkez ve Nişntşı mğzlrınd…

GÜLAYLAR 2 ALTIN OSCAR’I ALDI!

Gülylr Altın, Düny Altın Konseyi trfındn düzenlenen Gold Trends Altın Tkı ve Tsrım Yrışmsı’nd 50 yıllık birikiminin krşılığını iki ödülle ldı. Birincilik kznn üçgen formundki bilezik, geçmiş, gelecek ve bugünü simgeliyor. Boğziçi temsınd ise, Osmnlı mimrisinde kullnıln motiflerin ynsıtıldığı bilezik üçüncü oldu.

KALİTENİN BULUŞMA NOKTASI

Klesermik, yeni mğzsı Center Professionli Kozytğı’nd hizmete çtı. Çnkkle Sermik, Klebodur, Roc Kle, Klekim, Comprex, Seresi, StrBek, Fntini, Ariston, Revit, Svil ve Frnke, Klesermik Çenter Professioni’ın ürün yelpzesinde yer ln dünyc ünlü ürünlerden bzılrı… Tel: (0216) 355 50 07.

KALEDEKOR “ÇÖZÜM MERKEZİ”

Çnkkle Sermik ve Klebodur gibi kro üreten firmlrın kollrındn biri oln Kledekor, bin iç ve dış dekorsyonu için gerekli tüm dekortif mlzemeleri bünyesinde bulundurn bir kuruluş. Model yelpzesi geniş, tüm beğenilere uygun… Tel: (0212) 270 70 00.

SİZE UYGUN BİR TEKA MUTLAKA VARDIR

70 yıllık tecrübesi ile ürettiği ürünlerini klite ve estetikle birleştirerek müşterilerine sunn Tek, mutfklr uygun kombinsyonlr yrtıyor. Tek’nın klsik gzlı, elektrikli, sermik ocklrı y d fırın ve mikrodlg fırınlrıyl yemek pişerken, buhr birikmesini önleyen spirtör ve dvlumbzlrı ile mutfğın hvsı temiz klıyor.

Tel: (0212) 288 31 34.

YENİ BİR AMPUL: COLORLITE

Colorlite renkli metl hlinde mpuller, iç ve dış ydınltmd ve dekortif kullnımlr için idel.

Renk doyumu yüksek, mpul ömrü boyunc sbit ışık rengi veren bir mpul. Ayrıc bhçe ve prklr, bin cepheleri, müze ve gleriler, snt eserlerinin ydınltılmsınd d kullnılbilir. Tel: (0212) 297 19 41.

TAÇ LINENIUM SERİSİ

Linenium dını tşıyn yeni koleksiyond, Tç Linen’in ürünleri oln nevresim tkımlrı, uyku setleri ve çocuk koleksiyonu millennium renklerine bürünüyor. Renkler pstel; desenler doğl ve özgün; değişmez özellikler ise solmzlık, çekmezlik ve koly ütülenebilirlik…

UZAKDOĞU’NUN CAZİBESİ

Mistik Chin sizi Çin tılsımı ile tnıştırıyor. Mobilylrın tmmı orijinl el işçiliğiyle ve çivi kullnılmdn birbirlerine geçme olrk üretilmiş. Çin porselenleri, Çin goblen hlılrı, tht oym kutulrı ve diğer ksesurlr… Tel: (0216) 360 87 65.

TRUSO HOME COLLECTİON AÇILDI

Polcenter Çrşı Alışveriş Merkezi’nde çıln Truso Home, nevresimden ytk örtüsüne, hvlubornoz tkımlrındn ms örtülerine, mutfk ve bnyolrd kullnılbilecek tüm ev tekstil ürünlerini shoWroom’und stış sundu. Tel: (0212) 285 55 52.

UYUMLU BİR MOBİLYA KOLEKSİYONU

Ytş, mekân değişikliğine koly dpte olbilen, fonksiyonel ve estetik kygılr göz önünde bulundurulrk tsrlnn mobilylrı ile küçük mekânlr büyük çözümler getiriyor. Tek tek vey tkım hlinde stıln mobilylr, doğck ihtiyçlr krşısınd yeni ürünlerle ilveler ypm imknı d sğlıyor.

ALKENT İSTANBUL ÖDÜLE DOYMUYOR

Alkent İstnbul’in en beğenilen ev modeli Mgnoli, ABD’de Ntionl Home Mrketing Council trfındn düzenlenen yrışmd dünynın en bşrılı tsrımı olrk gösterildi ve büyük ödül için finle dvet edildi. Alkent, ön elemelerde pek çok ev tsrımını geride bırkrk Golden AWrd ödülüne dy gösterildi.

17. KALE AHŞAP KAPILARI

Kle Çelik Eşy, çelik kpılrd ykldığı üstün stndrdı evlerin içine tşıyor. Kle hşp kpılrıyl rtık Kle kpılrının klitesi ve estetiği evin içinde, slondn yemek odsın, ytk odsındn bnyoy girerken de yşnck.

Tel: (0212) 482 15 19.

TÜDER’den yılbşı için hrcm uyrısı. – EvAllim.com

[gllery ids=""]

Yorum Yaz