Kayak Kıyafetleri ve Kar Kıyafetleri

Ünlülerin kyk stillerinden ilhm lrk seçtiğimiz ürünleri bvulunuz yerleştirmeden önce, kr tutkunu beş ismin fvori seyht rotlrın ve önerilerine göz tın. Evet, rtık mükemmel bir kış ttili için tm nlmıyl hzırsınız!

Kışın en güzel trflrındn biri oln kyk ttili için kendi stilinize uyn prçlrı seçin ve hzırlnmy bşlyın!

Vücud oturn kesimde pntolonlr, kürk detylı montlr ve dikkt çekici ksesurlr ile pistlerde de feminen stilinizden ödün vermeyin. Siyh ve lcivertin tonlrı detylrın ön pln çıkmsını sğlrken, ikinci bir renk ktmk isterseniz tercihinizi neon srısı gibi prlk tonlrdn yn kullnın.

Enerjik bir görünümden ynysnız desen ve renkler konusund cesur olun. Pembe ve kırmızının tonlrını grfik desenler, çizgiler ve kreler ile bir ry getirerek bembeyz fond tüm gözlerin üzerinizde olmsını sğlyın!

Tkımlrın ve tepeden tırnğ ynı renk giyinmenin modsı geçmedi. İster tek renk bir tulum y d birbirini tmmlyn tkımlr, ister bştn yğ ynı rengin tonlrını giyerek pistlerde şık bir görünüm yklyın.
[gllery ids="104107,104108,104109,,,104110,,,,104111,104112,,104113,104114,104117,104115,104116,104118,104119,104120,104121,104122"]
Kr Tutkunlrı!

Her sene, ilk kr tnesinin yere düşmesiyle birlikte rotyı dğlık bölgelere çeviren beş ünlü isme; Rezzn Benrdete, Aslı Üstünky, Ceyln İnsel, Alr Koçibey ve Deniz Berdn’ fvori ttil destinsyonlrını, orlrdki rutinlerini ve kyk stillerine dir merk ettiklerimizi sorduk.

Alpine stilinde kyıyorum.

Kyk yptığınız dönemlerde özel bir beslenme progrmı uygulr mısınız?

Enerji ve vitmin çısındn zengin besinleri tüketiyorum.

Kyk kıyfetlerinizi hngi mrklrdn seçiyorsunuz?

Bogner ve Cnd Goose’u tercih ediyorum. Kyk yprken ne trz giymiyorsunuz?

Ylın çizgimin dışın çıkmdn, sde tonlrd giyinip ksesurlrl görünümümü renklendiriyorum.

Rezzrim Bvulund

UNIFREE DUTYFREE ORTAĞI Fvori ttil destinsyonunuz neresi?

St. Moritz, Courchevel ve Uludğ.

Hngi otellerde klıyorsunuz?

St. Moritz’de Suvrett’yı seviyorum. Kyk pistinin ynınd, genelde ilelerin tercih ettiği çok şık bir otel. Frns’d ilece 8o’lerden beri gittiğimiz Annpurn’yı, Uludğ’d ise Grnd Yzıcı vey Alkoçlr’ı tvsiye ederim. Hngi stilde kyk ypıyorsunuz?

Norml kyk, crving.

Kyk yptığınız dönemlerde özel bir beslenme progrmı uygulr mısınız? Sbh ve öğlen bolc krbonhidrt, kyk dönüşü ise 25-30 grm kdr protein lmk istesem de çoğunlukl bu hep bozuluyor. Bolc C vitmini, mgnezyum, spirulin ve pH değeri yüksek su tüketmeye çlışıyorum. Kyk kıyfetlerinizi hngi mrklrdn seçiyorsunuz?

Kyk kıyfetlerimin çoğunu frklı tsrımlrıyl öne çıkn Jet-Set’ten seçiyorum. Bogner’in ürünlerini de kullnıyorum.

Kyk yprken nsıl giyiniyorsunuz?

Rhtlığ önem veriyorum. Kürk yk, klpk, pilot gözlükler ve tüylü pres-ski’lerim yıllrdır ynı.

Dğd bir gününüz nsıl geçer?

Eskiden sbhtn kyğ çıkr, öğlen tepelerde yemek yiyip telesiyejler kpnınc dönerdim. Şimdi ise bu mümkün değil, hem eskiden dh tletiktim hem de çocuklrdn sonr rtık son hızl kymk istemiyorum. Kyk hytınız hngi dönemde girdi? Kyğ üç buçuk yşımdyken Uludğ’d bşldım, ilk mdlymı ltı yşımd ldım. Türkiye’de çok fzl birinciliğim, İsviçre’de de üniversitelerrsı bir yrışt ikinciliğim vr.

Kyk tutkunlrın önerebileceğiniz frklı destinsyonlr vr mı?

Ülkemizde henüz görmediğim birçok kyk merkezi vr. Çok turistik yerlere değil de, ski ir^ki out otellerine ttil sezonu dışınd gidilmesini öneririm.

Aslının Bvulund TASARIMCI

Fvori ttil rotnız neresi? Gstd.

Ord en sevdiğiniz meknlr hngileri?

L Bgtelle, Chesery ve VVsserngrt Gstd’dki fvori meknlrım.

Ne zmndır snovvbord ypıyorsunuz?

Ort ikiden beri. Dh evvel kykçıydım, snovvbord’ bşldığımdys resmen on şık oldum!

Snovvbord yptığınız dönemlerde özel bir beslenme progrmı uygulr mısınız?

Özel bir şekilde beslenmiyorum m çok cıktığım için bol bol et, mkrn ve ttlı yiyorum. Tbii, hrik bir de khvltı ypıyorum!

Snovvbord yprken nsıl giyiniyorsunuz?

Çok rht giyinmeyi tercih ederim, zten bence snovvbord trz olrk rht olmyı gerektiren bir spor. Kt kt giyinmek hoşum gidiyor. Renkleri krıştırrk çok uyumlu olmyn fkt kendi içinde bir hoşluk yklyn trzlr elde etmeyi seviyorum. Frklı şpklr tkıyorum. Normlde sde giyinen biriyim o yüzden şpk ve tişörtlerde değişiklik ypmk eğlenceli geliyor.

Dğd bir gününüz nsıl geçer?

Keyifle kymyı seviyorum. Sbh khvltı sonrsınd birz bord, sonrsınd yemek, yine bord ve en zevklisi ise prös-ski! Açıkçsı rtık spor kısmındn çok keyfime düşkün oldum!

Kyk tutkunlrın önerebileceğiniz frklı destinsyonlr vr mı?

Amerik’dyken Vil’e gitmiştim, muhteşemdi. Pistler tm Amerikn boylrınd, upuzun ve çok geniş. İnnılmz güzel.

Bvul hzırlrken nsıl bir yol izlersiniz?

Kzk, tişörtler, jen, Ugg’lr, kışlık kıs bot, bir çift şık düz çizme ve lstik ykkbılrı ynım lıyorum.

MxMr’nın şık pltolrındn birini de mutlk bvulum yerleştiririm.

Ceylnın Bvulund

ALARA KOÇİBEY

Meg&ve’in yrım st dışındki Suvgeonne, çğdş snt eserleriyle dontılmış şık bir şle. Yemekten sonr servislerinizi kldırıp ışığı ve müziği değiştiriyorlr. Atmosfer, bir nd özel bir dvete dönüşüyor!

Hngi stilde kyk ypıyorsunuz?

Norml kyk kyıyorum. Çok fit olduğum seneler cross country de ypıyorum.

Kyk yptığınız dönemlerde özel bir beslenme progrmı uygulr mısınız? Beslenmeden çok sporu rtırıyorum. Kyğ gitmeden birkç hft önce dh sık squt, lunge ve krdiyo ypıyorum. Kendimi dh fzl zorlybilmeme yrdımcı oluyor.

Kyk yprken nsıl giyiniyorsunuz? Renkli, sportif, içinde rht hreket edilebildiğim giysileri de seviyorum, lteks pntolon, kürk yelek, şpk gibi şık kyk kıyfetlerini de. Akşm için ise tulum ve kürklü botlrımı muhkkk ynımd götürürüm.

Dğd bir gününüz nsıl geçer?

Sbh erkenden kyğ çıkıp yemeğe kdr uzun uzun kymyı çok seviyorum. Öğlen yemeklerinde hep klblık olunur ve uzun süre oturulur. Teleferikler kpnn kdr tekrr kyr sonr y sp’y y d ksby inerim. Ordn d kşm yemeği yer ve şömine önünde uzun sohbetler ederiz.

Kyk tutkunlrın önerebileceğiniz frklı destinsyonlr vr mı?

Courchevel, Les Trois VlIĞes’siyle Avrup’nın en uzun pistlerine ship. Üç dğ birbirine bğlı olduğu için ynı yere dönmeden kşm kdr kybilirsiniz. Mslsı bir ttil geçirmek isterseniz Kitzbuhel vey Megeve’e gidin! St. Moritz’de donmuş gölde pten kymk, tlı rblrl gezmek muhteşem! Finlndiy’d ise cross country ypbilir ve kutup ışıklrını seyretmek için mükemmel bir seçim!

Alr’nın Bvulund TASARIMCI

Fvori ttil rotnız neresi? Zermtt. Ord en sevdiğiniz kfe vey restornlr hngileri?

İtlyn restornı L Dölce Vit’nın pizzlrı ve Slde Niçoise’ı çok güzel. Resturnt Pinte’deki şhne rdette, peynir fondü, şnitzel ve sosisin tdın mutlk bkın! Cervo Resturnt’d kbuklu deniz mhsûllerini yiyebilirsiniz. Cfe Hörnli’nin pst ve kişleri süper! Chin Grden ve Stefnie’s Creperie’ye de sık gidiyoruz. Blue Lounge Sunnegg’d ise nefis bir mnzry krşı khve keyfi ypın!

Ne kdrdır snovvbord ypıyorsunuz? 22 yıldır snovvbord ypıyorum.

Snovvbord yprken nsıl giyiniyorsunuz?

Pofuduk kıyfetlerden kçınıyorum. Hreket kbiliyetini çok kybetmemek gerektiğini dikkte lrk giyiniyorum. Siyhlı grfik desenleri, çizgi romnı ndırn görünümleri seviyorum. Crt renkleri kullnmıyorum. Ceket, pntolon ve kskt mtlık rıyorum. Dğd bir gününüz nsıl geçer?

Sbh erken pistte oluyoruz. Birkç tur kydıktn sonr tepede khvelerimizi içip öğlen yemeğine kdr tekrr kyıyoruz. Yemek sonrsı durum göre birkç st dh kydıktn sonr 15:30 gibi şğı iniyoruz. Pstneye gidiyor ve klori hesbı ypmdn muhteşem ttlrın keyfini çıkrıyoruz.

Kyk tutkunlrın önerebileceğiniz frklı destinsyonlr vr mı?

St. Moritz, sosylleşme ve iyi pistlerde kym olnğı veriyor. Sportif bir yşm trzınız vrs Verbier sizi memnun eder. Kykl rsı olmyıp otelin Sp’sınd vkit geçirmek isteyenlere minicik bir dğ oln Aros’dki Tschuggen Grnd Hotel Aros’yı öneririm. Bvul hzırlrken nsıl bir yol izlersiniz? İhtiycım oln şeyleri götürüyorum. Uzun süreliğine gidiyorsnız, birkç prç d ordn ldığınızd bgj syınız rtbiliyor.

Yorum Yaz